NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Danas nova tekma protiv 3-ligaša iz Hrvatske, vjerujem da će ponovo vecina igraca dobiti sansu, a da ce se vec nakon ove utakmice znati neki kostur od 18 igrača, ali i oni koji ce ici na dvojnu registraciju, ma da vjerujem da ce to biti ovi mladji
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Evo korigovanih cijena😁 Sad je puno bolje.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Pa i nema puno mladjih da je ostalo. Krehmic je otisao u Banovice, jedino jos Beganovic, eventualno Sehic i Babic da idu na dvojnu.

U vezi sezonskih, evo uvazeni su i penzioneri i studenti :D kao sto sam i pretpostavio samo cijene za zapad su dozivjele vecu promjenu od prvobitnih, ostalo manje vise isto.

SVI PO SEZONSKE! :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 21 srp 2026, 08:21
Zamorano je napisao/la: 21 srp 2026, 07:48 Napisite fino ono sto mislite za sezonske! Misli se gledat Čelik cijelu sezonu za 100 km! Pisem za zapad.
Sve iznad 100 km je skupo.
Tako se napise ljudi a ne ako je ovo ovako ono onako.
Ako su sve domace utakmice 228 km imas popust 78 km,boli me kita ako je klub izracuno jel to besplatnih 12 tekmi,6 ili jedna,cijena je meni 150km i to je to.
Ostaje mi 78 km gdje znaci svaku tekmu imam pice prije tekme besplatno ;)
Ma nije to druze, samo je ocito da je greska bila prilikom objave. Ne moze biti osam maraka popusta za neclanove :D Mislim moze, al nece raja uzimati sezonske. Isto tako istok da je upola jeftiniji od zapada, a na pojedinacnim nije tolika razlika. Evo za neclanove po tribinama popust: Jug (34KM), Istok (39KM), Zapad (8KM), za clanove Jug (64KM), Istok (74KM) i Zapad (78KM). Meni licno su ovi popusti ok, osim zapada za neclanove, pa umjesto 220KM da bude 180KM i to je to.

Ali posto je vec utvrdjeno da se radi o administrativnom previdu, ovo sve ovdje je supljak :D a cekamo danak konacnu objavu cijena sezonskih.
Sezonske uvest samo za članove kluba!!!
Za one koji nisu članovi uvest 400 km sezonsku!
Nisi član marš u PM nemaš popust ni na šta!
I nisam ništa ni gledo ni čito za one koji nisu članovi a iskreno i ne zanimaju me popusti za takve.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

hahahaha, slazem se druze, samo u kost. Kad moze Hajduk "ucjenjivati" pa ne mozes ulaznicu kupiti ako nisi clan, mi makar da sezonske ogranicimo samo za clanstvo :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ovo je već super, prihvatljivo i povoljno. Kao da sam ja određivao cijene.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Očekujem da će dosta raje preći na istok, jer ne mogu više slušati gnusno ponižavanje igrača i trenera od prve minute utakmica...
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Evo izazov za penzionere:

Onaj koji donese u klub primjerak najstarije sezonske ili clanske iskaznice na njegovo ime dobije besplatnu ovogodisnju.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Eto i sezonske korigovane cijene sto je ocekivano,nema se tu sta rec korektne cijene i povoljne ,samo biraj tribinu koja ti godi.
Drago mi je posebno kategorija penzioneri i studenti a i ovo posebno sto se bas clanovi kluba postuju puno e sad ovo ko nije clan uvjek su bilo sezonske i za te ljude tesko je to izbacit koliko god se ljutili.Samo da je te nekako privolit da kupe i sezonsku i clansku ali eto klub zna najbolje ,oni uvjek razumno rade a mi vecinom srcem i hujom pa se ispostavi nekad da nismo u pravu.
Danas ova utakmica vise bi dao minutaze igracima na koje racunas da ce ti bit kvalitetne zamjene a manje ovim sto ce bit u prvoj postavi a manje i ovim sto ce rijetko i ulazit.
Protiv Sirokog i generalka igracima minutaza kao da je ligaska utakmica i naravno sastav takav.
Nadamo se jos tim pojacanjima u napadu!!
Odgovori