To renoviranja ti ne treba pod navodnike, svakako nema krova iznad lože, vjetar ga odnio ima 6 mjeseci a moraju ga napraviti do Njemačke tj za mjesec tako da će vrlo izvjesno biti radovi pa se moze "zatvoriti" komplet istok i zakljucati a delegacije poslati na zapad. Lijep prijedlogsamocelik je napisao/la: ↑05 ruj 2024, 11:21 Kad bude sad KUP treba fino zatvoriti istok cijeli radi "renoviranja" kao i VIP prostor na istom. Delegaciju gosutujuće ekipe poslati na parking ispod Zapadne strane: Pješke ih uputiti ali samo igrače i stručni štab prema službenom ulazu na stadion i baš slučajno taj dan isključiti bojlere. Naravno kada i povedemo na toj utakmici ostati ležati koliko god je moguće.
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uz ogromno poštovanje Robijašima, zapad ne smije da utihne 90' protiv Travnika. Samo provocirat i malo-malo ispratit sa 'ajmo bijeli alee
- Juzni Front 1988
Imal iko iznad ove disciplinske komisije, pokusat oborit ovaj smijesni postupak.
Molit boga dragog da se rijesi ovo dugova sto je ostalo, racun odblokirat, dobro se pojacat da pregazimo ovu kaljuzu od lige i nikad vise se vratit.
Napakovat ce oni nama svasta nesto u buducnosti, ali me to ne brine, to je znak da smo sve jaci i jaci
Molit boga dragog da se rijesi ovo dugova sto je ostalo, racun odblokirat, dobro se pojacat da pregazimo ovu kaljuzu od lige i nikad vise se vratit.
Napakovat ce oni nama svasta nesto u buducnosti, ali me to ne brine, to je znak da smo sve jaci i jaci
moSa likCe
Zna li se iznos s kojim ce nas puknit po usima?
Hajmo se prvo fokusirati na Zvijezdu i mnogo važniju utakmicu u svakom smislu od te Kup utakmice koja dolazi tek 15.9 ako se ne varam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Sta je sa bakljadom gerile? Onim uvredljivim transparentom? Sarajcicu iz tabuta ispo da Bog da.. u kupu nadam se da ce nas doc 5 hiljada na zapad da im zgadimo zivot i na terenu i na tribinama, gerilu istuc i prije i poslijw utakmice, a Aladin nek ih tuce po terenu..
Ludilooooo je zarobiloooo
Travnik je ovdje kriv zbog preloše organizacije. Bio sam na stadionu kada se njihov sekretar svađao sa načelnikom policije jer nisu pustili autobus igrača našeg kluba. Loša komunikacija s policijom je glavni razlog tog prvog problema.
Smećari su ispali zbog streama, seljački i nepotrebno.
Informacije koje sam ja dobio iz pouzdanih izvora su da Travnik nije "završio" sudije nego neko iz Tuzlanskog kantona ili iz Olova. Oni su poslali ove sudije, a izvor koji mi je rekao je baš jak i pouzdan.
I mi bismo ispali seljaci kad bismo im vratili istom mjerom. I ja bih najsretniji bio da parkiraju autobus kod šopinga pa da pješke idu do Bilinog. Da im se izbace sve klupe u svlačionici i stave stolice iz škole da se na njima raspremaju. Upalio bih im grijalicu da se ugrije svlačionica i sl.
Ali mi smo gospodski klub koji je pobijedio Fiorentinu, Salzburg, Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo i dr. Nismo mi njihov nivo. Treba im obezbijediti najbolje uslove kada budu dolazili, baš ona rečenica što je klub objavio "kako se dočekuje klub". Da se osjećaju kao kod kuće, a na terenu im pokazati kako se igra. Uništit ih igrom, zgadit im fudbal, bez incidenata, onako kako dolikuje klubu poput Čelika.
Jutros relativno loša vijest ali popodne ide jedna lijepa.
Smećari su ispali zbog streama, seljački i nepotrebno.
Informacije koje sam ja dobio iz pouzdanih izvora su da Travnik nije "završio" sudije nego neko iz Tuzlanskog kantona ili iz Olova. Oni su poslali ove sudije, a izvor koji mi je rekao je baš jak i pouzdan.
I mi bismo ispali seljaci kad bismo im vratili istom mjerom. I ja bih najsretniji bio da parkiraju autobus kod šopinga pa da pješke idu do Bilinog. Da im se izbace sve klupe u svlačionici i stave stolice iz škole da se na njima raspremaju. Upalio bih im grijalicu da se ugrije svlačionica i sl.
Ali mi smo gospodski klub koji je pobijedio Fiorentinu, Salzburg, Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo i dr. Nismo mi njihov nivo. Treba im obezbijediti najbolje uslove kada budu dolazili, baš ona rečenica što je klub objavio "kako se dočekuje klub". Da se osjećaju kao kod kuće, a na terenu im pokazati kako se igra. Uništit ih igrom, zgadit im fudbal, bez incidenata, onako kako dolikuje klubu poput Čelika.
Jutros relativno loša vijest ali popodne ide jedna lijepa.
Broj 15 niko nije još zadužio?
-
Dobro je sto novo pojacanje moze pokriti vise pozicija
De ubacite i Dzankovica na stranicu, pa nije ni on siroce
Jel vama 15:00 poslijepodne, ili moramo jos cekati?
Jel vama 15:00 poslijepodne, ili moramo jos cekati?
Samo Čelik zenički !!!
Predpostavljam ondastrucnjak9 je napisao/la: ↑05 ruj 2024, 14:28 Dobro je sto novo pojacanje moze pokriti vise pozicija
Jos 21 minut i 19 sekundi pa objava