Link je u funkciji, provjerit cu, pa ti javim da li je proslo. U svakom slucaju, hvala ti na ucescu i sto ces pomoci da ovu akciju zaokruzimo.KenoRob je napisao/la: ↑03 sij 2025, 16:53 Robovi zelim da uplatim i preostali 200KM da ovo realizujemo prije prozivke.
Pokusao sam uplatiti broj narudzbe 3731 ali mislim da nije proslo. Da li je ovaj link sa prve stranice jos u funkciji? Ne bih ovo bio prvi put da moram ponoviti uplatu znalo se desiti i prije. Ako moze neko na potvrdi pa cu pokusati ponovo.
12. Igrač 2024
Re: 12. Igrač 2024
Hvala
Bit ce uplaceno direktno u klub u Utorak.
Bit ce uplaceno direktno u klub u Utorak.
Gdje smo sta smo, mozel se ovo zaokruziti u narednoj sedmici?
Da uplata je izvrsena.
Hvala
Hvala
Cestitam i veliko HVALA svima na ucescu i zatvaraj ovo do naredne akcije u novembru
Pohvale i za Redbula sto se angazovao da sve izorganizuje kako treba i da bude sve po protokolu i transparentno
Pohvale i za Redbula sto se angazovao da sve izorganizuje kako treba i da bude sve po protokolu i transparentno
I u moje ime hvala svim ovogodisnjim ucesnicima akcije. Za nadati se da ce slijedeca akcija biti masovnija, kako forum bude rastao i Celikovi rezultati budu pozitivni i dodatno raju oraspoloze da i oni daju svoj doprinos kroz ovu akciju. Sad jos samo cekamo objavu iz kluba
Hvala jos jednom i vidimo se na temi 12.igrac 2025
Hvala jos jednom i vidimo se na temi 12.igrac 2025
Samo Čelik zenički !!!