Naravno, nedostataka ima milion i svi smo svjesni toga, ali nazalost, zbog visedecenijske situacije u klubu, briga o stadionu je na jako niskim granama sto se tice prioriteta u radu. Druga stvar, pravno gledano ko je zaduzen za odrzavanje stadiona, ako je Grad vlasnik a NK Celik korisnik stadiona?Avenija je napisao/la: ↑03 kol 2025, 21:43 Da ja krenem navoditi nedostatke mislili bi da sam najveci mrzitelj i krvnik Čelika i Bilinog Polja piše ali činjenica je da niko na Balkanu se gore ne odnosi prema svom stadionu od nas. NIKO!
Iskreno i ja sam sve te izgovore čuo što si napisao, ok ne moze na taj način ali to je samo izgovor da se nekako drugačije ne sredi ovaj zapušteni hram u kojeg se svi kunemo..
I da čovjek je iz daleke dijaspore, tu je jednom godisnje kao i na stadionu ali uglavnom podrzava ovu priču oko Čelika kroz sve akcije.
Navijaci Zelje sredjuju stadion, jer je Grbavica 1/1 u vlasnistvu Zelje, ako se ne varam. Ne znam jesi li cuo da HZ nesto rade na Kosevu, iako je Kosevo u daleko gorem stanju nego BP.
A evo, mozemo poci od nas samih. Koliko nas ce nakon zavrsetka utakmice pokupiti smece za sobom, pa makar one novine na kojima se sjedilo? Niko, ili jako mali broj ljudi. A o otpacima od kospica, popijenih sokova, kesicama i ostalom smecu da i ne govorim. A onda trazimo da to isto mjesto bude cisto, kao neko je duzan za nama cistiti. Pa bacas li smece po svojoj kuci tako (a smatramo da nam je BP druga kuca)?
Ali, slazem se i sa tobom i sa gospodinom iz dijaspore, da je stanje na stadionu alarmantno i da je krajnje vrijeme da se nesto ucini s njim. Ima li ikakvih naznaka da cemo uskoro vidjeti bar 3d prezentaciju "nacionalnog stadiona" ili je i to na standby?