NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Finansijski sam pomogao klubu na način da sam član i ja i porodica, i da smo vlasnici sezonskih karti, što je i dužnost svakog ko je u mogućnosti ...
Ali oni su završili sa mnom i dolaženjem na stadion da gubim i ovako manjak živaca koje imam zbog ovog horora od igre fuj
Ali oni su završili sa mnom i dolaženjem na stadion da gubim i ovako manjak živaca koje imam zbog ovog horora od igre fuj
Smećaru više jel te stid,je.bo ti sve svoje!
Dario napolje Dario napolje!!!!
Dario napolje Dario napolje!!!!
Tuga, i ništa više.
Edit: Ova dvojica,trojica na sredini terena koja su pustila da protivnički igrači dođu do lopte, dobro bi morali ispišat krv na treningu da više ikad zaigraju.
Sramota.
Edit: Ova dvojica,trojica na sredini terena koja su pustila da protivnički igrači dođu do lopte, dobro bi morali ispišat krv na treningu da više ikad zaigraju.
Sramota.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 21 ruj 2024, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
@Laudrup vjeruješ li Dariju?
Ja ne vjerujem kakav kriminal od igre,nevjerovatno, radnički dođe na BP I pokaže ti kako se igra odbrana (nemaju boda do nas) Dario napolje.
c'mon likČe
Dario je loš trener, i to se svi možemo složiti, ali naši igrači nisu dorasli ovoj ligi. Dobar dio njih nije savladio osnove igre, pozicioniranje, građenje, kad treba napraviti faul, a kad ne treba. Tu im Jurgen Klopp i Guardiola zajedno ne mogu pomoći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne može pita od govana!
Karine od igraca mada to se znalo jos od prosle sezone kad nas je neki peti tim rasformiro pred polupunim Bilinom
Neznam za početak treneru nek leti glava al nema od ovih igraca nita. Ovo treba raspustit cim se finansijski ispravimo
Karine od igraca mada to se znalo jos od prosle sezone kad nas je neki peti tim rasformiro pred polupunim Bilinom
Neznam za početak treneru nek leti glava al nema od ovih igraca nita. Ovo treba raspustit cim se finansijski ispravimo
Reko sam davno da treba jedan čovjek u upravu da dođe iskusan za sport.Nije dovoljno samo da ulica vodi klub .Ja sam vidio davno što oni nisu kad je trebao doći.
-
Predlazem da se napravi oprostajna utakmica protiv Travnika za Marina i da mu se zahvali za sve. Meni je muka gledati igraca koji je dosao kao pojacanje, a koji ima 10 kg viska…
Veliki minus i za upravu sto u klubu nema nekoga ko ce briniti za sportski sektor. Sve ok dugovi, problemi ali ono sto drzi navijace pod nabojem su samo pobjede
Sto se tice Daria, mislim da je dosta bilo. Daj nam neku budalu poput Pavica koja ce ove igracice dovesti u red
Veliki minus i za upravu sto u klubu nema nekoga ko ce briniti za sportski sektor. Sve ok dugovi, problemi ali ono sto drzi navijace pod nabojem su samo pobjede
Sto se tice Daria, mislim da je dosta bilo. Daj nam neku budalu poput Pavica koja ce ove igracice dovesti u red
To je to, nažalostAeroMs33 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 17:57 Ne može pita od govana!
Ma stipu se te priče.Dobio je svu slobodu.Forum je za njega Guardiola.Uprava je kriva i to je to za ovaj scenario, nisu iskusni i to je to.Doveli čovjeka na osnovu imena a ne po statistici.
-
Ma klasika, promasis dva mrtvaca i kaznjen si. Nema tu puno filozofiranja.
Srce, čast i ponos!
Sta kaznjen si, protiv zadnje ekipe na tabeli, svi im mrezu napunili. Ovo je ravno svim katastrofama.PatrickBateman je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 18:03 Ma klasika, promasis dva mrtvaca i kaznjen si. Nema tu puno filozofiranja.
-
Vrlo jednostavno si kaznjen, oni su iskoristili ono sto mi nismo i to je to.Redbull je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 18:16Sta kaznjen si, protiv zadnje ekipe na tabeli, svi im mrezu napunili. Ovo je ravno svim katastrofama.PatrickBateman je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 18:03 Ma klasika, promasis dva mrtvaca i kaznjen si. Nema tu puno filozofiranja.
Srce, čast i ponos!