Kakva nam je situacija sa Smajlovicem ,vjerovatno ovo jel nece igrat ali dali ce moc protiv StupcaniceEugen je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 13:55Ti stvarno nisi normalan cuj mijenjat igraca u 10.minuti kakvo retardirano razmisljanje. Sreca pa ss to nece dogoditi u nasem klubu nikad jer to su potezi ocajnika.Zamorano je napisao/la: ↑17 ruj 2025, 21:24 Tri boda protiv Buducnosti i tri boda u Gracanici donjela bi euforiju pravu a ovako i poslije tri boda ako se osvoje u Gracanici ne ocekujem vise od 2000 prodatih ulaznica protiv Stupcanice.
Al sta ako bude samo bod? Ili poraz?
Culov
Sivac Masetic Horic Popovic
Delic Hodzic Telalovic Kalesic
Jamakovic Masic
Poslije 10 minuta u prvom poluvremenu izvest Hodzica a uvest Seru i ici na pobjedu,sta ce nam odbrana ako hocemo tri boda. I bod nista ne vrijedi!!!
Na poluvremenu u svlacionici ostavit Hodzica i uvest Vardu.
5 kolo: Bratstvo Gračanica : Čelik Zenica
Re: 5 kolo: Bratstvo Gračanica : Čelik Zenica
Moraš imati 3 U21 na terenu tokom cijelog prvog poluvremena, tako da Hodžića ne može zamjeniti Šero, nego samo neki drugi U21 igrač.Zamorano je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 15:47Kakvog ocajnika to je takticki potez izmjena u 10toj minuti.Cak je i to puno cekat da ga zamjeni Šero!Eugen je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 13:55Ti stvarno nisi normalan cuj mijenjat igraca u 10.minuti kakvo retardirano razmisljanje. Sreca pa ss to nece dogoditi u nasem klubu nikad jer to su potezi ocajnika.Zamorano je napisao/la: ↑17 ruj 2025, 21:24 Tri boda protiv Buducnosti i tri boda u Gracanici donjela bi euforiju pravu a ovako i poslije tri boda ako se osvoje u Gracanici ne ocekujem vise od 2000 prodatih ulaznica protiv Stupcanice.
Al sta ako bude samo bod? Ili poraz?
Culov
Sivac Masetic Horic Popovic
Delic Hodzic Telalovic Kalesic
Jamakovic Masic
Poslije 10 minuta u prvom poluvremenu izvest Hodzica a uvest Seru i ici na pobjedu,sta ce nam odbrana ako hocemo tri boda. I bod nista ne vrijedi!!!
Na poluvremenu u svlacionici ostavit Hodzica i uvest Vardu.
U 5toj je idealno! A najbolja je opcija da igraju Smajlovic,Telalovic i Jamakovic kao u21 tad automatski ne igra Hodzic i logicno je nema potrebe da uopste ulazi i Vardo![]()
Ma i ne znam za ta pravila tacno kako glase i kako se sve to tretira. Vise mi smijesno bude kad neko me i komentarise na ovim temama gdje se pise o taktici i sastavima i kako doci do pobjedeTruhlo je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:30Moraš imati 3 U21 na terenu tokom cijelog prvog poluvremena, tako da Hodžića ne može zamjeniti Šero, nego samo neki drugi U21 igrač.Zamorano je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 15:47Kakvog ocajnika to je takticki potez izmjena u 10toj minuti.Cak je i to puno cekat da ga zamjeni Šero!
U 5toj je idealno! A najbolja je opcija da igraju Smajlovic,Telalovic i Jamakovic kao u21 tad automatski ne igra Hodzic i logicno je nema potrebe da uopste ulazi i Vardo![]()

Al cuj izmjene izlazi Hodzic ulazi Vardo,pa gdje si vidio da se ide po tri boda izmjenom s konja na magarca

Tebi izmjena Hodžić Vardo sa konja na magarca?Zamorano je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 22:32Ma i ne znam za ta pravila tacno kako glase i kako se sve to tretira. Vise mi smijesno bude kad neko me i komentarise na ovim temama gdje se pise o taktici i sastavima i kako doci do pobjedeTruhlo je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:30Moraš imati 3 U21 na terenu tokom cijelog prvog poluvremena, tako da Hodžića ne može zamjeniti Šero, nego samo neki drugi U21 igrač.Zamorano je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 15:47
Kakvog ocajnika to je takticki potez izmjena u 10toj minuti.Cak je i to puno cekat da ga zamjeni Šero!
Tebi @Truhlo hvala na obavjestenju.
Al cuj izmjene izlazi Hodzic ulazi Vardo,pa gdje si vidio da se ide po tri boda izmjenom s konja na magarca![]()
Pa da li si realan brate?
Povedi nas Ekreme 

-
Nakon što je odradio 2 utakmice suspenzije zbog crvenog kartona, visoki golman Bratstva Šito se vraća među stative baš protiv nas 

Grehota bi bila ovo ne dobit. Bratstvo malo jace od kisele. Ali poznavajuci nas bice neki kiks neda se nama jednostavno.
Prave se neke glupe odluke i nazad i naprijed. Vuce se lopt kad nemas puno prostora a igra se brzo kad mozes povuc loptu u 16m. Nazad isto glumimo zamalo da se pogrijesi 2-3 puta. Moramo ovo pobijediti ali opet postoji strah ako krenemo gore u vecem broju onda bice i vise rupa nazad ali moramo dati gol!
Prave se neke glupe odluke i nazad i naprijed. Vuce se lopt kad nemas puno prostora a igra se brzo kad mozes povuc loptu u 16m. Nazad isto glumimo zamalo da se pogrijesi 2-3 puta. Moramo ovo pobijediti ali opet postoji strah ako krenemo gore u vecem broju onda bice i vise rupa nazad ali moramo dati gol!
Igra mlaka ali pobjeda se piše. Sad to treba potvrditi protiv Stupčanice.
Da napredujemo svaku utakmicu. Da prestanemo praviti iste ili slicne greske svaku utakmicu. Bilo bi fino da malo pregledaju koju utakmicu da vide gdje puno grijese pa to poprave. Kod nekih igraca je primjetan nedostatak osjecaja za pregled igre. Imaju otvorene igrace kojim mogu uputiti pas ali vracaju loptu npr. skroz nazad i tako razbijaju nas napad. I da vec jednom Sivac nabaci upotrebljivu loptu u sesnesterac.
Mozda ocekujes i previsehabuba je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 22:11 Da napredujemo svaku utakmicu. Da prestanemo praviti iste ili slicne greske svaku utakmicu. Bilo bi fino da malo pregledaju koju utakmicu da vide gdje puno grijese pa to poprave. Kod nekih igraca je primjetan nedostatak osjecaja za pregled igre. Imaju otvorene igrace kojim mogu uputiti pas ali vracaju loptu npr. skroz nazad i tako razbijaju nas napad. I da vec jednom Sivac nabaci upotrebljivu loptu u sesnesterac.
Ljudi 3 boda smo donijeli iz gostujuce utakmice 
Ma dzaba 3 boda kad neki nisu zadovoljni jer nismo igrali leprsavo, zabili 4-5 komada, pogodili isto toliko stativa i izveli 15 kornera. Onda bi vjerojatno nasli nesto drugo po cemu ce pljuvat.
Pa neki dan Zrinjskom dodje duplo slabija ekipa na papiru i uzme bod, jos ih nadigra jedno poluvrijeme.
Mi poderali prve 3 u ligi gdje smo sve 3 trebali dobiti, protiv Buducnosti nesto slabije odigrali ali smo ipak dominirali i nasim greskama su nam uzeli bod. U Gracanici ubjedljivo bolji gdje su se oni 80 minuta branili sa 11 igraca ali opet smo pobijedili.
Ali dzaba sve, opet se to sve omalovazava i uvijek imas ove koji ce naci nesto za sta ce se uhvatiti da palamude.
Donekle se slazem sa tobom , malo je na silu igra nemamo neku jednostavnost za ekipu koja je lupam godinu dana na okupu, tesko pravimo sanse sto kazes imamo sve se otvori a mi ili smo sebicni ili kad trebamo dodat driblaju i obrnuto, dupli pas misaona imenica.Vadi nas ta neka cvrstoca i nema nekog evidentnog napretka iz kola u kolo.Misljenja sam da je to do trenera zato sto igra sa dva defanzivnija vezna i do se osjeti uostalom i na golovima nasi krilni igraca gdje najvise skripimo 5 kola a nasa krila 1 pogodak imaju sto je premalo.Nije ovo kritika daleko da sam i nezadovoljan ali ne igramo leprsavo ( mozda protiv Tomislava je bilo nekih momenata), mozda nam je to i taktika ali imao sam osjecaj da je Bratstvo bilo malo jaca ekipa da nebi dobili a pitanje je i bod sto se vidjelo i protiv Buducnosti.habuba je napisao/la: ↑22 ruj 2025, 22:11 Da napredujemo svaku utakmicu. Da prestanemo praviti iste ili slicne greske svaku utakmicu. Bilo bi fino da malo pregledaju koju utakmicu da vide gdje puno grijese pa to poprave. Kod nekih igraca je primjetan nedostatak osjecaja za pregled igre. Imaju otvorene igrace kojim mogu uputiti pas ali vracaju loptu npr. skroz nazad i tako razbijaju nas napad. I da vec jednom Sivac nabaci upotrebljivu loptu u sesnesterac.
Dobro je ali igra se mora popravit pogotovo ofanzivno pogotovo kod kuce
Druze samo zapamti da je Gracanica najslabija ekipa lige uz et Buducnost koja nas je mogla i dobit, zaboravio si onaj izlet njihovog igraca u 92 minuti sam na golmana 1na1 i neznqm kako je ono fulao.Brotherze je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 09:42Ma dzaba 3 boda kad neki nisu zadovoljni jer nismo igrali leprsavo, zabili 4-5 komada, pogodili isto toliko stativa i izveli 15 kornera. Onda bi vjerojatno nasli nesto drugo po cemu ce pljuvat.
Pa neki dan Zrinjskom dodje duplo slabija ekipa na papiru i uzme bod, jos ih nadigra jedno poluvrijeme.
Mi poderali prve 3 u ligi gdje smo sve 3 trebali dobiti, protiv Buducnosti nesto slabije odigrali ali smo ipak dominirali i nasim greskama su nam uzeli bod. U Gracanici ubjedljivo bolji gdje su se oni 80 minuta branili sa 11 igraca ali opet smo pobijedili.
Ali dzaba sve, opet se to sve omalovazava i uvijek imas ove koji ce naci nesto za sta ce se uhvatiti da palamude.
Niko nekaze da nije dobro i da nismo bolji nego prosle godine i rezultati su odlicni osim Buducnosti ali svi vide da ta igra nije na nivou kakvi igraca imamo i kako su duze zajedno.