NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (120.12 KiB) Pogledano 313 puta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika
slika
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

KakhaKaladze je napisao/la: 21 srp 2026, 17:41
strucnjak9 je napisao/la: 21 srp 2026, 17:38
KakhaKaladze je napisao/la: 21 srp 2026, 17:35

Pripremna je tekma i nikakvo uigravanje nego davanje prilike svima kao i u dosadašnjim. I ako će Hora bit starter nemaš ti tu šta puno uigravat Hodzica. Okej nije isto ispred al je prioritet uigrat dva stopera pa onda dalje. A i na koncu ja mislim da će Smajlović igrat prije Hodzica ako već moramo birat bonus igrača mimo Sutkovica. Em je bio bolji na ovim prvim tekma em ako igra Hodžić onda sjede dva stopera koja su bolja Omic/Masetic a ovako samo Tomašević. Pa je lakše kombinovati.
Nisam ni mislio da Hodzic igra prije Horica, Masetica ili Omica. Pametnije je bilo da danas pocne utakmice umjesto Varde na zadnjem veznom. Mislim da tu i jedino moze ruke dati. Ne daj Boze da ga moramo u prvenstvu gledati na stoperu
Ma nema od toga ništa. On je igrao zadnjeg veznog kao iznudjeno rješenje jer si se krpio i nisi imao bolje da staviš u sredinu. Ja mislim da taj film s Hodzicem na zadnjem veznom u premijer ligi nećemo gledati.
I ne treba realno, igrac koji nema trun kreativnosti da igra u vezi je igrac manje. Bukvalno sve sto zna je vratiti loptu nazad
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

De malo popustite Hodzica, momku je primarna pozicija stoper, po potrebi moze odigrati na zadnjem veznom i desnom beku, vjerujem da ce ga Bojan samo koristiti na stoperu. Danas drugo poluvrijeme mnogo bolje, vidjet cemo prvih 11 protiv Širokog, sad ce strucni stab vec smanjivati minutazu pojedinim igracima. Nadam se do subote da ce stici makar 1 igrac.
Odgovori