FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Koliko mi godinama lutamo pokazuju primjeri Hrelje i Juričića....mislim da nema potrebe ništa dodatno pojašnjavati.
To nema veze sa lutanjem. Da lutamo Hrelja i Juričić nikad ne bi bili kod nas. Dakle neko je u jednom trenutku procijenio da su isti kvalitet i da mogu nešto donijeti.
Kod nas je problem što smo mi kao klub nezdrava sredina, što ss raspadamo svako malo i što nam se i na tribine svašta uvuklo i nazivaju se našim navijačima.
Nejse, jedno pitanje za bolje upućene. Off topic... je li Bekrić još uvijek na platnoj listi u klubu?
Kod nas je problem što smo mi kao klub nezdrava sredina, što ss raspadamo svako malo i što nam se i na tribine svašta uvuklo i nazivaju se našim navijačima.
Nejse, jedno pitanje za bolje upućene. Off topic... je li Bekrić još uvijek na platnoj listi u klubu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- PatrickGerhardt
Naravno, čovjek je uposlenik OP-a, kao koordinatorLevin je napisao/la: ↑23 srp 2026, 22:36 To nema veze sa lutanjem. Da lutamo Hrelja i Juričić nikad ne bi bili kod nas. Dakle neko je u jednom trenutku procijenio da su isti kvalitet i da mogu nešto donijeti.