NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 24 srp 2026, 08:58 Protiv Širokog ne pokazati sav manevar koji imamo jer 2.kolo igramo s njima kuci
Imal kakve novine :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Eugen je napisao/la: 24 srp 2026, 08:58 Protiv Širokog ne pokazati sav manevar koji imamo jer 2.kolo igramo s njima kuci
Uvrijedit će nam se forumski puk onda :lol:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ima li bar jos jednog igraca ili ce se cekati zadnji momenat?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 24 srp 2026, 11:43 Ima li bar jos jednog igraca ili ce se cekati zadnji momenat?
Prelazni rok nije završen, za sve ostalo pratite portal i kanale kluba 😄
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ja kako sam čuo to je to nema više do zime.
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 23 srp 2026, 20:30
MrAdislic je napisao/la: 23 srp 2026, 02:22 Znaci kada se uzme online ranije, ne moze se doci u klub nekad kasnije i podici fizicka

Ja sam danas zavrsio online uplatu. Ma nista pise da ce javiti o nacinu i terminu preuzimanja i to je to.
Ma top je ovo sjedis pijes kafu lagano i narucis sezonsku ide bez problema sve
Ja sam 4 odmah, da se zaokruzi familija malo :D

Ma extra bgm, nemoras se cimat ici sve se zavrsi u par minuta..jos se moze podici lijepo u klubu za nas koji vole da imaju u ruci to..kolekcionarski
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

PonosniSmogovci je napisao/la: 24 srp 2026, 16:12 Ja kako sam čuo to je to nema više do zime.
Pametno vala. Treba i ovo uigrati sto smo do sad doveli.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Realno i ova ekipa bi trebala uzeti 20 bodova do zime. Računica jasna, u prvom krugu uzeti Široki, Velež i Radnik kući, na strani X kod BSK, u drugom krugu uzeti BSK, Slogu i Želju kući, Radnik X u gostima.

Normalno da će se kiksati neka od ovih navedenih pobjeda, ali isto tako će se negdje ostvariti neplanirana pobjede ili bod u nekim derbijima.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Briga mi je napad gdje smo ostali samo na Mašiću koji je jedini kvalitet od svih koji su tu kada pricamo o toj poziciji. Predugo je do zime da se oslonimo samo na njega, a ni ne znamo kako ce se snaci u PL.

Ostale pozicije su sasvim dovoljno popunjene.

Steta da se sutra ne moze pogledati ta utakmica, i jos je bas rano (10:30). Nadam se da su se spremili, bice bas zestoko definitivno.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Zenicaokamog je napisao/la: 24 srp 2026, 17:49 Briga mi je napad gdje smo ostali samo na Mašiću koji je jedini kvalitet od svih koji su tu kada pricamo o toj poziciji. Predugo je do zime da se oslonimo samo na njega, a ni ne znamo kako ce se snaci u PL.

Steta da se sutra ne moze pogledati ta utakmica, i jos je bas rano (10:30). Nadam se da su se spremili, bice bas zestoko definitivno.
Biće još igrača. (2)
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

prisonbreak je napisao/la: 24 srp 2026, 17:51
Zenicaokamog je napisao/la: 24 srp 2026, 17:49 Briga mi je napad gdje smo ostali samo na Mašiću koji je jedini kvalitet od svih koji su tu kada pricamo o toj poziciji. Predugo je do zime da se oslonimo samo na njega, a ni ne znamo kako ce se snaci u PL.

Biće još igrača. (2)
Hvala na informaciji, lakse mi je odmah hehe :D
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Neki stvarno povjerovali da je to to što se tiče pojačanja :lol:
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Ima Dzevad ako zagusti :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Izgleda idu ove sezonske dobro, a i cijena je bagatela. Svidja mi se to sto je sve podredjeno clanstvu, pa clan kluba ima najveci popust.

180km godisnje, ko uzme sezonsku zapad i clansku, to je 15 km mjesecno, a sta sve dobijes, neuporedivo.
Odgovori