FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Arma.

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arma. »

Mislim da bi ovo moglo značit da Marić i Prelec ipak ostanu
PehariSuTu

Post Postao/la PehariSuTu »

E muda do poda Sten.
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Povedi nas Sten!
Jači od ratova, režima i partija!
Levin

Post Postao/la Levin »

Nisam protiv. Bolje nego Badžak sigurno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
PatrickGerhardt

Također, malo nas je vala ovdje, ko god bude imak ikakve korisne info, bilo bi lijepo da podijeli, jer stvarno nam treba bilo kakva vijest da trazimo nesto pozitivno i animiramo i one kojima je pun… da trznu i kupovinom dresova ili godisnjih pomognemo ljudima koju ce sigurno puno žrtvovati da spase ne samo sezonu nego i klub.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Uvijek Sten ispred Badžaka!
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Levin

Post Postao/la Levin »

PatrickGerhardt je napisao/la: 03 srp 2026, 23:23 Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
Sten je ušao u UO kad je Badžak izašao. Čudno mi je ovo kako je ss.ba došao do ove info a zadnja vijest o Želji im bila ona slavospijev o Mirviću. Vjerovatno su tu teška prepucavanja u pozadini.
PatrickGerhardt

Levin je napisao/la: 03 srp 2026, 23:27
PatrickGerhardt je napisao/la: 03 srp 2026, 23:23 Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
Sten je ušao u UO kad je Badžak izašao. Čudno mi je ovo kako je ss.ba došao do ove info a zadnja vijest o Želji im bila ona slavospijev o Mirviću. Vjerovatno su tu teška prepucavanja u pozadini.
Iskreno jucer sam cuo za stena, al pravo da ti kazem mislil sam da je suplja i da je badzak vec sve spremio. Pa mislim da nece moci zajendk raditi.
Levin

Post Postao/la Levin »

PatrickGerhardt je napisao/la: 03 srp 2026, 23:32
Levin je napisao/la: 03 srp 2026, 23:27
Iskreno jucer sam cuo za stena, al pravo da ti kazem mislil sam da je suplja i da je badzak vec sve spremio. Pa mislim da nece moci zajendk raditi.
Gledajući dosadašnji Badžakov angažman on nikad nije ni htio da bude Predsjednik UO. Više on voli da se pita dok neko drugi preuzima odgovornost. Nešto mi Sten nije nikad izgledao kao neko ko je samo marioneta. Mada, sve su kombinacije moguće u trenutcima očaja.
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Ma ja imam neki osjećaj da će biti tu i Badžak iako bi to bilo čudno, ali u ovom trenutku ne treba ništa isključiti.
Jači od ratova, režima i partija!
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Po meni je Sten najbolja opcija, ali eto sačekajmo
Levin

Post Postao/la Levin »

Nije ova vijest tek tako izašla. Sumnjam da tu opet postoje previranja u klubu i borbe interesnih grupa ali vidjet ćemo u ponedjeljak kako stvari stoje.

Ss.ba je, po meni čisti pitarski portal. Čak me ne bi iznenadilo da je Saninu burazer sredio intervju a i da je ova vijest tim putem došla. Možda sam paranoičan ali obzirom na situaciju posve razumljivo.
Odgovori