FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
UzivaocKajkuta

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Pablo11 je napisao/la: 26 srp 2026, 15:29
Levin je napisao/la: 26 srp 2026, 13:29
UzivaocKajkuta je napisao/la: 26 srp 2026, 13:04
jaka :alkohol:
Sad bi nam svima valjalo kad bi ubo' a ne samo tebi. :lol:
Otisao sinoc ranije kuci, zbog pritiska. Ko da se Sabicem i Jaganjcem druzi..
posipat cete se vi svi pepelom :D :D

salu na stranu, nisam izgleda ubo
a pehari su tu
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

MrkiMedo je napisao/la: 26 srp 2026, 16:52 Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Naravno, ako je uopste istina da postoji neki problem.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Pablo11 je napisao/la: 26 srp 2026, 17:40
MrkiMedo je napisao/la: 26 srp 2026, 16:52 Ne treba odmah na prvu vjerovati nikome. Predstavio je njega i Adzem kao negativca, popljuvao na presici pa se ispostavilo da je nas jedini dobar igrac.
Naravno, ako je uopste istina da postoji neki problem.
Ne znam koga sta cudi, uvijek je takav bio. Prgav i u svalcionici i na terenu, iskreno da biram stao bi na trenerovu stranu, jer nije ovo Madzidu prvi put. Gledajuci hajduk kao pljuju Garciu zbog livaje koji je najveca legenda. Ispostavilo se da je u pravu.
Ja ne znam šta je uzrok, trener došao prije 10 dana i već problem
Jači od ratova, režima i partija!
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Nisam u toku, šta se dešava? Madžid se opet uzdigo?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Odgovori