ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !

Truhlo

Re: GOŠK GABELA

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 05 kol 2025, 11:07
Avenija je napisao/la: 05 kol 2025, 11:03
Truhlo je napisao/la: 05 kol 2025, 10:51
Ima Jamaković i Spahić, miran budi, nemoj mjaukat :lol:
Vidjeces situaciju koju već sada predvidjam, Jamakovic i Spahić će izbaciti Šerexa i Marina iz prve postave. Evo glava.

Ovaj mali Spahić je brzi od srčanog udara. Nisko težište, opasan ko struja. Samo polako i prati.

Ali to ne mjenja činjenicu da je nama centarfor potreban vise od veznog. A i dobar vezni da sa Delicem drzi sredinu. Da MI na Tusnju i u Travniku sakrijemo loptu :D
Malog Spahica životom igrači bojkotirali sad u prijateljskoj, ne daju momku lopte, a vise puta sam bio. Upravo to nisko težište, ima ono nesto :D i meni se pravo svidja.
A zna se haos zagraditi, onako sitan u odnosu na stopere i opet sačuva loptu. Zenički icardi :grljenje:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Kako bi Selmir Mahmutovic ovoj ekipi legao, svjesni toga nismo, ali eto odlucili su se na povratak Masica, sto se i meni ne svidja. Masic zna sa loptom, ima u njemu nesto, ali u napadu sa jos jednim i on bi bio 10x bolji 100%. Ovako sam napadac, plus sto nije centarfor klasicni i uvijek se izvlaci nekako i jos jedan veliki problem kada ga ne ide, preraste u jos vecu frustraciju i jos gore samo. Kad se sjetim sta je sve ofulao, jer jednostavno ga ne ide i u njemu probudi frustraciju i zaglavi u tome.

Da ne misli neko da hocu reci da je los napadac, upravo suprotno, samo ove mane ga kostaju vece karijere. Da igramo sa dva napadaca, Masic bi prekuco ovu ligu uvjeren sam.

Mislim da ce doci jos taj vezni rutonja i to je to. Nadam se ovih dana i da ce biti RUTONJA. Petar Bojo i da zavrsimo sa tim :mrgreen:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Redbull je napisao/la: 05 kol 2025, 12:29 Kako bi Selmir Mahmutovic ovoj ekipi legao, svjesni toga nismo, ali eto odlucili su se na povratak Masica, sto se i meni ne svidja. Masic zna sa loptom, ima u njemu nesto, ali u napadu sa jos jednim i on bi bio 10x bolji 100%. Ovako sam napadac, plus sto nije centarfor klasicni i uvijek se izvlaci nekako i jos jedan veliki problem kada ga ne ide, preraste u jos vecu frustraciju i jos gore samo. Kad se sjetim sta je sve ofulao, jer jednostavno ga ne ide i u njemu probudi frustraciju i zaglavi u tome.

Da ne misli neko da hocu reci da je los napadac, upravo suprotno, samo ove mane ga kostaju vece karijere. Da igramo sa dva napadaca, Masic bi prekuco ovu ligu uvjeren sam.

Mislim da ce doci jos taj vezni rutonja i to je to. Nadam se ovih dana i da ce biti RUTONJA. Petar Bojo i da zavrsimo sa tim :mrgreen:
Messi je bio Messi pa je morao uvijek imati CF ispred sebe u napadu od Eto'a, Zlatana, do Suareza..kao i što Mašiću fali igrač ispred njega. Ali M. na klupu, Masić tu gdje i igra većinom na mjestu Alija iza napadaca. Regoje me malo iznenadio i njegova vizija i hrabrost da krene ligu sa jednim napadačem koji je polunapadac. Doduše čekamo ime i toga veznjaka da vidimo je li upgrade ili samo da popuni roster. Ako smo ozbiljni mora proci pripreme i upoznavanje sa ekipom na Kupresu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Zamolio bih admina da forum 'GOŠK GABELA' prebaci na podforum 'Prva liga FBIH'.

Hvala.

😂😝
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Prisonbreak ocekujem info i jesi li zadovoljan imenom. Hocu li ja biti? :alkohol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Rob_Sa je napisao/la: 05 kol 2025, 19:07 Zamolio bih admina da forum 'GOŠK GABELA' prebaci na podforum 'Prva liga FBIH'.

Hvala.

😂😝
Pobjegao sam iz Sarajeva, to je divlji grad sada. Nekada prije 20 godina mrtva raspala Zenica simbol svega loseg danas je mnogo ugodnije i lagodnije i mirnije i ljepse mjesto za zivot..
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 05 kol 2025, 19:51 Prisonbreak ocekujem info i jesi li zadovoljan imenom. Hocu li ja biti? :alkohol:
Ma nesto izmedju. Uglavnom nek se ne ocekuje bomba :D
Avenija

Post Postao/la Avenija »

prisonbreak je napisao/la: 05 kol 2025, 20:40
Avenija je napisao/la: 05 kol 2025, 19:51 Prisonbreak ocekujem info i jesi li zadovoljan imenom. Hocu li ja biti? :alkohol:
Znaci slabiji od Kalesica..ni Kalesić ni Sadikovic ne dodjose, tesko dovodimo ozbiljnog igraca.

Jebiga taman se ponada covjek
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Umjesto da se bavim temama od društvenog značaja opet me navučete na Čelik. A tesko žabu u vodu natjerati.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 05 kol 2025, 20:40
Hoće li barem moći izbaciti međuseljca iz prvih 11? Ono Delić gore a taj novi pretpostavljam da je zadnji/centralni vezni.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

A jebem mala naglabanja i mahalanje po forumu, sve cula/kazala i ovi sto znaju ko je vezni mi idu na zivce. Suti i drzi za sebe, sta nas razvalcite ko cunga lungu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Redbull je napisao/la: 05 kol 2025, 23:14 A jebem mala naglabanja i mahalanje po forumu, sve cula/kazala i ovi sto znaju ko je vezni mi idu na zivce. Suti i drzi za sebe, sta nas razvalcite ko cunga lungu.
Slazem se, ljudi javno objave otisli po Adema Ljajica u BG mi nekog čuvamo u tajnosti kao da je Bruno Fernandes a ne neko ko ne moze igrati u Premijer ligi koliko je bitan :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Poželimo i sreću Čelikovom bivšem prevodiocu kojeg je Boca Juniors danas zvanicno predstavila ! :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 05 kol 2025, 23:14 A jebem mala naglabanja i mahalanje po forumu, sve cula/kazala i ovi sto znaju ko je vezni mi idu na zivce. Suti i drzi za sebe, sta nas razvalcite ko cunga lungu.
Brate ti baš živce izgubio :lol: :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 06 kol 2025, 01:07
Brate ti baš živce izgubio :lol: :lol:
Nista mi ne govori, sve cu ovo pogasiti i ode sa onim u pecinu zivjeti.
Odgovori