NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Svi smo nabrijani i euforični pred Travnik, a prvotimac nam igra po malonogometnim turnirima
-
Nikad mi nece biti jasno kako je to klub dozvolio..Ludilom predoziran je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:02 Svi smo nabrijani i euforični pred Travnik, a prvotimac nam igra po malonogometnim turnirima
Koji prvotimac?prisonbreak je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:07Nikad mi nece biti jasno kako je to klub dozvolio..Ludilom predoziran je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:02 Svi smo nabrijani i euforični pred Travnik, a prvotimac nam igra po malonogometnim turnirima
-
Nisam svojim očima vidio pa ne želim ni da imenujem niti prozivam, ali mi je čovjek koji je bio na turniru sinoć u Merdanima prokomentarisao to. Nadam se da je dezinformacija i da će se svakako saznati ako je to istina.Eugen je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:10Koji prvotimac?prisonbreak je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:07Nikad mi nece biti jasno kako je to klub dozvolio..Ludilom predoziran je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:02 Svi smo nabrijani i euforični pred Travnik, a prvotimac nam igra po malonogometnim turnirima
Na Fb objavi je pomenuto njegovo ime medju najboljim strijelcima sto potvrdjuje ucesce na turniru.Ludilom predoziran je napisao/la: ↑30 kol 2024, 11:37Nisam svojim očima vidio pa ne želim ni da imenujem niti prozivam, ali mi je čovjek koji je bio na turniru sinoć u Merdanima prokomentarisao to. Nadam se da je dezinformacija i da će se svakako saznati ako je to istina.
-
Neozbiljno i od strane igraca i kluba.
-
Moguće.
Ne vjerujem da bi Harun igrao turnir pogotovo jer ima problema s koljenom.
Tako da, to je brat od Haruna
Ne vjerujem da bi Harun igrao turnir pogotovo jer ima problema s koljenom.
Tako da, to je brat od Haruna
Provjerio sam.
Nije Harun igrao na turniru.
No stress Vardy is the best
Nije Harun igrao na turniru.
No stress Vardy is the best
Kako ljudi ovdje mogu gurnuti dezinformaciju to je nevjerovatno
Pored posla, obaveza prema Celiku i jos igra malonogometni turnir. Ti si Vardo Superman!!!!
Naprijed ČE!!!
Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
-
Sto se sljedece utakmice tice mislim da bi nam promjena formacije dobro dosla. Da se vratimo u romb ili 4-2-3-1 sa dva pivota sredini, u drugom slucaju bi Talha morao na klupu jer je Ali u formi pa se njega ne moze vaditi. I Aliju i Talhi vise odgovara kad im se dadne 'free role" na desetki, ovako u 4-3-3 sistemu se dosta trose spustajuci se po loptu i u defanzivi također.
Ja ocekujem utakmicu "na nož" prvenstveno jer ce domacini htjet da utakmica ude u tom smjeru, zbog toga nam treba vise stabilnosti u sredini.
Ja ocekujem utakmicu "na nož" prvenstveno jer ce domacini htjet da utakmica ude u tom smjeru, zbog toga nam treba vise stabilnosti u sredini.
Srce, čast i ponos!