FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Uozbiljite se ljudi, kakav crni Feja. Pa nije ni Badzak tolika budala
Sa 20+ godina redovnog dolaska na stadion mogu reci DA. Jedino tako je moguce zaustaviti evo ovih vec 5 godina agonije gdje klub vjecno propada a mi aplaudiramo kad izgubimo i dolazimo podrzati svu ovu nestrucnost u klubu.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 srp 2026, 12:55Po tebi bi trebalo prestati ici na utakmice, kupovati karte, godisnje, bojkotovati fan shop?Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 11:24 Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
-
Manijakdokraja9
.Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 14:19Sa 20+ godina redovnog dolaska na stadion mogu reci DA. Jedino tako je moguce zaustaviti evo ovih vec 5 godina agonije gdje klub vjecno propada a mi aplaudiramo kad izgubimo i dolazimo podrzati svu ovu nestrucnost u klubu.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 srp 2026, 12:55Po tebi bi trebalo prestati ici na utakmice, kupovati karte, godisnje, bojkotovati fan shop?Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 11:24 Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
Evo naredne sedmice odlazak na pripreme u Sloveniju.
Jači od ratova, režima i partija!
-
Imekorisnicko
Pa da, sve smo ispucali, možda je i vrijeme za neke bojkote,proteste i slOrvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 14:19Sa 20+ godina redovnog dolaska na stadion mogu reci DA. Jedino tako je moguce zaustaviti evo ovih vec 5 godina agonije gdje klub vjecno propada a mi aplaudiramo kad izgubimo i dolazimo podrzati svu ovu nestrucnost u klubu.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 srp 2026, 12:55Po tebi bi trebalo prestati ici na utakmice, kupovati karte, godisnje, bojkotovati fan shop?Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 11:24 Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
Ova liga ne može izdržati ovakav način funkcionisanja još dugo. Mora se preobraziti u razvojnu ligu. Trenutno niko ne razmišlja u tom pravcu. Hajmo biti prvi, jer mi nemamo posebnih opcija. Skupljati i gurati djecu, ne samo iz naše škole, nego tražiti širom države. Ima još uvijek malaca sa kvalitetnim predispozicijama (brzina, snaga, tehnika). Sjetimo se samo Santosa. Znači jedan seoski igrač vrhunske brzine. Ništa nije znao, ali brate kad proleti, il je go, penal, šansa, faul, karton. Svjež primjer Odinaka. Fizika, snaga, isto tako totalno fudbalsko neznanje. Samo da smo imali strpljenja, bio bi mnogo bolji igrač. Dakle, mladi igrači, iskusan golman, i još 1-2 u ekipi. To je jedini put. Vidimo gdje ove nerealne ambicije vode.
Nemamo mi ljudi toliko dobrih malca kao sto mislimo. Ja sam igrom slucaja u ovo par dana upoznao momka 17-18 godina,igra za Sarajevo tj clan je akademije,a navijac je Zelje.
Jednostavno veliki broj djece,koji pokaze kvalitet sve vise ide igrati za njih,jer nude djeci bolje uslove. Tako da i to sto valja kod nas je u mnogome razvodnjeno,sto djeca idu tamo gdje im je bolje.
Ponovicu jos jednom da mi je muka u vezi nas i svih desavanja u zadnje vrijeme. Samo sam dosao do cvrstog zakljucka da nam klub propada iz mnogo razloga a da je kljucni pomocni teren. Da Bog da ga prodali,pa da vise niko ni ne pomisli da ima hajr od njega. Je bo im teren mater vise svima. Unistise klub da bi neko hajrovao ono zemljiste.
Jednostavno veliki broj djece,koji pokaze kvalitet sve vise ide igrati za njih,jer nude djeci bolje uslove. Tako da i to sto valja kod nas je u mnogome razvodnjeno,sto djeca idu tamo gdje im je bolje.
Ponovicu jos jednom da mi je muka u vezi nas i svih desavanja u zadnje vrijeme. Samo sam dosao do cvrstog zakljucka da nam klub propada iz mnogo razloga a da je kljucni pomocni teren. Da Bog da ga prodali,pa da vise niko ni ne pomisli da ima hajr od njega. Je bo im teren mater vise svima. Unistise klub da bi neko hajrovao ono zemljiste.
Mislis da je moguce zaustaviti samo da klub definitivno propadne i krene od nule? Nije ovo nikakav napad, da me ne shvatis pogresno, nego sam dosta ljudi cuo “necu na utakmice, da Bog da se ugasili”.Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 14:19Sa 20+ godina redovnog dolaska na stadion mogu reci DA. Jedino tako je moguce zaustaviti evo ovih vec 5 godina agonije gdje klub vjecno propada a mi aplaudiramo kad izgubimo i dolazimo podrzati svu ovu nestrucnost u klubu.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 srp 2026, 12:55Po tebi bi trebalo prestati ici na utakmice, kupovati karte, godisnje, bojkotovati fan shop?Orvel je napisao/la: ↑09 srp 2026, 11:24 Godisnje sluze iskljucivo da bi mogli nastaviti poslovati i isplatiti nesto plata. Zar ne vidite da su toliko nespospbni da ce klub zivjeti od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. To treba istjerati na cistac dok nije kasno a ne zavaravat se da smo zivi jer se nadje 5k ljudi da kupi kartu.
Ja dodjem utakmicu, navijam, pruzim podrsku, ali iskljucivo Zelji. Svi oni igraci imaju podrsku iskljucivo zbog Zelje, nista drugo. Mi jedino gdje grijesimo jeste to sto nikad nismo otvoreno na utakmicama iskazali nezadovoljstvo nekim tjeranjem. Zadnji put je to bilo cini mi se protiv Gabele, ulazak na teren, a i to je neslavno zavrsilo.
Po mom misljenju jedino batine pomazu, ali se bojim da od toga nema nista i da su ljudi izgubili interes
- UzivaocKajkuta
znas li koliko je zeljovaca kod njih u akademiji, ima ih mozda vise neg njihovih pitica...Barbarez je napisao/la: ↑09 srp 2026, 16:31 Nemamo mi ljudi toliko dobrih malca kao sto mislimo. Ja sam igrom slucaja u ovo par dana upoznao momka 17-18 godina,igra za Sarajevo tj clan je akademije,a navijac je Zelje.
a pehari su tu
Nikad nisam razmisljao prestati ici, ali feja ce biti razlog sigurno ako dodje, bez razmisljanja da cu odmoriti od svega malo. Znaci ne postoji osoba osim njega gdje bi me sprijecilo da idem gledati Zelju.MrkiMedo je napisao/la: ↑09 srp 2026, 16:58Mislis da je moguce zaustaviti samo da klub definitivno propadne i krene od nule? Nije ovo nikakav napad, da me ne shvatis pogresno, nego sam dosta ljudi cuo “necu na utakmice, da Bog da se ugasili”.
Ja dodjem utakmicu, navijam, pruzim podrsku, ali iskljucivo Zelji. Svi oni igraci imaju podrsku iskljucivo zbog Zelje, nista drugo. Mi jedino gdje grijesimo jeste to sto nikad nismo otvoreno na utakmicama iskazali nezadovoljstvo nekim tjeranjem. Zadnji put je to bilo cini mi se protiv Gabele, ulazak na teren, a i to je neslavno zavrsilo.
Po mom misljenju jedino batine pomazu, ali se bojim da od toga nema nista i da su ljudi izgubili interes
- PatrickGerhardt
Da me neko pita koga bas ne bi volio za trenera rekao bi Edia, al nadje se uvijek neko da se moze reci ima gore.
Ima imena koja bi me mogla navesti na razmisljanje hocu li ili necu otici na utakmicu, ali to svakako nije Feja. Totalno nebitan lik, kompleksas koji je uvijek davao milion posto protiv Zelje i svaki dobar rezultat protiv nas mu je vrhunac karijere. Nisu me otjerali razni strucnjaci, nece vala ni on, ali i vas razumijem u potpunosti. Postalo je sve mucno i Feja bi mozda bio ta neka kap viska za pojedince pa da odmore malo od Zelje.
Moja zelja je Amar i ja trenutno vjerujem samo njemu. Pored Amara bih u klubu volio vidjeti jos i Vedrana Vukotica. Poslao sam i mail skupstini, nadam se da ce mu otici na noge i moliti za pomoc.
Moja zelja je Amar i ja trenutno vjerujem samo njemu. Pored Amara bih u klubu volio vidjeti jos i Vedrana Vukotica. Poslao sam i mail skupstini, nadam se da ce mu otici na noge i moliti za pomoc.
Jusufbegović Nedim sigurno neće biti trener Želje.
- PatrickGerhardt