NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Zrinjski, prepao se s razlogom.
Gorazde, otisli desetkovani, Ali igrao centarfora, na na klupi 4 ili 5 igraca.
TOSK, nisam siguran sta je bilo
Radnik, falio ti Vardo, falio ti Masic, zakljucak -pojacaj odbranu.

Valjda je nakon Hadzica skontao da trpanje ljudi nazad ne znaci automatski da protivnik nece dati gol, ali sigurno znaci da mi necemo. Ionako nas fali u fazi napada :)
Samo Čelik zenički !!!
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

phillies je napisao/la: 20 ruj 2024, 12:34 Zrinjski, prepao se s razlogom.
Gorazde, otisli desetkovani, Ali igrao centarfora, na na klupi 4 ili 5 igraca.
TOSK, nisam siguran sta je bilo
Radnik, falio ti Vardo, falio ti Masic, zakljucak -pojacaj odbranu.

Valjda je nakon Hadzica skontao da trpanje ljudi nazad ne znaci automatski da protivnik nece dati gol, ali sigurno znaci da mi necemo. Ionako nas fali u fazi napada :)
Qarinu je on skonto.Amaterske greške pravi al može mu se kad i jeste amater.Povučeš se i ovi te napadu cijelo vrijeme ko da su Real.Sredinu ne držiš jer ti je i formacija rinaka, a igrača nemaš da istrči kontru.Što se tiče pitanja zašto je u gostima drugačije, pa drugačije prvo što ima gubitnički mentalitet inače i ide 100% daj šta daš bod mu je ko kuća.Kad mu dođe Stupčanica na Bilino on bi potpisao bod a možda bi razmišljao o pobjedi.

Daj ba kad ćeš sklonit više Isakovića iz napada.Nemaš Horića nazad da komanduje i odbrana ti propuh živi i ti Isakovića guraš u napad kada je Mašić povrjeđen umjesto Ahmetspahića a Isakovića da vratiš u odbranu.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Odbrana propuh zivi? :mrgreen: Tacno ne gledamo iste utakmice.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Jedna te ista prica se vrti ukrug. Ja bih samo volio da cujem ove sto savjetuju i iznose misljenja da neko treba da igra ili ne da nam kazu na osnovu cega su donijeli taj zakljucak? Konkretan primjer Ahmetspahic. Promovisan iz juniora, svi u njega evo ga zenicki Mbape, odigroa dvije utakmice svi skocili kako se momak ne trudi. Palackic odigrao dvije prijateljske, evo ga novi Xavi i sad ga nema ni na klupi. Jel mislite da bi ijedan ispodprosjecan strucnjak a mislim da je Dario daleko iznad toga, drzao Mbapea na klupi i Xavija van sastava? Valjda ova ekipa ima i neke treninge pa i na tim treninzima se gleda kako igras kako treniras pa i to nesto utice. Utakmica je jednom sedmicno a treninga je 5. Niko od vas nije pogledao nijedan trening pa ne mozete ni prosudjivati jel neko treba igrat il ne. Ako mislite da ste pozvani da bolje procijenite na osnovu utakmice u odnosu na trenera koji gleda te igrace i na utakmicama i na treninzima, daj prilozite nam CV da vidimo gdje ste izgradili to isksutvo da pravite takve procjene.
sale

Post Postao/la sale »

KakhaKaladze je napisao/la: 20 ruj 2024, 15:02 Jedna te ista prica se vrti ukrug. Ja bih samo volio da cujem ove sto savjetuju i iznose misljenja da neko treba da igra ili ne da nam kazu na osnovu cega su donijeli taj zakljucak? Konkretan primjer Ahmetspahic. Promovisan iz juniora, svi u njega evo ga zenicki Mbape, odigroa dvije utakmice svi skocili kako se momak ne trudi. Palackic odigrao dvije prijateljske, evo ga novi Xavi i sad ga nema ni na klupi. Jel mislite da bi ijedan ispodprosjecan strucnjak a mislim da je Dario daleko iznad toga, drzao Mbapea na klupi i Xavija van sastava? Valjda ova ekipa ima i neke treninge pa i na tim treninzima se gleda kako igras kako treniras pa i to nesto utice. Utakmica je jednom sedmicno a treninga je 5. Niko od vas nije pogledao nijedan trening pa ne mozete ni prosudjivati jel neko treba igrat il ne. Ako mislite da ste pozvani da bolje procijenite na osnovu utakmice u odnosu na trenera koji gleda te igrace i na utakmicama i na treninzima, daj prilozite nam CV da vidimo gdje ste izgradili to isksutvo da pravite takve procjene.
Pa valjda mi bolje znamo na forumu nego "strucni" stab. Oni da su strucni sad bi tabela izgledala drugacije imali bi 15 bodova uz go razliku od 16:0.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sutra najbitnije osvojit 3 boda et vraca se i Vardo a ostalo manje sve vise,ocekujem bar malo bolje vreme i navijaca slicno kao protiv Zvijezde.
Ja ne bi vise nocne termine eventualno 17 h ide hladnije vreme.
3 euro gola jesmo primili ma po meni ja tu ne bi nikog krivio ,da nema gresaka da se sve spreci sve bi bilo 0-0 i greske su sastavni dio igre.
Ma kakav ulazak u WWIN LIGU BIH sa ovakvim stanjem pa kad bi mi ponudio neko ne bi uso ,bez jace pomoci grada,sponzora jacih ,bez deblokade nema se tu sta razmisljat i sta da udjes ovako bit klub za ismijavanje da te ponizavaju pune golovima i ispadnes i opst u minus veci.Do boljeg sutra nista od toga.
Gledam pres pred utakmicu Zeljsznicar-Zrinjski i svaka cast trensru Zrinjskog sto je na presu spomenuo Čelik,kaze drago mu za Zelju sto je u borbi za vrh i nadam se da ce to sutra bit Čelik.Itekako mi falimo elitnom rangu i da gostuju u Zenici, samo realno jos smo daleko od toga
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Ponasanjem kluba,objavama na FB,organizacijom,opremom,stadionom,navijacima mi smo Bayern za ostale klubove u FL.Ako smo vec Bayern u svemu de makar i na terenu da smo Bayern. Ne mislim u kvalitetu,nismo mi previse kvalitetni na terenu al mora se uvijek vidjet razlika izmedju nas i protivnika u zelji za pobjedom. Samo da budu upola borbeni kao Jusic gdje bi nam bio kraj. Sutra do pobjede. Izgleda da nema Masica a nek je nama Medjuselac živ i zdrav Masic bio ili ne bio! I nadam se Martinovica na klupi da malo odmori. Posjeta oko dvice miljice i laganica ;)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Upalim sada ovaj meč Igman i Sloboda i jebem sve redom kako klubovi bez stadiona bez navijača bez ičega poput Slobode, Radnika, Igmana, Sloge, Goška igraju PL pred 200 ljudi a Čelik niže lige godinama. Odmah i ugasim da ne gledam Premijer ligu.

Jos nesto manje od 24 h do Čelika. Svani sunčana suboto! Idemo na prvo mjesto!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

“Osobno imam simpatije prema Željezničaru, prvenstveno zbog fantastične atmosfere na njihovom stadionu. Volio bih da se vrati u vrh, kao što je moja iskrena želja da se Čelik vrati u ligu, da imamo što više klubova s odličnim stadionima i što više gledatelja na tribinama. Igračima puno znači jer nije isto igrati pred 500 ili 5000 gledatelja”.
Mario Ivanković - Zrinjski.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Avenija je napisao/la: 20 ruj 2024, 19:54

“Osobno imam simpatije prema Željezničaru, prvenstveno zbog fantastične atmosfere na njihovom stadionu. Volio bih da se vrati u vrh, kao što je moja iskrena želja da se Čelik vrati u ligu, da imamo što više klubova s odličnim stadionima i što više gledatelja na tribinama. Igračima puno znači jer nije isto igrati pred 500 ili 5000 gledatelja”.
Gdje si ovo upratio, otkrij nam izvoreee :tobože:
phillies

Post Postao/la phillies »

"Mujo ukrao iz granapa svesku duznika. Svi ga u selu zovu Mujo haker" :D

Avenija gosp. Haker :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Rob_Sa je napisao/la: 20 ruj 2024, 20:09

Cini mi se da sam ja to na Klixu vidio a ima vjerovatno to i na Zeljinoj stranici i na Zrinjskom ,bas tako je nekako reko prvo za Zelju pa odmah za Čelik.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Rob_Sa je napisao/la: 20 ruj 2024, 20:09

https://sportbc.ba/fudbal/ivankovic-vol ... ijer-ligu/
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Velež Sloga 1400 ljudi, HAJMO SOCIOSI SUTRA BAREM 2500 , nije bitan rang takmičenja, idemo po treće mjesto po posjeti u državi :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 20 ruj 2024, 21:07 Velež Sloga 1400 ljudi, HAJMO SOCIOSI SUTRA BAREM 2500 , nije bitan rang takmičenja, idemo po treće mjesto po posjeti u državi :alkohol:
Treba hajcati od ujutro sa zvaničnih i medija zeničkih. Slike stadiona Wembley spreman i galerija slika da pišamo ove premijerligaše po posjeti. Bit će raje vidjeces.

Ima jedna pjesma naša Čelikova otprilike nesto svanuo je divan dan haluciniram cijeli svijet je moj i dalje ne znam, nešto u tom fazonu..tako nekako zna li neko koja je ima li to na YouTube.

Da ujutro probudim pola lamele da znaju komšije da sam stigao u Zenicu nakon 14 dana njihovog mira :mrgreen:
Odgovori