Link je u funkciji, provjerit cu, pa ti javim da li je proslo. U svakom slucaju, hvala ti na ucescu i sto ces pomoci da ovu akciju zaokruzimo.KenoRob je napisao/la: ↑03 sij 2025, 16:53 Robovi zelim da uplatim i preostali 200KM da ovo realizujemo prije prozivke.
Pokusao sam uplatiti broj narudzbe 3731 ali mislim da nije proslo. Da li je ovaj link sa prve stranice jos u funkciji? Ne bih ovo bio prvi put da moram ponoviti uplatu znalo se desiti i prije. Ako moze neko na potvrdi pa cu pokusati ponovo.
12. Igrač 2024
Re: 12. Igrač 2024
Hvala
Bit ce uplaceno direktno u klub u Utorak.
Bit ce uplaceno direktno u klub u Utorak.
Gdje smo sta smo, mozel se ovo zaokruziti u narednoj sedmici?
Da uplata je izvrsena.
Hvala
Hvala
Cestitam i veliko HVALA svima na ucescu i zatvaraj ovo do naredne akcije u novembru 
Pohvale i za Redbula sto se angazovao da sve izorganizuje kako treba i da bude sve po protokolu i transparentno

Pohvale i za Redbula sto se angazovao da sve izorganizuje kako treba i da bude sve po protokolu i transparentno

I u moje ime hvala svim ovogodisnjim ucesnicima akcije. Za nadati se da ce slijedeca akcija biti masovnija, kako forum bude rastao i Celikovi rezultati budu pozitivni i dodatno raju oraspoloze da i oni daju svoj doprinos kroz ovu akciju. Sad jos samo cekamo objavu iz kluba 
Hvala jos jednom i vidimo se na temi 12.igrac 2025

Hvala jos jednom i vidimo se na temi 12.igrac 2025

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."

Akcija forumasa za 12tog igraca i zvanicno ovom objavom uspjesno zavrsena. Momci, hvala vam jos jednom na ucescu.