NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 12 ruj 2024, 09:49
Mogući sastav Čelika: Durmo, Jusić, Rašević (Hodžić), Musa, Bajramović (Smajlović), Prguda, Martinović, Džanković, Tabaković (Popović), Međuseljac, Mašić (Isaković).
Po najavi sportBC Džanković od prve minute. Nešto ne izgleda da je 100% spreman, možda bolje Smajlović na krilu, a onda zadnjih pola sata uvesti Džankovića i Popovića.
Ma meni nema ovaj sastav nikakve logike. Po meni ako cemo vec igrat 443 onda ce jedina izmjena bit Vardo-Prguda. Ali ja mislim da necemo gledati 443 u Hadzicima. Prilicno je to ofanzivno i realno bi nam puhalo kroz sredinu kad nema Varde, tako da ja ocekujem malo vise igraca u sredini ili neka formacija 442 ili neki miks 451 gdje krila igraju dosta defanzivno. A po dosad vidjenom Dzankovic nije bas nesto posvecen vracanju nazad. Tako da po meni ili Marin ili Smajlovic umjesto Dzankovica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Mozda Dario hoce da zbuni protivnika, jer je ovo preofanzivno
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Svani suboto :sjekira: :sjekira:
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Evo navodno od danas prva liga fbih nosi ime sponzora WWIN
LimVo likČe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Treba igracima pokazati tabelu da vide sa pobjedom na kojoj poziciji bi docekali 6 kolo i Radnicki. Poginite molim vas na terenu za ta tri boda. :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Iskreno bod protiv radnika bi bio kao kuca
Realno nisu oni loši,onda kišu javljaju teren će biti loš totalno
I onda na kraju slag na tortu sudija tako da očekujem isto suđenje kao i u Travniku
Volio bi iskreno da me momci dematuju u subotu 3 boda bi nam samo tako sjela ali nisam optimista nesto
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Avenija je napisao/la: 12 ruj 2024, 19:13 Treba igracima pokazati tabelu da vide sa pobjedom na kojoj poziciji bi docekali 6 kolo i Radnicki. Poginite molim vas na terenu za ta tri boda. :srce:
Samo pobjeda dolazi u obzir. Dosta je vise, moraju konacno pokazati muda i dati svaki atom snage na terenu. Moraju ovu publiku da zadrze pa da i povuku jos 1000-2000 ljudi na Radnički !
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

4 boda iz naredna dva gostovanja nas drže u vrhu u top 3 bez velikog zaostatka za vodećim ili čak prvo mjesto, zavisi i od rezultata ostalih utakmica. Bez 10 bodova u naredne 4 utakmice nemamo šta tražiti u ostatku sezone. Ovo pišem ne što sam zagovornik da se napada PL praznih džepova i totalno nespreman klub, nego kako bi što više držali publiku na stadionu, a ko zna šta će se iz toga izroditi.

Bod je ok u Hadžićima, poraz bi bio baš nezgodan, ne želim o tome ni da razmišljam. Brzo nam stiže i kup, nadam se da će i nas jednom sreća pogledati pa da se posloži par rezultata kako bi klub konačno prodisao.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ma ovaj sudija gov.nar iz Mostara nije slucajno poslan, opet ce nas zakidat da se nasi iznerviraju i onda ocekivat neki prekid da oni zabiju i tu nam je kraj.

Volio bih da nas nasi razuvjere al daj Boze
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Da bi sa gostovanja uzeo bod ili tri moraa zabiti gol. Mi smo 180 minuta bez gola i plus Masic je upitan za subotu.
RubikovaKocka

Eugen je napisao/la: 13 ruj 2024, 07:29 Da bi sa gostovanja uzeo bod ili tri moraa zabiti gol. Mi smo 180 minuta bez gola i plus Masic je upitan za subotu.
Kad mogu na Bp zabijati mogu i na strani ako se potrude.
U Travniku su podbacili, na stranu sudije i sve ali nije to zalaganje i borba na nivou. Imaju sutra aBd popravni pa ćemo vidjeti kako će se ponašati na terenu.
Još nešto, tragično je da najviše u ekipi trče i daju se igrači koji nisu iz Zenice, Jusić, Martinović itd .. To nije dobro.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 ruj 2024, 07:37
Eugen je napisao/la: 13 ruj 2024, 07:29 Da bi sa gostovanja uzeo bod ili tri moraa zabiti gol. Mi smo 180 minuta bez gola i plus Masic je upitan za subotu.
U Travniku su podbacili, na stranu sudije i sve ali nije to zalaganje i borba na nivou. Imaju sutra aBd popravni pa ćemo vidjeti kako će se ponašati na terenu.
Još nešto, tragično je da najviše u ekipi trče i daju se igrači koji nisu iz Zenice, Jusić, Martinović itd .. To nije dobro.
Glupa ti je ta prica drig, eto Smajlovic ne trci i ne trudi ioi Vardo, Ali nemoj zezat. Martinovic je protiv Zvijezde bio jedan od najlosijih na terenu izgubio je 15 lopti. Jos cekamo ucinak nasih krila i napadaca
RubikovaKocka

Eugen je napisao/la: 13 ruj 2024, 08:21
Glupa ti je ta prica drig, eto Smajlovic ne trci i ne trudi ioi Vardo, Ali nemoj zezat. Martinovic je protiv Zvijezde bio jedan od najlosijih na terenu izgubio je 15 lopti. Jos cekamo ucinak nasih krila i napadaca
Nije glupa priča buraz. Jest glupa onom što će sutra ostati drkat qrc u toplom gledati utakmicu na yt, a za nas što idemo i što ćemo navijati i kisnuti 90 minuta baš i nije 🙂.
Borba borba i samo borba, ako ne bude tako neka ko ne daje sebe 100% ide iz Čelika, ima i drugih klubova hvala Bogu.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 ruj 2024, 08:25

Nije glupa priča buraz. Jest glupa onom što će sutra ostati drkat qrc u toplom gledati utakmicu na yt, a za nas što idemo i što ćemo navijati i kisnuti 90 minuta baš i nije 🙂.
Borba borba i samo borba, ako ne bude tako neka ko ne daje sebe 100% ide iz Čelika, ima i drugih klubova hvala Bogu.
Ovo za borbu Celikove djece mozes eventualno reci za momke koji udju sa klupe. Vardo, Ali i Smajlovic sigurno nisu ti sto se ne bore i ne trce. Momci realno daju svoj maksimum svaku utakmicu. Svakom dodje los dan i mozes rec da nisu odigrali dobro taj dan ali ja od ove trojice nisam vidio nijednu utakmicu u kojoj nisu dali svoj maksimum. Normalno da je bilo utakmica u kojima su bili slabiji ali hajmo realno Ali ti je prvi strijelac i asistent ekipe, Smajlovic zabio gol i protiv Zvijezde direktno zasluzan za gol i Vardo za kojeg smo vidjeli koliko je bitan i koliko doprinosi tek kad nije igrao. Puna su nam usta daj nam nasu djecu i evo imas trojicu koji daju sve od sebe i opet se kritikuju i stavljaju u isti kos s onima koji nisu takvi.
Mozemo mi pricati nema kvalitete ili nesto tako ali ne moze me niko ubijediti da je nekome bitniji Celik od djece Celika i da im je vise stalo da uspiju bas u Celiku. Pogtovo ocekujem da to dodatno naraste dolaskom Marina koji im svojim primjerom moze pokazati kako se zaradi postovanje publike.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 13 ruj 2024, 08:55
RubikovaKocka je napisao/la: 13 ruj 2024, 08:25

Ovo za borbu Celikove djece mozes eventualno reci za momke koji udju sa klupe. Vardo, Ali i Smajlovic sigurno nisu ti sto se ne bore i ne trce. Momci realno daju svoj maksimum svaku utakmicu. Svakom dodje los dan i mozes rec da nisu odigrali dobro taj dan ali ja od ove trojice nisam vidio nijednu utakmicu u kojoj nisu dali svoj maksimum. Normalno da je bilo utakmica u kojima su bili slabiji ali hajmo realno Ali ti je prvi strijelac i asistent ekipe, Smajlovic zabio gol i protiv Zvijezde direktno zasluzan za gol i Vardo za kojeg smo vidjeli koliko je bitan i koliko doprinosi tek kad nije igrao. Puna su nam usta daj nam nasu djecu i evo imas trojicu koji daju sve od sebe i opet se kritikuju i stavljaju u isti kos s onima koji nisu takvi.
Mozemo mi pricati nema kvalitete ili nesto tako ali ne moze me niko ubijediti da je nekome bitniji Celik od djece Celika i da im je vise stalo da uspiju bas u Celiku. Pogtovo ocekujem da to dodatno naraste dolaskom Marina koji im svojim primjerom moze pokazati kako se zaradi postovanje publike.
Bore se momci nema sta sto kazes i oni bi voljeli vise od nas navijaca da uspiju i da se danas sutra prodaju u evropu.
Jedina zamjerka meni je Medzuseljac nije isti igrac na gostovanju i kuci on moze mnogo da doprinese vecinom na Bilinom gdje mi npadamo i punimo sesneaterac i stvaramo sanse ima odbijeni lopti i sl.(kao sto i statistika pokazuje najbolji je strijelac i asistent je dobar) ali kad je u gostima i kad tesko dolzimo u sesnesterac od njega nemamo neke koristi , e taj segment igre da popravi bio bi top igrac pa i za PL.Uglavnom za borbu i htijenje nesmijemo imat zamjerki jer se bore
Odgovori