Tesko ce ti trener tim koji pobjeduje mijenjati, tako da mislim da ce istih 11 istrcati kao protiv JedinstvaPatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:24 Sto se sljedece utakmice tice mislim da bi nam promjena formacije dobro dosla. Da se vratimo u romb ili 4-2-3-1 sa dva pivota sredini, u drugom slucaju bi Talha morao na klupu jer je Ali u formi pa se njega ne moze vaditi. I Aliju i Talhi vise odgovara kad im se dadne 'free role" na desetki, ovako u 4-3-3 sistemu se dosta trose spustajuci se po loptu i u defanzivi također.
Ja ocekujem utakmicu "na nož" prvenstveno jer ce domacini htjet da utakmica ude u tom smjeru, zbog toga nam treba vise stabilnosti u sredini.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Manchester City se prilagođava protivniku, ne znam zasto mi ne bismo!Eugen je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:40Tesko ce ti trener tim koji pobjeduje mijenjati, tako da mislim da ce istih 11 istrcati kao protiv JedinstvaPatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:24 Sto se sljedece utakmice tice mislim da bi nam promjena formacije dobro dosla. Da se vratimo u romb ili 4-2-3-1 sa dva pivota sredini, u drugom slucaju bi Talha morao na klupu jer je Ali u formi pa se njega ne moze vaditi. I Aliju i Talhi vise odgovara kad im se dadne 'free role" na desetki, ovako u 4-3-3 sistemu se dosta trose spustajuci se po loptu i u defanzivi također.
Ja ocekujem utakmicu "na nož" prvenstveno jer ce domacini htjet da utakmica ude u tom smjeru, zbog toga nam treba vise stabilnosti u sredini.
Srce, čast i ponos!
Nemojte podcjenjivati Talhu, moze on igrati u paru s Vardom 6 tako sto ce nadopuniti Vardine nedostatke. Iako je Ali u prvom planu zbog golova, Talha puno vise znaci Celiku u samoj igri i s loptom i bez gdje je ubjedljivo najspremniji igrac koji pokriva veliki dio terena. Samo da ne koristi ruke jer po utakmici napravi 3-4 bezpotrebna faula na istu foru, ali to ce doci s iskustvom.PatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:24 Sto se sljedece utakmice tice mislim da bi nam promjena formacije dobro dosla. Da se vratimo u romb ili 4-2-3-1 sa dva pivota sredini, u drugom slucaju bi Talha morao na klupu jer je Ali u formi pa se njega ne moze vaditi. I Aliju i Talhi vise odgovara kad im se dadne 'free role" na desetki, ovako u 4-3-3 sistemu se dosta trose spustajuci se po loptu i u defanzivi također.
Nek se nama protivnik prilagodi,jer mi smo favoriti u svakoj tekmi osim Stupcanice tu smo egal....PatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:42Manchester City se prilagođava protivniku, ne znam zasto mi ne bismo!Eugen je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:40Tesko ce ti trener tim koji pobjeduje mijenjati, tako da mislim da ce istih 11 istrcati kao protiv JedinstvaPatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:24 Sto se sljedece utakmice tice mislim da bi nam promjena formacije dobro dosla. Da se vratimo u romb ili 4-2-3-1 sa dva pivota sredini, u drugom slucaju bi Talha morao na klupu jer je Ali u formi pa se njega ne moze vaditi. I Aliju i Talhi vise odgovara kad im se dadne 'free role" na desetki, ovako u 4-3-3 sistemu se dosta trose spustajuci se po loptu i u defanzivi također.
Idemo se tako i ponasat Čelik je brend..
Zenicki Celik
Svjesni da samo na ciganski način mogu pobjediti prvo nedaju tribinu pa onda nedaju prenos pa će zavrsiti izuzetno sumnjive sudije pa će te polomiti na terenu. Na našima je da se spreme na sve to što cigani pripremaju i odgovore adekvatno i spremno na taj scenarij. Znaju sta ih čeka. Ako to sve urade pred 1000 gostujućih navijača imaju muda pogotovo sudija ali dzaba sve ako nas osteti i da bude kažnjen nemas nista od toga ako ti prekine niz pobjeda i dobru atmosferu. Paziti se penala i crvenih ali vidim po izjavi jutrošnjoj Darija Damjanovića da je svega izuzetno svjestan oko navedenog bolje nego mi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Na terenu ne pobjeđuje brend, nego priprema, taktika i spremnost. Bili smo brend i prosle sezone pa odemo u tamo neki Rahic pa nas nabiju 3:0.Celikz je napisao/la: ↑30 kol 2024, 14:30Nek se nama protivnik prilagodi,jer mi smo favoriti u svakoj tekmi osim Stupcanice tu smo egal....PatrickBateman je napisao/la: ↑30 kol 2024, 13:42Manchester City se prilagođava protivniku, ne znam zasto mi ne bismo!
Idemo se tako i ponasat Čelik je brend..
Ta politika mi smo brend, mi smo veliki i slavni Celik i sl nas u ovoj kaljuzi od lige moze samo doc glave, jer ce svim ovim seljacima bit motiv vise da nam zagorcaju zivot.
Epiteti koji se vezuju za nas klub se trebaju opravdavati igrama na terenu.
Srce, čast i ponos!
Joj i ti ko da si od jučerAvenija je napisao/la: ↑30 kol 2024, 14:33 Svjesni da samo na ciganski način mogu pobjediti prvo nedaju tribinu pa onda nedaju prenos pa će zavrsiti izuzetno sumnjive sudije pa će te polomiti na terenu. Na našima je da se spreme na sve to što cigani pripremaju i odgovore adekvatno i spremno na taj scenarij. Znaju sta ih čeka. Ako to sve urade pred 1000 gostujućih navijača imaju muda pogotovo sudija ali dzaba sve ako nas osteti i da bude kažnjen nemas nista od toga ako ti prekine niz pobjeda i dobru atmosferu. Paziti se penala i crvenih ali vidim po izjavi jutrošnjoj Darija Damjanovića da je svega izuzetno svjestan oko navedenog bolje nego mi.
Tačno sam znao da će ovo Travnik uraditi, pa godinama nam to rade, bez prijenosa, suđenje katastrofalno, sjećam se jedne godine Šabića polomiše u prvoj minuti, ni žuti karton nisu dobili
Sve su to radili pred 2000 gostujućih u prošlosti, tako da ni sad neće biti nešto novo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ko se slucajno dvoumio oko odlaska na utakmicu sad zna sta mu je ciniti. Ako sudije budu zakidale ima i za to rjesenje. Dosta je vise kriminala i otimacine u ovoj drzavi.
SVI NA PIROTU !!!
SVI NA PIROTU !!!
- BatistutA19
Hajd sto nama nedaju prenos da radimo i to et najvise zbog dijaspore ali i ostalih navijaca koji nece doci u Travnik shvatio bi ali oni nedaju ni svojim navijacima da gledaju i njih ima svugdje po svijetu i oni bi voljeli pogledati svoj Travnik. Ma uvjek je ciganija gore bila ali sad je 2024 godina moraju bit prenosi svugdje i svih utakmica ako hoces da napredujes da dignes ligu na veci level da privuces sponzore u svoj klub,ne mozes ti bit zatvoren i ocekivat boljitak ,to cak i nasi neki znaju rec ne bi prenosio sa Bilinog.Prenos nikad ne utice na neku veliku razliku u posjeti ko da bi bilo vise raje protiv Jedinstva da nije bilo tv prenosa bi qurac.Ali et postoji mogucnost prenos njihov jos se ne zna.
Sto se tice utakmice ne bi diro sastav nista svoju igru igras ,borba i srce na teren pa cemo vidjet rezultat na kraju dao bi Dzankovicu 2 poluvrijeme.U ogromnu podrsku sa tribina ne sumnjam ni sekunde i bice mozda jedno od najjacih gostovanja u posljednje vreme sto Robije sto simpatizerea ali u gostima je sve Robija .
Sto se tice utakmice ne bi diro sastav nista svoju igru igras ,borba i srce na teren pa cemo vidjet rezultat na kraju dao bi Dzankovicu 2 poluvrijeme.U ogromnu podrsku sa tribina ne sumnjam ni sekunde i bice mozda jedno od najjacih gostovanja u posljednje vreme sto Robije sto simpatizerea ali u gostima je sve Robija .
INVAZIJA NA PIROTU! Dolaze Celikovci iz Viteza,Busovace N.Travnika,D.Vakufa,Jajca,Zepca,Vozuce,Zavidovica,Doboja...Dolaze neki maksuz iz Njemacke na ovu tekmu...Nema izgovora SVI U TRAVNIK!
Crno i crvena - Lašvanska dolina
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ima nas koji idemo trbuhom za kruhom poslije tekme tik....Pasos i gass...
Zenicki Celik
-
Jel ovo Sivac jos minute nije upisao