NK Čelik

sale

Re: NK Čelik

Post Postao/la sale »

Ja fkt nemam problem ni s tim kad izgubimo, ni koji rang takmičenja igramo boli me neka stvar, al saudijske lakrdije su nesto sto ubija najvise u pojam.
Danas te jebu ovi mali koji ce dat obraz za saku para, sutra nekad ćemo uci u PL tamo ce te jebati neki drugi jaci, ne kontam koja je svrha.
Divim se ovim momcima na terenu treba imati volje igrati a znas da nije sve do tebe :/
phillies

Post Postao/la phillies »

Svi znamo kakva je liga, kakve pogani ima tu. Koje su relacije sudija-celnici Saveza i sta se gdje moze ocekivati. Ako ce zbog ovog poraza opasti brojka protiv Zvijezde, onda jebaji ga.
Kao sto rekoh bilo je i bice poraza, bitno je izaci jaci poslije njih. Nauciti lekciju pa kasnije odigrati pametnije na slicnom terenu, protiv slicnog protivnika.
Sad protiv Zvijezde zabiljeziti pobjedu, iskoristiti njihov los momentum pa onda potiv Radnika pokusati zabiljeziti prvu gostujucu pobjedu.

Fali nam par kvalitetnijih igraca, cisto zbog duzine klupe, jer tesko je juniorima ulaziti u ovakvim utakmicama i traziti od njih da odigraju na nekom nivou.

Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

To je ta širina klupe što nam fali.Ne možeš ubacivati juniore gdje se lomi meč, što ovaj prethodni kaže.Ovu ligu moramo prepišati, kao DLC što smo i kao što je Sloboda ovu.Treba graditi brend i da se protivnici seru kad spomeneš ime Čelik.Ovo nas još čeka u nastavku a ako ostanemo i iduće sezone isto.

Nadam se da će Travnik završiti u dnu tabele i da će im se ovo vratiti.Iduća ako sam vidio idu u Bihać, pa neka Jedinstvo lagano uzme bodove.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Iskoristio se hajp maximalno prije prvenstva i prva 3 kola,lijepih para se slilo u kasu kluba,clanske,sezonske,karte kao domacin i to je to. Sad ce to sve da uspori podobro!
100 % ne mozemo ispasti,95 % necemo uci i prema tome vratiti se na tvornicke postavke i laganini uz 1200 svaku tekmu vjernih navijaca cekat kraj sezone.U KUPu ako se sta zalomi pa se mogne koja kinta vise zaraditi! Mozda i bude jos koji ovakav hajp i momentum al to prvenstveno zavisi od rezultata.
phillies

Da bi mi prepisali ovu ligu, moramo imati PL ekipu u ovoj kaljuzi, posto necemo da surujemo sa sudijama (i ne treba). Sloboda je nije imala PL ekipu /to se sad i vidi/ ali je imala 12. igraca u crnom, koji ih je pogurao u odlucujucim momentima.
Kako cemo se mi izboriti sa ovom ligom, ostaje da se vidi. Nadam se da cemo ostati na ovim principima, makar jos jednu sezonu igrali u kaljuzi.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zamorano je napisao/la: 01 ruj 2024, 19:46 Iskoristio se hajp maximalno prije prvenstva i prva 3 kola,lijepih para se slilo u kasu kluba,clanske,sezonske,karte kao domacin i to je to. Sad ce to sve da uspori podobro!
100 % ne mozemo ispasti,95 % necemo uci i prema tome vratiti se na tvornicke postavke i laganini uz 1200 svaku tekmu vjernih navijaca cekat kraj sezone.U KUPu ako se sta zalomi pa se mogne koja kinta vise zaraditi! Mozda i bude jos koji ovakav hajp i momentum al to prvenstveno zavisi od rezultata.
Ma boli poraz, boli me i zbog ove raje koja dodje u ovakvom broju ali ne treba se predavati sa posjetom. Čelikova jedina snaga su navijaci i sponzori/prijatelji kluba i treba svaku utakmicu pa i protiv Zvijezde maksimalno animirati i pokrenuti kampanju za dolazak na stadion.Svi, simpatizeri, navijacka grupa, uprava,.klub. Znam da je tesko nakon bolnih poraza ali Boze moj. U subotu je jos ljetnje vrijeme, iskoristiti to i nositi ekipu po nova tri boda. I nasa ekipa mora biti bezobraznija i drska na terenu. Danas tanko i pored onakve podrske koju moze okupiti samo 3 kluba u drzavi.

Nadam se nekom dobrom pojacanju tokom sedmice koji ce malo ublažiti ovu tugu od poraza. Stvarno smo sramotno kratke klupe. Za mene je to danas odlucilo utakmicu uz sudijski kriterij.

Svi protiv Zvijezde, skupiti se, podrzati a igrači da se iskupe za poraz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Tesko protiv sudija i saveza da mozemo, moramo biti bas dosta jaci od ostalih.

A opet da se nadamo nekoj pravdi nista od tog, prosle sezone je Vico nastimao titulu Borcu u PL naocigled svih, ni VAR nece njima smetati da stimaju jer nema ko da zastiti klubove.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Atmosfera spektakularna :pray:
Utakmicu zaboraviti, sve snage usmjeriti na Zvijezdu. 3 boda moraju biti imperativ !
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Brotherze je napisao/la: 01 ruj 2024, 20:05 Tesko protiv sudija i saveza da mozemo, moramo biti bas dosta jaci od ostalih.

A opet da se nadamo nekoj pravdi nista od tog, prosle sezone je Vico nastimao titulu Borcu u PL naocigled svih, ni VAR nece njima smetati da stimaju jer nema ko da zastiti klubove.
A iskreno ne žalim nikog od ostalih "jadnih" klubova. Sjećam se kupljenih sudija i od Želje, i od Sarajeva i od Zrinjskog i kako su nas na pravdi Boga krali, posebno ova prva dva. Sad je zajahao četvrti jahač apokalipse.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Sad s tekme,odusevljen atmosferom,saradnjom Robije sa "ostalim' Celikovcima a razocaran igrom.Losi smo bili realno treba reci.Sudije jesu nas ostetili,trebali su penal svirati kod 0-0, ali treba priznati da nije bilo igre!Travnik bolji,pozrtvovaniji,umjesto da nasi igraci dobiju krila zbog podrske,oni podlegnu pritisku...Ispasti necemo,a kvaliteta za ulazak nemamo ...Ne ulagati u ekipu,prioritet je vracanje dugove I to je to.Nema kvaliteta za neki iskorak...Ponosan sam na danasnju atmosferu,navijanje je bilo fantasticno!Idemo dalje,trebamo pomoci klubu,kupiti ulaznicu protiv Zvijezde,dati igacima podrsku
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Velika steta. Momcima se nema sta prigovorit, rekao bih da su mozda i pregorili u zelji da dobiju ovu utakmicu kad su vidjeli podrsku koju imaju. Sad je na nama da stanemo uz njih i sigurno je da ce sljedeca utakmica biti jos teza.
Mene je samo Dzankovic razocarao, kontam Martinovica izlomise, Smajlovic potanka utakmica i ocekujem sad ce on napravit neku razliku i ispostavi se da su vise uradili i Smajlovic i Martinovic a igrali su prilicno losu utakmicu.
Samo bih jos porucio prijateljima iz Travnika da su smijesni, dizes parolu a bjezis po svom gradu prije utakmice. Bujrum u Zenicu pa kupite sta u fan shopu da bar bolje izgleda a ne 3 sala palite.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kod nas od sjaja do očaja, nema sredine :mrgreen: Isto da niste gledali prošlu sezonu, biće još poraza u gostima, svaka seljačka ekipa će nas pobjediti jer smo smotani i nikad nismo znali igrati protiv takvih. Nebitno ko vodio klub, ko bio trener, igrački kadar, takvi smo od kako pratim Čelik, nakaradni :lol:

Kad dobijemo Zvijezdu opet će se pisati šta se imamo bojati Radnika i Rahića pa će nam ljudi ogaditi balun :mrgreen:

Polako tek je početak od tekme do tekme, najbolji lijek za poraz je pobjeda u narednom kolu. Što se tiče publike, boli me qrac za furkadžije, doći će publika koja gleda Čelik bez obzira na sve, milja, dvije, nije bitno, idemo dalje :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Meni ovo lici na utakmicu protiv visocke Bosne na Bilinom. Hajp se nabio, Celik ima niz bez poraza jel 20+ utakmica, nocna tekma. Doslo 4-5 hiljada gledalaca i Bosna pobjedi. Slijedeca utakmica protiv Borca Jelah, standarnih 1000 ljudi na stadionu.
Nadam se to nece biti ovaj put i da ce dosta raje ostati "zarazeno" Celikom i nakon ovog poraza.
Prvenstvo je tek pocelo, i ko zna sta ce jos biti do kraja jesenjeg dijela ;)

Zna li se sta za Hamzinu povredu? btw, Sef sve rekao u izjavi.
Samo Čelik zenički !!!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Covjece sta nam onaj Gasal uradi covjek sigurno 10 do 15 puta napravio nas kompletan vezni red ovcama .
Eto sta vrijedi jedan top igrac sam nas pobijedio da njega nemaju dzaba im i sudije pobijedili bi mi njih glat
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Treba se staviti u poziciju igraca malo i pokusati razumjeti. U startu ti sudija sa 5-6 situacija ociglednih pokaze u kojem smjeru ce ici utakmica i ubije ti volju da se boris.

A nije lahko igrati kad znas da protivnik ide namjerno da te povrijedi jer zna da nece biti sankcija. Mozda su vidjeli da se Hamza malo vise trudi od ostalih pa odlucili da pokazu sta slijedi za takvu igru. Ostali vide da nema ko da ih zastiti i onda igraju pod rucnom, jer sta nekom treba mu neki seljacina zavrsi karijeru ili posalje ga na duzu pauzu radi nekoliko hiljada maraka.

A opet moguce je i da su se prepali ocekivanja navijaca i podlegli pritisku a nije sad ni neki kvalitet toliko na nasoj strani.

Nase je da ih nastavimo podrzavati pa valjda negdje procepi i u gostima. Nadam se samo da Hamza nije ozbiljnije povrijedjen.
Odgovori