FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Mislim da bi ovo moglo značit da Marić i Prelec ipak ostanu
Nisam protiv. Bolje nego Badžak sigurno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- PatrickGerhardt
Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
- PatrickGerhardt
Također, malo nas je vala ovdje, ko god bude imak ikakve korisne info, bilo bi lijepo da podijeli, jer stvarno nam treba bilo kakva vijest da trazimo nesto pozitivno i animiramo i one kojima je pun… da trznu i kupovinom dresova ili godisnjih pomognemo ljudima koju ce sigurno puno žrtvovati da spase ne samo sezonu nego i klub.
Sten je ušao u UO kad je Badžak izašao. Čudno mi je ovo kako je ss.ba došao do ove info a zadnja vijest o Želji im bila ona slavospijev o Mirviću. Vjerovatno su tu teška prepucavanja u pozadini.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:23 Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
- PatrickGerhardt
Iskreno jucer sam cuo za stena, al pravo da ti kazem mislil sam da je suplja i da je badzak vec sve spremio. Pa mislim da nece moci zajendk raditi.Levin je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:27Sten je ušao u UO kad je Badžak izašao. Čudno mi je ovo kako je ss.ba došao do ove info a zadnja vijest o Želji im bila ona slavospijev o Mirviću. Vjerovatno su tu teška prepucavanja u pozadini.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:23 Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
Gledajući dosadašnji Badžakov angažman on nikad nije ni htio da bude Predsjednik UO. Više on voli da se pita dok neko drugi preuzima odgovornost. Nešto mi Sten nije nikad izgledao kao neko ko je samo marioneta. Mada, sve su kombinacije moguće u trenutcima očaja.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:32Iskreno jucer sam cuo za stena, al pravo da ti kazem mislil sam da je suplja i da je badzak vec sve spremio. Pa mislim da nece moci zajendk raditi.Levin je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:27Sten je ušao u UO kad je Badžak izašao. Čudno mi je ovo kako je ss.ba došao do ove info a zadnja vijest o Želji im bila ona slavospijev o Mirviću. Vjerovatno su tu teška prepucavanja u pozadini.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑03 srp 2026, 23:23 Pa sad…hoce li sten sam ili ce i badzak isto tako biti tu, nije iskljuceno, a po meni nije ni moguce, al cudne stvari se desavaju, vidjet cemo
Ma ja imam neki osjećaj da će biti tu i Badžak iako bi to bilo čudno, ali u ovom trenutku ne treba ništa isključiti.
Jači od ratova, režima i partija!
Po meni je Sten najbolja opcija, ali eto sačekajmo
Nije ova vijest tek tako izašla. Sumnjam da tu opet postoje previranja u klubu i borbe interesnih grupa ali vidjet ćemo u ponedjeljak kako stvari stoje.
Ss.ba je, po meni čisti pitarski portal. Čak me ne bi iznenadilo da je Saninu burazer sredio intervju a i da je ova vijest tim putem došla. Možda sam paranoičan ali obzirom na situaciju posve razumljivo.
Ss.ba je, po meni čisti pitarski portal. Čak me ne bi iznenadilo da je Saninu burazer sredio intervju a i da je ova vijest tim putem došla. Možda sam paranoičan ali obzirom na situaciju posve razumljivo.