Stranica 975Zamorano je napisao/la: ↑09 vel 2026, 17:58Pa kazem da sam saznao brojku na ovom forumuKontras'88 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 17:45Ja sam danas bio 981. sad da li je bio ko poslije mene, ne znam.![]()
Članstvo u klubu
Re: Članstvo u klubu
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
995Cr7legia je napisao/la: ↑09 vel 2026, 18:18Stranica 975Zamorano je napisao/la: ↑09 vel 2026, 17:58Pa kazem da sam saznao brojku na ovom forumuKontras'88 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 17:45
Ja sam danas bio 981. sad da li je bio ko poslije mene, ne znam.![]()
Namjerno nas zezaju da nas drže u neizvjesnosti
![]()
![]()
Ma ide preko hilljade jos danas, ako vec nije otislo.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Otišlo otišlo 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
1023

Samo Čelik zenički !!!
1023 clana nakon Sarajeva.
Neka do Travnika cilj bude 1100.
Do kraja prvenstva, odnosno plasmana, odnosno proslave titule 1500
Do septembra, tijekom ljeta, punog grada, pomocu dijaspore i hajpa oko premijer lige 2000
Neka do Travnika cilj bude 1100.
Do kraja prvenstva, odnosno plasmana, odnosno proslave titule 1500
Do septembra, tijekom ljeta, punog grada, pomocu dijaspore i hajpa oko premijer lige 2000
Je li bila objava kluba za 1000 clanova? Nisam vidio nigdje.
Samo ovo treba nastaviti jako gurati. Ne treba posustajati.
Samo ovo treba nastaviti jako gurati. Ne treba posustajati.
-
RutonjasaZapada
Preslo se 1000 i to je gospodin Ivo ljubilarni clan..
Ide to dobro i ocekivat je to da bude do Aprila 1500+
Jbt, kako rastemoRutonjasaZapada je napisao/la: ↑16 vel 2026, 11:19 Preslo se 1000 i to je gospodin Ivo ljubilarni clan..
Samo Čelik zenički !!!
1035

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 20 vel 2026, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Prvi put da sma online aplicirao,popunio sam onaj zahtjev i proslijedio,onda izvrsio uplatu preko kartice +5km za dostavu i dalje nisam dobio nikakve informacije na mejl. Osim da je uplata izvrsena. Koliko se ceka na izradu i dostavu u Sarajevo otprilike. Hocu li dobiti neki potvrdni mejl jos?
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Da... kada bude spremna kartica dobit ces obavjestenje na mail...i ja sam cekao cca 30tak danaApex je napisao/la: ↑19 vel 2026, 22:24 Prvi put da sma online aplicirao,popunio sam onaj zahtjev i proslijedio,onda izvrsio uplatu preko kartice +5km za dostavu i dalje nisam dobio nikakve informacije na mejl. Osim da je uplata izvrsena. Koliko se ceka na izradu i dostavu u Sarajevo otprilike. Hocu li dobiti neki potvrdni mejl jos?
LP
Ja u decembru narucio, nista nisam dobio. Morat cu provjeriti sta je reci.Bembeli je napisao/la: ↑20 vel 2026, 07:46Da... kada bude spremna kartica dobit ces obavjestenje na mail...i ja sam cekao cca 30tak danaApex je napisao/la: ↑19 vel 2026, 22:24 Prvi put da sma online aplicirao,popunio sam onaj zahtjev i proslijedio,onda izvrsio uplatu preko kartice +5km za dostavu i dalje nisam dobio nikakve informacije na mejl. Osim da je uplata izvrsena. Koliko se ceka na izradu i dostavu u Sarajevo otprilike. Hocu li dobiti neki potvrdni mejl jos?
LP
Zar nisu rekli da su popravili taj segment,jer prije uplatim nikad je i ne dobijem.Redbull je napisao/la: ↑20 vel 2026, 08:42Ja u decembru narucio, nista nisam dobio. Morat cu provjeriti sta je reci.Bembeli je napisao/la: ↑20 vel 2026, 07:46Da... kada bude spremna kartica dobit ces obavjestenje na mail...i ja sam cekao cca 30tak danaApex je napisao/la: ↑19 vel 2026, 22:24 Prvi put da sma online aplicirao,popunio sam onaj zahtjev i proslijedio,onda izvrsio uplatu preko kartice +5km za dostavu i dalje nisam dobio nikakve informacije na mejl. Osim da je uplata izvrsena. Koliko se ceka na izradu i dostavu u Sarajevo otprilike. Hocu li dobiti neki potvrdni mejl jos?
LP
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši