Nemoj ti mene pogresno shvatit ali to "bice to" mi je vrh glave. Osijedio sam zbog toga.
Zamrzit cu fudbal zbog toga i cekanja nekakvog.
Nemoj ti mene pogresno shvatit ali to "bice to" mi je vrh glave. Osijedio sam zbog toga.
Kod nas svaki prelazni rok uvijek ista priča...UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑07 lip 2026, 23:09 ovo gore od izborne sutnje, al neka .
sto manje mahale to bolje
Mene zanima o kojem se kvalitetu priča ?Levin je napisao/la: ↑08 lip 2026, 00:14 Realno, sa ovom ekipom mi smo se trebali boriti bez problema za Evropu ali ako se ne poprave neke stvari u klubskoj organizaciji, ponašanju, odnosu prema klubu i navijačima te naša pozicija u savezu primarno mi ćemo jednom doći do tačka bez povratka i samo potonuti.
Gledajući igrače koji imaju aktivne ugovore za sljedeću sezonu mi na papiru imamo više kvaliteta i od Veleža i Širokog i ostalih sa kojima se borimo za poziciju koja vodi u Evropu. Za ostalo je ipak potrebno sve ovo iznad te dodatni kvalitet u igračkom kadru na dosta pozicija.
To što smo mi nerealni po pitanju naših finansijskih i igračkih mogućnosti i dometa ne znači da mi nemamo ekipu koja se treba a posebno trebala boriti prošle sezone za Evropu što je bio i cilj pred samu sezonu podsjetio bih.PehariSuTu je napisao/la: ↑08 lip 2026, 08:25Mene zanima o kojem se kvalitetu priča ?Levin je napisao/la: ↑08 lip 2026, 00:14 Realno, sa ovom ekipom mi smo se trebali boriti bez problema za Evropu ali ako se ne poprave neke stvari u klubskoj organizaciji, ponašanju, odnosu prema klubu i navijačima te naša pozicija u savezu primarno mi ćemo jednom doći do tačka bez povratka i samo potonuti.
Gledajući igrače koji imaju aktivne ugovore za sljedeću sezonu mi na papiru imamo više kvaliteta i od Veleža i Širokog i ostalih sa kojima se borimo za poziciju koja vodi u Evropu. Za ostalo je ipak potrebno sve ovo iznad te dodatni kvalitet u igračkom kadru na dosta pozicija.
Nemamo golmana, imamo jednog štopera pred penziju, i jednog polubeka koji je umislio da je Carlos, u sredini imamo Pejića i Madžida koji se tek vraća nakon teške povrede, krila nemamo osim Cvete koji je nogu slomio, a napad neću ni komentarisati...
Realnost je da imamo hrpu pretplaćenog otpada s jakim ugovorima koji su se uhljebili i ne planiraju ići.
Ne može Barcelona stegnuti obruč a ne mi, tako da ta teorija pada u vodu...AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑08 lip 2026, 11:47 Stegli obruč oko mahale, čim nema informacija, odmah se ništa ne radi. Pretjerujete i baš idete u tačku a realno nema potrebe. Biće to dobro. Poruka nije da smirim situaciju i da branim nekoga. Kotrlja se puno toga.