Taj hipermarket je blizi stadiona, termin od 14:30 mozda po meni malo rano.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
-
Dok ti bagru skupis i pokrenes, vjeruj da nijeprisonbreak je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 13:36Taj hipermarket je blizi stadiona, termin od 14:30 mozda po meni malo rano.
Opet ce na knap uci na stadion, vidjet ces eto.
Evo dosta raje u Travniku sa crno-crvenim obilježjima, pije se kafa lagano a cevapi se pojeli
PS
Bruka parkinga kod Binga, da znate
EDIT
policije još vise
PS
Bruka parkinga kod Binga, da znate
EDIT
policije još vise
Zadnja izmjena: Rob_Sa, dana/u 01 ruj 2024, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Dođu svakakvi kurtoni sa pričom "zna se ko je vođa"..Jok ja mislio sišo pejgamber a ne čovjek se popeo i podgrijao dodatno atmosferu, to može biti bilo ko sutra i haj vozdra.Ko je bio na zapadu osjetio je atmosferu i dođe kurtončić kaže "Stvaraju se dodatne tenzije..." Koje tenzije bekane stvaraš ih ti tom izjavom.Vidiš da si malouman kako ti to shvataš, jel vidiš da nisi normalan.Ovo se odnosi na ovog pametnjakovića laudrupa koji nam to nešto fol crta formuliše.Bekane jedan i treba da zapad bude sinkronizovan sa jugom, a još bi bolje bilo kad bi bio jedan čovjek sa juga na zapadu, povede i prati jug.Vidiš da nisi u dure, da si u toj blentavoj svojoj glavi umislio da neko hoće stvarati tenzije.Sutra ustane dedo na zapadu raja krene navijat sa njim ti ćeš retardinjo reći da stvara tenzije.Sad zato što je Šaban sad ne smije ustati.
Pusiteeee cineeekuuuurrr
- Allgunsblazing
Na zapadu nek ustaje ko zeli, jug ima trenutnog vodju. Posto ce sad zapad biti dio juga, onda je logicno da tog vodju svi slusamo. Saban je neko ko je dao puno za Robijase, ali trenutno nije dio te price i to je normalno. Ne treba spustati jedne da bi podigli druge, svi pusemo u isto jedro.Guest1945 je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 13:56 Dođu svakakvi kurtoni sa pričom "zna se ko je vođa"..Jok ja mislio sišo pejgamber a ne čovjek se popeo i podgrijao dodatno atmosferu, to može biti bilo ko sutra i haj vozdra.Ko je bio na zapadu osjetio je atmosferu i dođe kurtončić kaže "Stvaraju se dodatne tenzije..." Koje tenzije bekane stvaraš ih ti tom izjavom.Vidiš da si malouman kako ti to shvataš, jel vidiš da nisi normalan.Ovo se odnosi na ovog pametnjakovića laudrupa koji nam to nešto fol crta formuliše.Bekane jedan i treba da zapad bude sinkronizovan sa jugom, a još bi bolje bilo kad bi bio jedan čovjek sa juga na zapadu, povede i prati jug.Vidiš da nisi u dure, da si u toj blentavoj svojoj glavi umislio da neko hoće stvarati tenzije.Sutra ustane dedo na zapadu raja krene navijat sa njim ti ćeš retardinjo reći da stvara tenzije.Sad zato što je Šaban sad ne smije ustati.
Bezze vam je prica svega mi. Vi kao da vam smeta kad nema nekih problema, pa da napravite neki Na gostovanjima svi ko jedan treba biti, Robija vodi navijanje i to je to. Kao i na Bilinom, samo sto zapad ima "trenutke ludosti" od ove sezone, pa krene malo zesce navijaje sa Zapada. Nema potrebe ni za kakvim tenzijama, niko ne osporava Jug i Robijase koji su na njemu. Sad sto su se "dede" na zapadu sjetile da su i one nekad bili Robijasi, pa ih ponese...halalite.
Naprijed ČE!!!
Ps. De malo lakse sa uvredama, svi smo ovdje svoji i nema potrebe za takvim rjecnikom
Naprijed ČE!!!
Ps. De malo lakse sa uvredama, svi smo ovdje svoji i nema potrebe za takvim rjecnikom
Samo Čelik zenički !!!
-
Travnik je crno crven cijeli, gerila vec dobila p****
.. zenicki do kosti!!!
.. zenicki do kosti!!!
Ludilooooo je zarobiloooo
Ima li ikakve sanse za nekim prijenosom
Sve si objasnio i nema se šta dalje palamudit.phillies je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 14:44 Bezze vam je prica svega mi. Vi kao da vam smeta kad nema nekih problema, pa da napravite neki Na gostovanjima svi ko jedan treba biti, Robija vodi navijanje i to je to. Kao i na Bilinom, samo sto zapad ima "trenutke ludosti" od ove sezone, pa krene malo zesce navijaje sa Zapada. Nema potrebe ni za kakvim tenzijama, niko ne osporava Jug i Robijase koji su na njemu. Sad sto su se "dede" na zapadu sjetile da su i one nekad bili Robijasi, pa ih ponese...halalite.
Naprijed ČE!!!
Naježi se sav.