3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Šta očekujete od duela u Tuzli ?

Anketa je završila: 07 ruj 2025, 14:52.

Pobjeda Čelika
22
73%
Neriješeno
7
23%
Pobjeda Slobode
1
3%

Ukupno glasova: 30

Eugen

Re: 3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica

Post Postao/la Eugen »

habuba je napisao/la: 02 ruj 2025, 22:24 Posto su jos uvijek u sistemu pod suspenzijom, koliko im vremena treba kada se digne suspenzija da registruju igrace? Moze li se to sve registrovati isti dan ili treba vise dana? Ako neko zna.
Imaju jos sutra mislin do cetvrtka ako ne budu u cometu ne mogu igrat
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://youtu.be/MCWwMxmKxLg?si=Ue32SIUgw_yhSv_K

Ovo je ta njihova prva ekipa. Njihova zadnja utakmica tj generalka prije 3 sedmice protiv Toška. Ima tu dobrih imena i dobro prekaljenih igrača. Iskreno nisam ih pratio ali vidim da su tu Smajić, Huseibasic onaj sto je kod nas igrao, Mešinović, Jaganjac, Huseinović Said itd itd. Odlicna ekipa za ovaj rang i mnogo namazana, iskusna..

Vidim da su mnogo niska ekipa, mogli bi to iskoristi
Horić, Hodzic, Mašetić pa i Kalesić su u svakom prekidu u prednosti tokom centaršuta..

Mada ja vidim najvecu našu prednost samo iza odbrane njihove izbacivati Durmisa i Jamakovića i cao. :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sa pravom 3 boda ocekujem, opet ovo su utakmice drugacije od svih, tako nekad da hladna glava bolje prodje. Sve u svemu, ljudima prva utakmica zajedno, komplet tim svakako promijenjen, sluzbene utakmice nemaju zajedno, situacija oko kluba nakon ovih zatezanja oko registracije nije sigurno na nivou. Samo otici po 3 boda, pa cemo se i vratiti sa njima.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:01 https://youtu.be/MCWwMxmKxLg?si=Ue32SIUgw_yhSv_K

Ovo je ta njihova prva ekipa. Njihova zadnja utakmica tj generalka prije 3 sedmice protiv Toška. Ima tu dobrih imena i dobro prekaljenih igrača. Iskreno nisam ih pratio ali vidim da su tu Smajić, Huseibasic onaj sto je kod nas igrao, Mešinović, Jaganjac, Huseinović Said itd itd. Odlicna ekipa za ovaj rang i mnogo namazana, iskusna..

Horić, Hodzic, Mašetić pa i Kalesić su u svakom prekidu u prednosti tokom centaršuta..

Mada ja vidim najvecu našu prednost samo iza odbrane njihove izbacivati Durmisa i Jamakovića i cao. :mrgreen:
Odbrana im je šuplja skroz, djeca u odbrani, tako da očekujem da slavni legendarni Čelik iz Zenice spakuje dva komada i donese sva 3 boda u metropolu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:42
Avenija je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:01 https://youtu.be/MCWwMxmKxLg?si=Ue32SIUgw_yhSv_K

Odbrana im je šuplja skroz, djeca u odbrani, tako da očekujem da slavni legendarni Čelik iz Zenice spakuje dva komada i donese sva 3 boda u metropolu.
A ko im je odbrana ? Ko su ova imena tih 15 sto su registrovali. Znam za 4-5 sa ovog snimka gore. Ko su im bekovi, zadnji vezni, stoperi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Redbull je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:33 Sa pravom 3 boda ocekujem, opet ovo su utakmice drugacije od svih, tako nekad da hladna glava bolje prodje. Sve u svemu, ljudima prva utakmica zajedno, komplet tim svakako promijenjen, sluzbene utakmice nemaju zajedno, situacija oko kluba nakon ovih zatezanja oko registracije nije sigurno na nivou. Samo otici po 3 boda, pa cemo se i vratiti sa njima.

Ma veza i napad sve im je preiskusno, a i uigrani su sigurno jer je komplet veza samo presla iz Tuzle Secerovic, Halilovic i Huseibasic. Plus Said i Jaganjac koji zajedno 70 godina imaju hehe. Smajic jedino mladji al dobar igrac i iskustva ne nedostaje.
Odbrana jedino mladja al sa ovakvom vezom oni se sigurno nece branit. Al imamo i mi dobrih igraca pa ako se ne prepadnu sve je moguce
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 03 ruj 2025, 17:11
Truhlo je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:42

A ko im je odbrana ? Ko su ova imena tih 15 sto su registrovali. Znam za 4-5 sa ovog snimka gore. Ko su im bekovi, zadnji vezni, stoperi?
Djeca od 18,19 i 20 godina :mrgreen:

Pojest će ih Maške, Delić, Šerex i Jamaković :srce:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ako nista bit ce interesantno gledati utakmicu :mrgreen:

Samo da nasi ne skinu gace, a sumnjam da hoce, vjerujem u Regoja.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ma dobru ekipu ima sloboda mozemo mi pricat sta hocemo i ne voliti ih i drago mi je da registrovali igrace idemo se potuci u subotu pa sta bude nek bude
Neka moja projekcija i zelja neki x očekujem ali et vidjet ćemo u subotu sve
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Slicno kao i u Travniku, veliku ce ulogu igrati stav nase ekipe i mentalna priprema. Misljenja sam da Sloboda ima bolji tim od Celika trenutno. Nisu igrali s prvim timom prve dvije utakmice, ali su trenirali zajedno. Moze se iz njihove situacije izroditi inat koji ce ih vuci naprijed, ali isto tako mogu vrlo brzo i lagano se raspasti. Nasi ce igraci imati podrsku s tribina, ali ce biti i dosta domacih, ne mislim samo na Fukare, vec ocekujem oko 3000 ukupni zbroj navijaca. Mana Slobode je sto nema centarfora. Laznu devetku igrao je Smajic koji je bio strasan na pripremama. Luda je glava, ali ako prelomi moze biti najbolji igrac sezone. Imaju dosta iskusnih igraca krenuvsi od Husejinovica, Huseinbasica, Halilovica, Jaganjca... U21 pozicije bi im trebale biti pokrivene kao i nama: lijevi bek, stoper i zadnji vezni. Iako sam na pocetku rekao da Sloboda ima bolji tim, mi moramo izaci sa zeljom da pobjedimo jer jedino tako se mozemo nadati necemu. Potrebna nam je odgovorna igra prema nazad i kolektivna timska igra u napadu. Nas tim je takodjer visi od njihovog sto cemo nadam se iskoristiti branivsi prekide pred nasim i realizacijom istih pred njihovim golom.
Tim koji ocekujem u subotu: Culov, Sivac, Horic, Hodzic, Smajlovic, Vardo, Telalovic, Delic, Popovic, Durmis, Masic.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Rz88 je napisao/la: 03 ruj 2025, 20:09 Slicno kao i u Travniku, veliku ce ulogu igrati stav nase ekipe i mentalna priprema. Misljenja sam da Sloboda ima bolji tim od Celika trenutno. Nisu igrali s prvim timom prve dvije utakmice, ali su trenirali zajedno. Moze se iz njihove situacije izroditi inat koji ce ih vuci naprijed, ali isto tako mogu vrlo brzo i lagano se raspasti. Nasi ce igraci imati podrsku s tribina, ali ce biti i dosta domacih, ne mislim samo na Fukare, vec ocekujem oko 3000 ukupni zbroj navijaca. Mana Slobode je sto nema centarfora. Laznu devetku igrao je Smajic koji je bio strasan na pripremama. Luda je glava, ali ako prelomi moze biti najbolji igrac sezone. Imaju dosta iskusnih igraca krenuvsi od Husejinovica, Huseinbasica, Halilovica, Jaganjca... U21 pozicije bi im trebale biti pokrivene kao i nama: lijevi bek, stoper i zadnji vezni. Iako sam na pocetku rekao da Sloboda ima bolji tim, mi moramo izaci sa zeljom da pobjedimo jer jedino tako se mozemo nadati necemu. Potrebna nam je odgovorna igra prema nazad i kolektivna timska igra u napadu. Nas tim je takodjer visi od njihovog sto cemo nadam se iskoristiti branivsi prekide pred nasim i realizacijom istih pred njihovim golom.
Tim koji ocekujem u subotu: Culov, Sivac, Horic, Hodzic, Smajlovic, Vardo, Telalovic, Delic, Popovic, Durmis, Masic.
Eto svi ti najbolji i najskusni u TC sto si nabrojao su pregazili 1LF ko plitqk potok nisi im mogao lopte uzet, ma hajde odron spora ekipa samo napast i to je to.
Jedva ostala ekipa TC i ligi sa tim igracima jbt cega se mi trebamo bojat, ja kazem da je nasa ekipa bolja i mladza i brza jedino je njihov trener bolji zbog iskustva PL
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2025, 22:18
Rz88 je napisao/la: 03 ruj 2025, 20:09 Slicno kao i u Travniku, veliku ce ulogu igrati stav nase ekipe i mentalna priprema. Misljenja sam da Sloboda ima bolji tim od Celika trenutno. Nisu igrali s prvim timom prve dvije utakmice, ali su trenirali zajedno. Moze se iz njihove situacije izroditi inat koji ce ih vuci naprijed, ali isto tako mogu vrlo brzo i lagano se raspasti. Nasi ce igraci imati podrsku s tribina, ali ce biti i dosta domacih, ne mislim samo na Fukare, vec ocekujem oko 3000 ukupni zbroj navijaca. Mana Slobode je sto nema centarfora. Laznu devetku igrao je Smajic koji je bio strasan na pripremama. Luda je glava, ali ako prelomi moze biti najbolji igrac sezone. Imaju dosta iskusnih igraca krenuvsi od Husejinovica, Huseinbasica, Halilovica, Jaganjca... U21 pozicije bi im trebale biti pokrivene kao i nama: lijevi bek, stoper i zadnji vezni. Iako sam na pocetku rekao da Sloboda ima bolji tim, mi moramo izaci sa zeljom da pobjedimo jer jedino tako se mozemo nadati necemu. Potrebna nam je odgovorna igra prema nazad i kolektivna timska igra u napadu. Nas tim je takodjer visi od njihovog sto cemo nadam se iskoristiti branivsi prekide pred nasim i realizacijom istih pred njihovim golom.
Eto svi ti najbolji i najskusni u TC sto si nabrojao su pregazili 1LF ko plitqk potok nisi im mogao lopte uzet, ma hajde odron spora ekipa samo napast i to je to.
Jedva ostala ekipa TC i ligi sa tim igracima jbt cega se mi trebamo bojat, ja kazem da je nasa ekipa bolja i mladza i brza jedino je njihov trener bolji zbog iskustva PL
A inace mi cesto pobjedujemo na Tusnju 😅 spustite se malo previse letimo. Uspjeh je i bod, ali svakako igrat otvoreno i na pobjedu pa cemo vidjeti sta ce na kraju biti
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Maške.

Jamakovic.Delić,Šero.

Kalesic.Telalovic.

Smajlovic.Horić.Hodzic.Sivac

Ćulov.

I dobijamo ih glat 2 0,strijelci Šero I Maške.
FliX

Post Postao/la FliX »

R0B1J4SH je napisao/la: 03 ruj 2025, 22:26 Maške.

Jamakovic.Delić,Šero.

Kalesic.Telalovic.

Smajlovic.Horić.Hodzic.Sivac

Ćulov.

I dobijamo ih glat 2 0,strijelci Šero I Maške.
... i ide docek. :D
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Da ne ispadnem covjek koji ce braniti nekog, ali izaci na gostovanje bez klasicnog defanzivnog veznog je ravno samoubistvu. Ne moze se lopta kontrolisati 90 minuta, a u veznom redu nemas ni jednog koji je sposoban konstantno uzimati lopte. Nije ni Vardo idealan, ali je najbolji za tog posla od svih nasih veznih igraca. Vidim pocesto se gura ova formacija sa Delicem i Kalesicem, a zaboravljaju se rupe koje ostanu pozadi zbog toga sto su ovo dva izuzetno ofanzivna igraca. O Telalovicu i ne treba pricati, nit je defanzivac, nit je iskusan.
Zaključano