NK Čelik
Re: NK Čelik
Koliko sam skontao Amoah i Gogic igraju na poziciji 6 i 8, Mohedano je 8, a Jenjic je na poziciji 10, gdje ocekujemo tog jos jednog rutonju.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 srp 2026, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
Sve pocinje od zadnje linije, Hora, Jusa i Regoje to najbolje znaju, granitna odbrana, ratnicki vezni red i brzi ofanzivci su preduslov za jednu lijepu sezonu bez brige za opstanakprisonbreak je napisao/la: ↑25 srp 2026, 15:06 Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
Znaci doci ce ?Eugen je napisao/la: ↑25 srp 2026, 16:02Sve pocinje od zadnje linije, Hora, Jusa i Regoje to najbolje znaju, granitna odbrana, ratnicki vezni red i brzi ofanzivci su preduslov za jednu lijepu sezonu bez brige za opstanakprisonbreak je napisao/la: ↑25 srp 2026, 15:06 Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
Sta je s Hrvanovicem jel ista ozbiljno?
-
RealMadrid
Jos generalka i ludilo moze da pocne.
Da malo odmaknemo od igrackog kadra, sta ima novo u fan shopu i ima li vijesti kakvih iz marketinga

Samo Čelik zenički !!!
-
prisonbreak
Trebaju staviti neku utakmicu i u srijedu

Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
80% da nece a 100% da hoce
Samo Čelik zenički !!!
Do kada je Čelik na Kupresu? Misliš gore ili?
U srijedu na Bilinom polju ima valjda zvanični trening DAC i Velež..
Što se tiče Zrinjskog vjerovatno čekaju da vide hoće li proći ovaj Valur pa onda odlučiti o odlaganju ili odigravanju utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Iskreno volio bih da odgode, da "prva" bude Cheeroke kući pred 11897 sociosa
-
prisonbreak
Danas su nazad negdje procita. To je to od Kupresa, sasvim dovoljno.
Moze i kamberovice, ili neka gostujuca nek igraju.
Rozman prije 20 dana izjavio da mu je beze odgađanje utakmica, a također mislim da nas ne dozivljavaju ozbiljno, tako da ocekujem kako god da se igra utakmica.
Ne bih se slozio, jer postoji velika vjerovatnoca da ce utakmica protiv Borca biti odgodjena (obzirom na njihov rezultat u prvoj utakmici i protivnika u 3. pretkolu), tako da Čeliku ne odgovaraju dvije odgodjene utakmice protiv dvije najjace ekipe...i onda da zaredom nadokandjujemo te tekme, srijeda subota srijeda...Jednu i nekako, dvije bi bilo horor.
Ovako Zrinjski odigrati i iznenaditi ih haramball-om za 0:0, mlatnuti Siroki, odgoditi sa Borcem i mlatnuti Velez, pa sa sedam bodova otici Slogi ma megdan. Sloga, koja btw jos uvijek ima registration ban od strane FIFA-e, a otislo joj 13 igraca.
Samo Čelik zenički !!!
Ima i ta mjesta, svakako vidjet ćemo u narednim danima.phillies je napisao/la: ↑25 srp 2026, 20:46Ne bih se slozio, jer postoji velika vjerovatnoca da ce utakmica protiv Borca biti odgodjena (obzirom na njihov rezultat u prvoj utakmici i protivnika u 3. pretkolu), tako da Čeliku ne odgovaraju dvije odgodjene utakmice protiv dvije najjace ekipe...i onda da zaredom nadokandjujemo te tekme, srijeda subota srijeda...Jednu i nekako, dvije bi bilo horor.
Ovako Zrinjski odigrati i iznenaditi ih haramball-om za 0:0, mlatnuti Siroki, odgoditi sa Borcem i mlatnuti Velez, pa sa sedam bodova otici Slogi ma megdan. Sloga, koja btw jos uvijek ima registration ban od strane FIFA-e, a otislo joj 13 igraca.
Jel ono BSK naredni vikend u gostima ili Bilino?