NK Čelik
Re: NK Čelik
https://zeps.ba/lista-izlagaca-2024/#
Izašla je lista izlagača, piše lista nije konačna ali...
Nažalost bez Čelika medju 300 firmi, javnih preduzeća FBIH, itd koji će doci u Zenicu poslovno po nove saradnje, sponzorstva, sastanke, ugovore, upoznavanja...
Nažalost bez Čelika medju 300 firmi, javnih preduzeća FBIH, itd koji će doci u Zenicu poslovno po nove saradnje, sponzorstva, sastanke, ugovore, upoznavanja...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma ništa to, ima ugovor na 2 godine, a gadna situacija sa zapadom Možda ovo okrene u svoju korist, ko zna, vidjet ćemo. Najgore u svemu je što se nekako pogubio ko Duvnjak pa počeo šaltati igrače i formacije, uništi i sebe i ekipu, valjda se dozove, kataklizma finansijska bi bila ako ne prođemo u kup BiH.Eugen je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:03Daj nam tri alternative u ovom trenutku kad nemamo loveTruhlo je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:02 Ma krenula su nam kola niz brdo, samo je pitanje može li se ovdje iščupati i vratiti na pravi put. Isto ko prošle sezone kad su se okretala leđa igračima protiv toška pa nas bau raskovao u maglaju, daj bože da griješim ali sve to ide u tom pravcu.
Možda se trznu pa dobiju travnik i onda opet patnja u Rahiću. Gledam izjavu Darija priča o nekoj podršci, a ne sjećam se kad je zadnji trener ovoliko izviždan. Ako se uspije vratiti iz ovakvog kanala svaka čast, a sve su prilike da će biti bivši, ili sutra ili za 10 dana.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Alternativa ti je Kamberović, Kemo Hafizović ili ponuditi Mahmutoviću ako bi htio za neku normalnu platu.. a mene zanima gdje su Elvedin Beganović, Omer Kopić, to su treneri koji su u mnogo navrata znali gasiti požar i praviti odlične rezultate, al eto nama su uvijek bolji ovi sa strane..
Ludilooooo je zarobiloooo
Mora se taj famozni clan razradit u detalje o ulasku kapitala sa strane kao sto je i gospodin lijepo objasnio na skupstini ono 49%<51%(naravno max klub zastitit pa ko hoce hoce)
Ovako sa ovim momcima koji rade u teskim finansiskim uslovima koji nemaju iskustva u sportskom segmentu ali rade srcem i posteno naravno je tesko da cemo mi ikad vidjet PL cak iako grad da te neke pare tesko cemo se nositi cak i sa seoskim klubovima kao sto su Posusje Gosk Sloga Igman danas sutra Stupcanica.
Svest klub na 0 dugova (osim Vik to je tesko isplatit naravno nesto izmajmunisat) i onda ponudit program za ulazak kapitala i zajedno sa ovim momcima i sa tim "JAKIM LJUDIMA" i sa gradom navijacima i svim mogucim sredstvima napravit respektabilan klub.
Znam da ce pojedini napadat htjeli to priznat ili ne to je otprilike tako bez kesa nema nista samo patnja iz godine u ugodinu
Ovako sa ovim momcima koji rade u teskim finansiskim uslovima koji nemaju iskustva u sportskom segmentu ali rade srcem i posteno naravno je tesko da cemo mi ikad vidjet PL cak iako grad da te neke pare tesko cemo se nositi cak i sa seoskim klubovima kao sto su Posusje Gosk Sloga Igman danas sutra Stupcanica.
Svest klub na 0 dugova (osim Vik to je tesko isplatit naravno nesto izmajmunisat) i onda ponudit program za ulazak kapitala i zajedno sa ovim momcima i sa tim "JAKIM LJUDIMA" i sa gradom navijacima i svim mogucim sredstvima napravit respektabilan klub.
Znam da ce pojedini napadat htjeli to priznat ili ne to je otprilike tako bez kesa nema nista samo patnja iz godine u ugodinu
Predstavnici kluba umjesto 4-5 000 za učešće na za zepsu, plate ulaz i predstave klub svim izlagačimaAvenija je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:04 https://zeps.ba/lista-izlagaca-2024/#
Jedino pohvalno danas je sadrzaj na semaforu: rezultati ostali utakmica i usporeni snimci prilika (i protivnickog gola, nazalost)
Ostalo, za zaborav.
Sad, kad se malo sleglo poslije utakmice, ono skandiranje sa zapada cijelu utakmicu je dolazilo sa istog mjesta. Ne kazem da nije bilo razloga, ali bas mi je nekako "uigrano" bilo.
Ma goni sve u pm. Volim te Celik!!!!
Ostalo, za zaborav.
Sad, kad se malo sleglo poslije utakmice, ono skandiranje sa zapada cijelu utakmicu je dolazilo sa istog mjesta. Ne kazem da nije bilo razloga, ali bas mi je nekako "uigrano" bilo.
Ma goni sve u pm. Volim te Celik!!!!
Samo Čelik zenički !!!
-
Bivsi osvajac Zlatne lopte Mato Neretljak je od danas slobodan trener i kao zapeta puska ceka novi angazman
Srce, čast i ponos!
Jel me zezas. Beganovic i Kopic koliko znam su u Njemackoj. Kemu i Kambera necu da ozbiljno shvatan u kontekstu treneracarsija072 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:11 Alternativa ti je Kamberović, Kemo Hafizović ili ponuditi Mahmutoviću ako bi htio za neku normalnu platu.. a mene zanima gdje su Elvedin Beganović, Omer Kopić, to su treneri koji su u mnogo navrata znali gasiti požar i praviti odlične rezultate, al eto nama su uvijek bolji ovi sa strane..
-
Ma eto valjda je i on to zasluzio kao lekciju i juniori sa 5 seniorskih utakmica koji nisu dvije marke od fudbala zaradili da ih se nauci kako treba. Ali zato Isakovic uredno ostade u dresu. Pa i da kazes eto da se nauce mladji da njima bude lekcija al je uredno skinut i Marin. Pa bih volio da mi neko objasni cime nas je taj Isakovic toliko zaduzio pa je on postedjen ili on ima toliku moc da je nedodirljiv. Svi smo ovdje pljuvali Fenu kako ne zna kad je dosta, da pravi probleme trenerima al haman da je s Isakovicem teze rijesit neke stvari. Nadao sam se da ce on tu biti u ulozi mentora mladim momcima da ih nauci necemu al ocigledno da ih moze naucit jedino da ako zauzmes gard onda mozes otjerat trenera u pi*ku materinu, ne dolazit na treninge i opet igrat. I onda ja trebam nesto tersat i istresat se na djecu od 18 19 godina. Pa na koga da se ugledaju ti momci? Kako biste se vi osjecali kao neko ko je doso sa strane u Celik, odigras 5 utakmica, svaku ores teren (mislim na Jusica) i kao zahvalnicu dobijes skidanje dresa isto kao svi ostali a izuzetak od svih igraca je onaj kome ja najvise zamjerim a to je Isakovic. Jel se Isakovicu ne smije skinuti dres ili se smatra da su svi zasluzili takav tretman osim njega?
-
Brate pitao si ko je alternativa sad kad nemamo love, to su alternative bez love.. za sve ostalo je potrebna cifra i to ozbiljna, pogotovo sad za ove "mlade trenere" koji cim zaredaju 3 pobjede u klubu kontaju da su Fergusoni i traze cifre strasne..Eugen je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:39Jel me zezas. Beganovic i Kopic koliko znam su u Njemackoj. Kemu i Kambera necu da ozbiljno shvatan u kontekstu treneracarsija072 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:11 Alternativa ti je Kamberović, Kemo Hafizović ili ponuditi Mahmutoviću ako bi htio za neku normalnu platu.. a mene zanima gdje su Elvedin Beganović, Omer Kopić, to su treneri koji su u mnogo navrata znali gasiti požar i praviti odlične rezultate, al eto nama su uvijek bolji ovi sa strane..
Ma jarane, ako nam je nakon svega ovoga prozivljenog od kantona do Radnickog, Kemo alternativa - dzaba smo krecili!
Samo Čelik zenički !!!
Kako mislis to kataklizma finansijska ako ne prodjemo u KUP-u..? Misliš na atraktivnog protivnika u daljoj rundi i da će zapad kupiti dosta ulaznica? Ako mislis na to sutra da dolazi Borac ili Velež ne bi bilo 1000 ljudi. Jedino što spašava stvar je pobjeda protiv Travnika i gostujuca u Rahicima pa bi koliko toliko situacija bila prihvatljivija za navijaće koji imaju najjaci želudac na svijetu. A i da vežeš koju pobjedu u ligi i dodjes npr do Zrinjskog Borca Sarajeva valja opet gledati silovanje i ubijanje u pojam i ponizavanje 0-6 i tako. Dosta sto moram gledati Gerilu, Siouxe, Radničke, Travnike kako se raduju dok sam ja popišan.Truhlo je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:10Ma ništa to, ima ugovor na 2 godine, a gadna situacija sa zapadom Možda ovo okrene u svoju korist, ko zna, vidjet ćemo. Najgore u svemu je što se nekako pogubio ko Duvnjak pa počeo šaltati igrače i formacije, uništi i sebe i ekipu, valjda se dozove, kataklizma finansijska bi bila ako ne prođemo u kup BiH.Eugen je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:03Daj nam tri alternative u ovom trenutku kad nemamo loveTruhlo je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:02 Ma krenula su nam kola niz brdo, samo je pitanje može li se ovdje iščupati i vratiti na pravi put. Isto ko prošle sezone kad su se okretala leđa igračima protiv toška pa nas bau raskovao u maglaju, daj bože da griješim ali sve to ide u tom pravcu.
Možda se trznu pa dobiju travnik i onda opet patnja u Rahiću. Gledam izjavu Darija priča o nekoj podršci, a ne sjećam se kad je zadnji trener ovoliko izviždan. Ako se uspije vratiti iz ovakvog kanala svaka čast, a sve su prilike da će biti bivši, ili sutra ili za 10 dana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Pa de eto reci koga mozemo dovest sa nasim budzetom? Moze nam doc samo neko poput Damjanovica, da mu u CV-u pise da je bio trener Celika..
Da na to mislim, prošle godine raspad poraz u Bihaću, pa opet protiv zrinjskog 25 000KM na ulaznicama, kazne za parole i bakljade ćemo zaboravitiAvenija je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:54Kako mislis to kataklizma finansijska ako ne prodjemo u KUP-u..? Misliš na atraktivnog protivnika u daljoj rundi i da će zapad kupiti dosta ulaznica? Ako mislis na to sutra da dolazi Borac ili Velež ne bi bilo 1000 ljudi. Jedino što spašava stvar je pobjeda protiv Travnika i gostujuca u Rahicima pa bi koliko toliko situacija bila prihvatljivija za navijaće koji imaju najjaci želudac na svijetu. A i da vežeš koju pobjedu u ligi i dodjes npr do Zrinjskog Borca Sarajeva valja opet gledati silovanje i ubijanje u pojam i ponizavanje 0-6 i tako. Dosta sto moram gledati Gerilu, Siouxe, Radničke, Travnike kako se raduju dok sam ja popišan.Truhlo je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:10Ma ništa to, ima ugovor na 2 godine, a gadna situacija sa zapadom Možda ovo okrene u svoju korist, ko zna, vidjet ćemo. Najgore u svemu je što se nekako pogubio ko Duvnjak pa počeo šaltati igrače i formacije, uništi i sebe i ekipu, valjda se dozove, kataklizma finansijska bi bila ako ne prođemo u kup BiH.
Kup je tek krajem oktobra, naigrat ćemo se lige dosta pred 500 sociosa i želudac će provariti ovaj hamelj od igre do tada
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako je istina nisam vidio da nisu njemu skinuli dres onda su Robovi ispali P...urine najveceKakhaKaladze je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 23:39Ma eto valjda je i on to zasluzio kao lekciju i juniori sa 5 seniorskih utakmica koji nisu dvije marke od fudbala zaradili da ih se nauci kako treba. Ali zato Isakovic uredno ostade u dresu. Pa i da kazes eto da se nauce mladji da njima bude lekcija al je uredno skinut i Marin. Pa bih volio da mi neko objasni cime nas je taj Isakovic toliko zaduzio pa je on postedjen ili on ima toliku moc da je nedodirljiv. Svi smo ovdje pljuvali Fenu kako ne zna kad je dosta, da pravi probleme trenerima al haman da je s Isakovicem teze rijesit neke stvari. Nadao sam se da ce on tu biti u ulozi mentora mladim momcima da ih nauci necemu al ocigledno da ih moze naucit jedino da ako zauzmes gard onda mozes otjerat trenera u pi*ku materinu, ne dolazit na treninge i opet igrat. I onda ja trebam nesto tersat i istresat se na djecu od 18 19 godina. Pa na koga da se ugledaju ti momci? Kako biste se vi osjecali kao neko ko je doso sa strane u Celik, odigras 5 utakmica, svaku ores teren (mislim na Jusica) i kao zahvalnicu dobijes skidanje dresa isto kao svi ostali a izuzetak od svih igraca je onaj kome ja najvise zamjerim a to je Isakovic. Jel se Isakovicu ne smije skinuti dres ili se smatra da su svi zasluzili takav tretman osim njega?