Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
MrkiMedo je napisao/la: ↑26 srp 2026, 16:52
Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Naravno, ako je uopste istina da postoji neki problem.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
MrkiMedo je napisao/la: ↑26 srp 2026, 16:52
Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Naravno, ako je uopste istina da postoji neki problem.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
Ja ne znam šta je uzrok, trener došao prije 10 dana i već problem