NK Čelik

Guest1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest1945 »

Almir2018 je napisao/la: 19 ruj 2024, 23:08
phillies je napisao/la: 19 ruj 2024, 21:52 Upravo tako Almire, imamo to sta imamo i pokrivacemo se koliki je jorgan. I nema razloga ni za kakav srklet, svi znamo limite Prgude i Tolje. Ako sta budu napredovali tokom sezone, dobro i jest.

Nevezano da ovo, vec odavno hocu da pitam, sta mi ocekujemo od tog zadnjeg veznog kao pojacanja? MIslim koji bi bio njegov zadatak, da li bi bio destruktivac, box to box igrac, ili kreativac koji ce dati zadnji pas napadacima, ili nesto izmedju? Ili sve navedeno :D ?
E bas to govorim znaci nemojte onda napadat ekipu kad loše odigra i to je naš limit a ne i ovdje i na društvenim mrežama svi digli se na ekipu
Izbori opstanak mirno i to je ekstra za ovu sezonu
E bas takvog sam i ja veznjaka volio vidjeti koji bi talhi i Aliju slao lopte i onda oni dalje Masicu
Tu nam najviše škripi u svih ovih 6 kola
Kakav bolan opstanak.Prosle sezone si bio 4. prva godina u FL.Drugu godinu igraš FL i trebas jel razmišljat o mirnom opstanku, sa konja na magarca.Većina ti očekuje prvo ili drugo mjesto, tih 2500 sociosa, a da ne kažem više kad bi bili sa prvim bara bara.Neka samo završe na polusezoni u sredini tabele kopaju sami sebe grob.Logično je da svi očekuju više napred da idemo a ne nazad i da imaš igrački kadar bolji, a ovaj nije ništa bolji od prošlog.Neka razmišljaju o mirnom opstanku vidjet će sta ce biti.Forum nije razmišljanje većine.Mi smo samo kap u moru.
phillies

Post Postao/la phillies »

Druze, bio si cetvrti, s tim da ti je drugi bjezao 16 bodova, isto toliko koliko si ti kao cetvrti bjezao Rudaru koji je ispao iz lige. Da je prosle sezone bilo skracenje lige, ispadala bi Zvijezda sa 38 bodova, samo osam bodova manje nego Celik, tako da mjesto na tabeli nista ne govori.

Ocekivanja mase? Na osnovu cega formiraju ta ocekivanja? Prosle sezone bili cetvrti i to je sad najnize mjesto koje mozemo biti ove sezone? Samo prva tri mjesta dolaze u obzir? Ocekuju bolji roster svake godine? Jel to vecina smatra da trebamo ovim sastavom napasti Premijer Ligu?
I koja je to i gdje je ta vecina? Oni stalni na utakmici tesko da to ocekuju, jer ako ocekuju onda su slijepi kod ociju i ne vide da ovaj tim nije ni blizu Premijer Lige.
Ali prije svega, finansije mi nemamo da napadnemo Premijer Ligu, pa onda sve ostalo.

Posto je takvo stanje i raspolozenje vecine, da li to treba da ocekujemo skandiranje "UPRAVA NAPOLJE" uskoro na Bilinom Polju?

Ma, hajte molim Vas.

PS. Licno sam misljenja, iako nam je relativno slabiji roster nego prosle godine (mada je i to upitno), da cemo imati bolje rezultate. Prije svega, sto smo prosle sezone bili fakticki nepripremljeni za ovu ligu, prosipali smo bodove zbog neiskustva i primali golove na ho.ruk...Sto se nadam se ove sezone nece desavati. Najprije da necemo gubiti bodove na Bilinom od slabijih ekipa. Igra na gostovanju se mora popraviti, ali to nam je rak rana bila i dok smo u PL bili, nikad mi nismo lagano donosili bodove niodakle.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Opustite se ljudi šta vam je, sutra svi na Bilino podrzati ekipu koju imamo da preuzme prvo mjesto. :srce:

Niko ni u Leicester nije vjerovao osim njihovih navijaca :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

:lol:
Jbi se trznu me, otkud rekoh sutra tekma kad sam sutra prva, a znam da cu ovu moc' gledat'

:lol: :lol: :lol: :lol:

SVANI SUBOTO!!!
Samo Čelik zenički !!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Almir2018 je napisao/la: 19 ruj 2024, 23:08
phillies je napisao/la: 19 ruj 2024, 21:52 Upravo tako Almire, imamo to sta imamo i pokrivacemo se koliki je jorgan. I nema razloga ni za kakav srklet, svi znamo limite Prgude i Tolje. Ako sta budu napredovali tokom sezone, dobro i jest.

Nevezano da ovo, vec odavno hocu da pitam, sta mi ocekujemo od tog zadnjeg veznog kao pojacanja? MIslim koji bi bio njegov zadatak, da li bi bio destruktivac, box to box igrac, ili kreativac koji ce dati zadnji pas napadacima, ili nesto izmedju? Ili sve navedeno :D ?
E bas to govorim znaci nemojte onda napadat ekipu kad loše odigra i to je naš limit a ne i ovdje i na društvenim mrežama svi digli se na ekipu
Izbori opstanak mirno i to je ekstra za ovu sezonu
E bas takvog sam i ja veznjaka volio vidjeti koji bi talhi i Aliju slao lopte i onda oni dalje Masicu
Tu nam najviše škripi u svih ovih 6 kola
To moze reci neko ko ne ide na utakmice, pogotovo u goste. Jel navijači treba da daju novce, svoje vrijeme i sve ostalo a oni da budu bez ikakvog pritiska u Čeliku, da se šetkaju po terenu a poslije da im se tepa i puše kite ?? Neće da može. Napadati ce se i postrojavati uvijek kada ne daju 100% za čelikov grb i kada se manekenišu po terenu, nije ti tu care rezultat presudan.
Sve dok je jedan igrač iz Krajine najborbeniji u Čeliku i najviše se daje treba ih napadati.
phillies

To je druga stvar. Kurcobolju rjesavati postrojavanjem svakako.
Samo Čelik zenički !!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Čelik je primio 3 gola i sva 3 gola su eurogolovi, gdje golman nista nije mogao uraditi. Gasal eurogol, Hadzikadunic eurogol iz slobodnjaka i sad volej u Hadzicima.
sale

Post Postao/la sale »

Evo Jakirovic slobodan cca 50k eura mjesečno ne znam sta cekamo posto nam Damjanović nevalja.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Ja bih zamolio upravu da gospodin Milak bude predstavnik kluba na svakoj press konferenciji. Totalno osvježenje, elokvencija i profesionalnost, baš onako kako se predstavlja jedan klub poput Čelika.
Alija Izetbegović Čelik
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Toliko se potencira da smo primili 3 eurogola, a nitko ne govori o uzrocima tih golova. Gol protiv Jedinstva dosao je iz slobodnog udarca do kojeg je doslo nakon nespretnog starta Masica na rubu sesnaesterca. Zuti karton i zamalo penal da napravi poptuno nepotrebno. U Travniku opcenito bolja reakcija i postavljanje i veznih igraca i Rasevica pa i Durme. U Hadzicima niz gresaka doveo je do suta Sehica. Prvo Bajramovic se lose postavlja i krilo ga pretrcava, a onda se ponovno lose postavlja i isti igrac mu ide iza ledja i prima loptu. Ubacaj koji je spor i s jako losim lukom. Durmo takve lopte mora hvatati. Stoperi je moraju izbiti, a na kraju krajeva i Prguda jer ispred njega na kraju odskace. Ali i Prguda ne stizu u blok i eto ti gola. 3 lijepa gola, ali se moglo i moralo na njih utjecati. S druge strane, 3 gola u 5 utakmica pokazuje dobru odbranu (ili lose napade protivnika), ali zato napad mora biti ubitacniji.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ja bi pohvalio praksu kluba da pred svaku domaću utakmicu organizuju press i izlaze pred novinare koji imaju mogućnost postaviti kljucna pitanja koja navijače zanimaju. To jedino radi Čelik u ovoj ligi i RESPECT na tome. Nadam se da se novinari neće nekada ustručavati pitati i neko škakljivo pitanje jer na svakoj Press imamo tu nekoga ispred kluba, ispred stručnog štaba i ispred igrača.

Svi na Bilino, ponovili su 4-5 puta, jasno je zašto i koliko je potrebna podrška.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Avenija je napisao/la: 20 ruj 2024, 11:32 Ja bi pohvalio praksu kluba da pred svaku domaću utakmicu organizuju press i izlaze pred novinare koji imaju mogućnost postaviti kljucna pitanja koja navijače zanimaju. To jedino radi Čelik u ovoj ligi i RESPECT na tome. Nadam se da se novinari neće nekada ustručavati pitati i neko škakljivo pitanje jer na svakoj Press imamo tu nekoga ispred kluba, ispred stručnog štaba i ispred igrača.

Svi na Bilino, ponovili su 4-5 puta, jasno je zašto i koliko je potrebna podrška.
Danas nezgodna pitanja redakcije :D
phillies

laudrup je napisao/la: 20 ruj 2024, 11:38
Avenija je napisao/la: 20 ruj 2024, 11:32 Ja bi pohvalio praksu kluba da pred svaku domaću utakmicu organizuju press i izlaze pred novinare koji imaju mogućnost postaviti kljucna pitanja koja navijače zanimaju. To jedino radi Čelik u ovoj ligi i RESPECT na tome. Nadam se da se novinari neće nekada ustručavati pitati i neko škakljivo pitanje jer na svakoj Press imamo tu nekoga ispred kluba, ispred stručnog štaba i ispred igrača.

Dobicete "silencio stampa" :P :P :P

A za ova tri eurogola. Dva od ta tri gola su nas kostala realno tri boda, a kao sto rece kolega postignuti su prvenstveno zbog losije reakcije odbrane i lude srece da im "sjedne" lopta. Pa onakvi golovi rijetko se vidjaju i u PL. A opet, kad vidis protivnike protiv kojih smo igrali, strah me je da nam odbrana ne pokaze pravo lice kad dodju derbiji sa Stupcsnicom, Bratstvom, TOSKom... Zato je potrebno da Marin sto prije udje u formu te da Hora konacno preuzme komandu nad zadnjom linijom.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Samo da je pobjediti sutra i onda Travnik najavljen u 18:00 za srijedu :rock: Kada bi bilo sa prvog mjesta dočekati kup, delirijum :srce:

Malo me jedino brine viroza Mašića koja evo traje ako se ne varam 14 dana.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

laudrup je napisao/la: 20 ruj 2024, 11:38

Evo jedno škakljivo za Darija za buduće presove :mrgreen: Koliko se ja sjećam izašao je sa 5 nazad protiv Zrinjskog, Goražda, TOŠKa, Radnika i sve smo izgubili bez da smo šanse napravili, kad će odustati od formacije sa 5 nazad? :lol:

Radnik smo gubili prvo poluvrijeme dok je igrao sa 5 nazad sa igračem više :?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori