FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Veteran

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Veteran »

Koliko mi godinama lutamo pokazuju primjeri Hrelje i Juričića....mislim da nema potrebe ništa dodatno pojašnjavati.
Levin

Post Postao/la Levin »

To nema veze sa lutanjem. Da lutamo Hrelja i Juričić nikad ne bi bili kod nas. Dakle neko je u jednom trenutku procijenio da su isti kvalitet i da mogu nešto donijeti.

Kod nas je problem što smo mi kao klub nezdrava sredina, što ss raspadamo svako malo i što nam se i na tribine svašta uvuklo i nazivaju se našim navijačima.

Nejse, jedno pitanje za bolje upućene. Off topic... je li Bekrić još uvijek na platnoj listi u klubu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Levin je napisao/la: 23 srp 2026, 22:36 To nema veze sa lutanjem. Da lutamo Hrelja i Juričić nikad ne bi bili kod nas. Dakle neko je u jednom trenutku procijenio da su isti kvalitet i da mogu nešto donijeti.

Kod nas je problem što smo mi kao klub nezdrava sredina, što ss raspadamo svako malo i što nam se i na tribine svašta uvuklo i nazivaju se našim navijačima.

Nejse, jedno pitanje za bolje upućene. Off topic... je li Bekrić još uvijek na platnoj listi u klubu?
Naravno, čovjek je uposlenik OP-a, kao koordinator
Odgovori