Ne kvari nam euforiju
6.kolo : Čelik Zenica : Stupčanica Olovo
Re: 6.kolo : Čelik Zenica : Stupčanica Olovo
Joj kad sutra oko 16:00 ljudi iz kluba objave da su sve karte rasporodate, a tapkarosi s foruma izlete na ulicu da preprodaju karte olovljanima 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rasprodate su sve online karte
Ne moze se vise naruciti
Samo papirnate karte jos su u prodaji
Mozel klub da objavi makar online prodaju u jutarnjim satima da i na taj nacin ljudi vide i cemu da se nadaju o brojkama na tribinama

Mozel klub da objavi makar online prodaju u jutarnjim satima da i na taj nacin ljudi vide i cemu da se nadaju o brojkama na tribinama

-
Bilo bi dobro da objavi broj prodatih online karti, da se i ostali podstaknu, pogotovo ak je rijec preko 600 karti
1000 karti prodani je plafon za danasnju utakmicu. Nek se zahvale onakvoj igri protiv Buducnosti.
-
A Gracanica, a Livno?! Nemoj bit smijesan
-
Pa jbg onda ako remi na domacem terenu utice na raspolozenje navijaca i nakon dvije gostujuce pobjede onda smo mi ki*a od navijaca.
Upravo sam htio napisati, nakon priznacemo svi lose igre protiv Buducnosti, Celik je ostvario dvije pobjede, jednu prvenstvenu i jednu u Kupu gdje su igrali u kombinovanom sastavu.
Ako ti neki, koji nisu dolazili na utakmice Celika dosad, pa odlucili da gledaju protiv Buducnost, osjecaju da su ih igraci prevarili i da su, samo zato sto su oni dosli na utakmicu, morali igrati bolje i pobjediti, mozda i nisu za utakmica
Jbg, nekad je sreca, nekad razocarenje, uvijek neizvjesnost i roller-coster emocija...zato se i dolazi na utakmice. Ali prije svega, dolazis radi Celika.
A bice iznad 1000 prodatih, pomoce i braca iz Olova

Ako ti neki, koji nisu dolazili na utakmice Celika dosad, pa odlucili da gledaju protiv Buducnost, osjecaju da su ih igraci prevarili i da su, samo zato sto su oni dosli na utakmicu, morali igrati bolje i pobjediti, mozda i nisu za utakmica

A bice iznad 1000 prodatih, pomoce i braca iz Olova

Samo Čelik zenički !!!
27333
I zauzvrat Celik ti,
pobjedu nam danas donesi.
Hajde likce molim te izguraj ovo danas!
I zauzvrat Celik ti,
pobjedu nam danas donesi.
Hajde likce molim te izguraj ovo danas!
Ima li gdje prenos za nas van BiH?
Cuj ne radi svakome, pitanje je samo znas li upaliti ili ne. Radi svima 100%
Ako nadjem posaljem vam.
Bravo Rijadeeee, i odlican sut Masica prije tog
Telalovic ili Sero za igraca utakmice. Mada je i Masic danas postenski zaradio platu. Durmis na vrijeme usao i donio potrebnu svjezinu. Sve u svemu tvrda utakmica ali ovakve se moraju dobijati i kod kuce i na strani ako zelimo biti u vrhu.
Zabrinjavao je u pocetku veliki broj greski Horica. Sreca pa se stabilizova tip. Veoma dobra partija nakon 15 minute i njega.
Zabrinjavao je u pocetku veliki broj greski Horica. Sreca pa se stabilizova tip. Veoma dobra partija nakon 15 minute i njega.