NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Ma yebo ba PL, kako ćemo protiv Radnika bez Varde :(

Na proljeće smo imali McGregora pa je prolazilo 4 1 4 1 u gostima, ubijali na kontre jer je McGregor ubijao domaćine u pojam :mrgreen:

Tamo nas čekaju krvoločni pitarsko čmeljarski otpaci željni zeničke krvi. Očekujem poraz, bio bih prezadovoljan sa jednim bodom.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ljudi sta vam je. Ne moramo uci u PL.
Nabijate pritisak.
Koji ces k. U Pl kad nemas tim za Evropu. Samo troskovi.
Idemo polako . Racun. Trening centar.
Moze se kroz kup uvjek u Evropu. Zaista ne vidim razlog sto sebi nama nabijate pritisak
macak_

Post Postao/la macak_ »

Odlika pravih ekipa je da pobijede i kad nisu puno bolji i nakon sto izadju teskih utakmica kao sto je ona i travniku. To je ono sto je pozitivno veceras. Ranije bi ove utakmice glat gubili.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

AeroMs33 je napisao/la: 08 ruj 2024, 20:50 Ljudi sta vam je. Ne moramo uci u PL.
Nabijate pritisak.
Koji ces k. U Pl kad nemas tim za Evropu. Samo troskovi.
Idemo polako . Racun. Trening centar.
Moze se kroz kup uvjek u Evropu. Zaista ne vidim razlog sto sebi nama nabijate pritisak
Realno! Kad je Wisla Krakow kao drugoligas koji je uzeo kup mogla doci do play-offa za konferencijsku ligu, ne vidim razlog da mi isto ne uradimo ove sezone :rock:
Srce, čast i ponos!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Pobjeda i 3 boda najbitnija! Stream užasan ko ono snima ebo mater svoju pa nista se apsolutno ne vidi! PRIMAKNI KAMERU MAJMUNE GLUPI! Imas sponzore,dobru opremu sve placeno i onakav snimak ma FUJ!!!
Igra odlicna! Igrali smo kako igramo u gostima i kako smo u Travniku igrali,bez sansi i prilika al et sad Durmo nije primio gol a mi dali dva! Ova igra je odlicna ako bi se igrala u gostima ovako.Treba nam veznjak a et ne treba nam napadac! 4 kola napadaci gol nisu dali! Kakvi su to napadaci bolan,smijesno! Marin igra i izvodi slobodnjake veze frajko nema sad za sad,potpuno nespreman jos ovaj jedan spominje kapiten da bude,ma igrac obicni i cesta.Sta da dodje veznjak sad tipa Arezine? Ako bi doso automatski ti ne treba ni Prguda,ni Vardo ni Basic odmah ih razduziti.A plate njihove dat tom novom Arezini. Stupcanica je daleko najbolja a mi cemo svakako biti drugi i kad bi usli u PL treba nam svih 25 novih igraca jer ni jedan ovaj igrac ne moze u PL igrat,ni jedan 100%.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Zamorano je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:00 Pobjeda i 3 boda najbitnija! Stream užasan ko ono snima ebo mater svoju pa nista se apsolutno ne vidi! PRIMAKNI KAMERU MAJMUNE GLUPI! Imas sponzore,dobru opremu sve placeno i onakav snimak ma FUJ!!!
Igra odlicna! Igrali smo kako igramo u gostima i kako smo u Travniku igrali,bez sansi i prilika al et sad Durmo nije primio gol a mi dali dva! Ova igra je odlicna ako bi se igrala u gostima ovako.Treba nam veznjak a et ne treba nam napadac! 4 kola napadaci gol nisu dali! Kakvi su to napadaci bolan,smijesno! Marin igra i izvodi slobodnjake veze frajko nema sad za sad,potpuno nespreman jos ovaj jedan spominje kapiten da bude,ma igrac obicni i cesta.Sta da dodje veznjak sad tipa Arezine? Ako bi doso automatski ti ne treba ni Prguda,ni Vardo ni Basic odmah ih razduziti.A plate njihove dat tom novom Arezini. Stupcanica je daleko najbolja a mi cemo svakako biti drugi i kad bi usli u PL treba nam svih 25 novih igraca jer ni jedan ovaj igrac ne moze u PL igrat,ni jedan 100%.
Kakav Marin i slobodnjaci?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

prisonbreak je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:03
Zamorano je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:00 Pobjeda i 3 boda najbitnija! Stream užasan ko ono snima ebo mater svoju pa nista se apsolutno ne vidi! PRIMAKNI KAMERU MAJMUNE GLUPI! Imas sponzore,dobru opremu sve placeno i onakav snimak ma FUJ!!!
Kakav Marin i slobodnjaci?
Izveo je slobodnjak u drugom poluvrenenu...On I Masic bili kod lopte,pa on ga izveo
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

PatrickBateman je napisao/la: 08 ruj 2024, 20:44 I moram jos rec da stvarno ne vidim svrhu ubacivanja Isakovica u napad u onakvoj konstalaciji odnosa na terenu, pa sta od Isakovica trebamo ocekivat da istrci kontru u cetvrtoj deceniji zivota? Ako ga se vec uvodi onda nek ide u odbranu.
Ne vidi svrhu ni Damjanovic.Čeka milion od grada da napravi nešto.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Hajmo hajcaj dalje, na Bilinom posjeta veća nego na svim ostalim utakmicama zajedno :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta rec ne znam poslije one tekme u Travniku iscrpljeni i fizicki i psihicki i emotivno bitna je danas pobijeda.Prvo poluvrijeme inekako poveli na vreme i imali smo jos par situacija Tabakovic,Ali ali iskomplikujemo.U drugom slabo ,da li smo svijesno prepustili im loptu i cekali kontre ne znam ali imali su oni 3 dobre sanse ,sut onaj pozemlji,pa glavom ,pa Durmo odbrani mada smo i mi imali par dobrih situacija da damo treci.
Publika solidna kad vidis posjete svugdje dobro je.
Sad Hadzici pokusat ne izgubit i tu nas ceka poput Travnika i plus los teren .
Sto se tice ulaska ne moramo uci nit trebamo uci na silu kao Sloboda pa ne znas jesil pošo ili doso,realno nemas 5 igraca za visi rang.
Sad faj famozni veznjak naravno da bi dobro doso sad je li moguce ne znam.Stupcanica je realnno najbolja ekipa a ovo ostalo svakog mozes dobit a od svakog izgubit i ne bi nikog jos otpiso rano je mada do sad losi Jedinstvo, Lukavac.
Vidim raja se zali na prenos ali stvarno zasto rade prenos sa Istoka ,sto ne rade sa Zapada jer su radili sa Zapada
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:18 Hajmo hajcaj dalje, na Bilinom posjeta veća nego na svim ostalim utakmicama zajedno :rock:
Digli su Robijaši danas parolu.

INVAZIJA NA HADZICE !

Kada bi se doveo dobar veznjak i uzeli Hadzici gorilo bi Bilino protiv Radničkog.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Moze li neko napisati sta je sa Palackicem? Zasto nije ni na klupi a ovaj Tolja je?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Nemam problem da seremo protiv igre igrača i trenera kada to zasluže kao danas. Hajmo to raditi do Utorka a onda podvuci crtu i napad na Hadžiće i Admira Hasančića. Drugog kluba nemamo i makar opet se dirali po kantonu.
Joj da hoće Marin zabit u Hadžićima pa bio bih dosadniji od Karalićevog Amidže :lol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Uvodi se Isakovic na 90% gotovu utakmicu, a mali Ahmetspahic klupu grije.

Vjerovatno je buducnost pred Isakom..

Neke stvari su bolesne.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Izbjegavati nedjelju za organizovanje domacih tekmi!Jedino da je nocni termin.Ubijedjen sam da je tekma bila juce da bi bilo 500 ljudi vise.Nedjeljom Zenica prazna,lijepo vrijeme,izletista puna.Juce je Gradina igrala
Odgovori