U potpunosti se slažem sa svim navedeni, ali hajde da poštujemo klub po pitanju ovog. Sigurno da i neizvjesna finansijska situacija predstavlja prepreku po pitanju ovog slučaja, jer mogu da se pojave na prozivci igrači koji eventualno nakon prozivke napuste klub ili nešto tako. To bi dodatno javnost podijelilo - siguran sam.makelele je napisao/la: ↑09 srp 2024, 16:49Prvi put čujem da je prozivka zatvorena za javnost. Razumijem da novinari ne prisustvuju prozivci ali red je objaviti spisak igrača koji su se odazvali prozivci i onih koji su opravdano bili odsutni i eventualno s kim još nije dogovoren nastavak saradnje.zjenica je napisao/la: ↑09 srp 2024, 16:43"Nogometni klub Čelik obavještava javnost da će se danas, 8. jula 2024. godine održati prozivka prvog tima.
Prozivka će biti zatvorena za javnost te će biti održana na Bilinom polju u 17:00 sati.
Prije toga, u 16:45 bit će održana press konferencija na kojoj ćemo novinare i navijače upoznati sa detaljima oko prozivke i priprema, kao i sa aktuelnostima oko Kluba.
Nakon prozivke, naši prvotimci će odraditi prvi trening i tako ozvaničiti početak priprema za novu sezonu."
Treba pregazit ego i dobronamjerne kritike prihvatati, nije svako različito mišljenje jednako lošem mišljenju.
NK Čelik
Re: NK Čelik
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
A možda im treba par dana da konačno znaju ko ostaje, pa će objaviti. Ne ide objavljivati, pa onda da budu odlasci nakon 10 dana. Možda su neki pristali na ostanak, a trebaju tek dogovoriti uslove, itd
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ima nešto ljudi moji, nije to tek tako slučajno. Vidjeti ćemo u narednim danima. Znaju ljudi šta rade
- Allgunsblazing
Klub je do sad uvazio svaku kritiku, nema uopste potrebe pisati o tome kako treba uvaziti kritiku i progutati ego. Ako nisu objavili, ima razlog za to.
- BatistutA19
I ja mislim da klub objavljuje sta treba e sad sto neko kaze ne mozes ni objavit ime nekog igraca ako nisi potvrdio nastavak saradnje.
Ambicije i pres meni su malo bombasticne napad na Wwin ligu BiH,vidjecemo sa pojacanjima odmah cemo znat a sa ovim tesko da se to moze ostvarit a za deblokadu je i realnost do kraja ove godine jer je to.presporo ali nek su i to rekli..
Onako malo listam i citam ,forum ko forum identican ali ako vlasnik portala i adminstracija misli ovo dignit na veci nivo i privuc nove korisnike sponzore itd puno ce morat uradit na izgledu samog portala savremenijem ,sa dobrom pregledoscu,brzim vijestima,pracenjem uzivo utakmica,rezultatima svih liga ,ubacivanjem raznih precica u vrhu portala,ubacivanjem tabela svih liga a to kako vidim nista nema ali nadamo se da ce to sve bit.
Nije mi jasno kako se ne moze sa foruma uci na pocetnu stranicu portala da procitas vijesti ili ja ne znam nego moram otvorit novi prozor i daj ovo promijenite vreme ako je neko poslo post u 18 h nek pise u 18 h a ne u 6 h e to je bas bezveze.
Ideja puno vidjet cemo koliko ce bit sprovedeno ali morate najvise zbog sebe.
Ambicije i pres meni su malo bombasticne napad na Wwin ligu BiH,vidjecemo sa pojacanjima odmah cemo znat a sa ovim tesko da se to moze ostvarit a za deblokadu je i realnost do kraja ove godine jer je to.presporo ali nek su i to rekli..
Onako malo listam i citam ,forum ko forum identican ali ako vlasnik portala i adminstracija misli ovo dignit na veci nivo i privuc nove korisnike sponzore itd puno ce morat uradit na izgledu samog portala savremenijem ,sa dobrom pregledoscu,brzim vijestima,pracenjem uzivo utakmica,rezultatima svih liga ,ubacivanjem raznih precica u vrhu portala,ubacivanjem tabela svih liga a to kako vidim nista nema ali nadamo se da ce to sve bit.
Nije mi jasno kako se ne moze sa foruma uci na pocetnu stranicu portala da procitas vijesti ili ja ne znam nego moram otvorit novi prozor i daj ovo promijenite vreme ako je neko poslo post u 18 h nek pise u 18 h a ne u 6 h e to je bas bezveze.
Ideja puno vidjet cemo koliko ce bit sprovedeno ali morate najvise zbog sebe.
Edin Biber, Sadik Skrelj, Rijad Smolo, Ahmed Hasanovic, Amar Jusic svi slobodni na trzistu
-
Kasumović ako ispuni ono što je obećao zajedno s GU, može se reći da dobija još jedan mandat od 4godine gradonačelnika bez ikakvih problema. Ima zicer nad zicerima. Ostaje da vidimo što će se izdešavati do početka lige i da li ćemo dobiti i imati tu finansijsku injekciju za ući u borbu za PL.
Pozdrav svima, moj prvi post ovdje...
Trenutno na treningu od "starih lica" Isaković,Feno, Mašić,Musa, Ali, Durmiš, Arnautovič, Begić, Durmo... Horića nisam primjetio Dosta mladih igrača, nisam primjetio neke novine. Dario ozbiljan, baš se dao i vidi se da mu je stalo da nešto napravi, bar po emocijama na treningu.
Ako misle u napad na premijer ligu, treba tu još minimalno 3-4 ciljana pojačanja. Nadamo se dobrom ishodu za sve nas ...
Trenutno na treningu od "starih lica" Isaković,Feno, Mašić,Musa, Ali, Durmiš, Arnautovič, Begić, Durmo... Horića nisam primjetio Dosta mladih igrača, nisam primjetio neke novine. Dario ozbiljan, baš se dao i vidi se da mu je stalo da nešto napravi, bar po emocijama na treningu.
Ako misle u napad na premijer ligu, treba tu još minimalno 3-4 ciljana pojačanja. Nadamo se dobrom ishodu za sve nas ...
Sigurno da ima razlog sto spisak nije objavljen. Vjerujem da ima nekih imena tu sa kojima se jos ne zeli ici u javnost i da je to glavni razlog.
-
Sta je sa Vardom? Jel on tu?
Ne vidjeh gs danas...
- Juzni Front 1988
moSa likCe
Ja sam optimistican da ce se kockice poslozit. I za deblokadu racuna i za gradsko finansiranje i pokusaj napada na PL!
Svjesni su u upravi sad ili mnogo teze nekad poslije.
Da nece biti ovo pretumbavane Premijer lige i druge lige, onda bi se moglo i malo otezat, a ovako mora se cvrsto napast. Naravno ako grad uleti finansijski.
@admin dodaj vise ovi emotikona i stavi onu BH zastavu kako se vihori..
Svjesni su u upravi sad ili mnogo teze nekad poslije.
Da nece biti ovo pretumbavane Premijer lige i druge lige, onda bi se moglo i malo otezat, a ovako mora se cvrsto napast. Naravno ako grad uleti finansijski.
@admin dodaj vise ovi emotikona i stavi onu BH zastavu kako se vihori..
Neke priče kruže da Damjanović ne računa na njega
-