Za istok je bolji popust pa ce sigurno dosta raje preci tamo. Za zapad bas minimalan popust al eto, ko hoce da ne kisne morace i da plati heheTruhlo je napisao/la: ↑20 srp 2026, 18:15Loše cijene sezonskih za zapad, 220KM, 8KM popustaRz88 je napisao/la: ↑30 lip 2026, 11:20 Sveukupna cijena za narednu sezonu:
18 utakmica Zapad: 228KM
18 utakmica Istok: 154KM
18 utakmica Jug: 112KM
18 utakmica Kids: 64KM
I neka sezonske budu:
Zapad 200KM, clanovi 100KM
Istok 140KM, clanovi 70KM
Jug 100KM, clanovi 50KM
Kids 20KM, ne znam ima li za clanove
One ostale kategorije studenti, penzioneri, invalidi... bih izbacio. Ili si clan ili nisi...
Vjerujem da se ovako moze i clanstvo dignuti jer je svima isplatljivije onda uzeti clansku i sezonsku, pogotovo za zapad.![]()
I za članove sportska cijena od 150KM, očekujem da će se broj sezonskih prepoloviti u odnosu na prošlu sezonu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Oko 8 maraka otprilike prosječna po utakmici za članove zapad,fina cijena.
-
Luis Nazario da Lima
Sta se desilo s objavom za sezonske, ja je ne vidim vise, il je do mene 
- BatistutA19
Ovo za sezonske ne znam sta rec ali vala ne treba lagat to je velika kritika za upravu .
Svako ima kalkulator moze izracunat za Zapad konkretno za neclanove 5 utakmica kazu besplatno to je sa prosjekom od 12 KM. izadje 60 maraka onda bi sezonska trebala bit oko 160 i nesto a ne 200 a za clanove kazu 10 utakmica besplatno onda bi trebalo bit oko 100 KM i nesto a ne 150 po njihovoj matematici.Ni jedno ni drugo ni blizu.
Mislim da nece bit toliko interosavanje koliko oni misle.Uyebali su sa cjenama realno.Trebalo je to uradit da dobijes i vise sezonskih i vise novih clanova.
Sto treba pohvalit treba a sto treba kritikovat treba i plus lagat ne treba navijace.
Svako ima kalkulator moze izracunat za Zapad konkretno za neclanove 5 utakmica kazu besplatno to je sa prosjekom od 12 KM. izadje 60 maraka onda bi sezonska trebala bit oko 160 i nesto a ne 200 a za clanove kazu 10 utakmica besplatno onda bi trebalo bit oko 100 KM i nesto a ne 150 po njihovoj matematici.Ni jedno ni drugo ni blizu.
Mislim da nece bit toliko interosavanje koliko oni misle.Uyebali su sa cjenama realno.Trebalo je to uradit da dobijes i vise sezonskih i vise novih clanova.
Sto treba pohvalit treba a sto treba kritikovat treba i plus lagat ne treba navijace.
- BatistutA19
Ja je nisam vidio nikako meni i sad stoji one slike sa utakmice poslljednjeLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑20 srp 2026, 19:58 Sta se desilo s objavom za sezonske, ja je ne vidim vise, il je do mene![]()
36 utakmica ukupno u sezoni, 18 domaćih.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 srp 2026, 19:59 Ovo za sezonske ne znam sta rec ali vala ne treba lagat to je velika kritika za upravu .
15 KM x 8 utakmica = 120 KM (Borac, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo)
12 KM x 4 utakmice = 48 KM (Velež i Široki)
10 KM x 6 utakmica = 60 KM (Sloga, Radnik i BSK)
= 228 KM ukupno po pojedinačnim ulaznicama.
U sezonske ulaznice ulaze i Kup utakmice ali one su varijabilne i ne garantuju da ćemo proći dalje kada će se igrati uzvratne utakmice. Do tada smo gosti.
Zapad za članove 150 KM, što znači ušteda od 78 KM, ne računajući Kup utakmice.
Za nečlanove je 220 KM što je ušteda 8 KM.
edit: Vidim da je klub izbrisao objave za sezonske tako da vjerovatno ide refresh.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Moguce je da su se malo preracunali, da su racunali po jedinstvenoj cijeni od 15 KM karte, pa preko toga dobili popuste i ostalo. Povucena je objava, pa mozda da portal isto tako povuce i vijest (do novih saznanja).
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- BatistutA19
Kup je ko sta kazes mozes ispast u 1 kolu to niko ne zna ali bolan pise ti za Zapad za neclanove 5 besplatnih sa prosjekom od 12 KM i nesto po utakmici to je oko 60 KM a ustvari je 8 maraka znaci oko 50 KM je razlika znaci treba bit oko 160 i nesto isto i za clanove 100 i nesto ako pise 10 besplatnih utakmica Vidjet cemo refresh objave i da li ce bit korigovanje cjena ili sta vec ,ne treba vala ni lagat navijace a ne treba ni sutit treba kritikovat uvjek sve u klubu za dobrobit kluba.laudrup je napisao/la: ↑20 srp 2026, 20:2536 utakmica ukupno u sezoni, 18 domaćih.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 srp 2026, 19:59 Ovo za sezonske ne znam sta rec ali vala ne treba lagat to je velika kritika za upravu .
15 KM x 8 utakmica = 120 KM (Borac, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo)
12 KM x 4 utakmice = 48 KM (Velež i Široki)
10 KM x 6 utakmica = 60 KM (Sloga, Radnik i BSK)
= 228 KM ukupno po pojedinačnim ulaznicama.
U sezonske ulaznice ulaze i Kup utakmice ali one su varijabilne i ne garantuju da ćemo proći dalje kada će se igrati uzvratne utakmice. Do tada smo gosti.
Zapad za članove 150 KM, što znači ušteda od 78 KM, ne računajući Kup utakmice.
Za nečlanove je 220 KM što je ušteda 8 KM.
edit: Vidim da je klub izbrisao objave za sezonske tako da vjerovatno ide refresh.
-
prisonbreak
I prvi story sa priprema, vidim stigli su, i veceralo se, dugo put trajao. Pa imal neko da uslika trening bilo sta da se objavi jbt.
BatistutA19 je napisao/la: ↑20 srp 2026, 21:21
Kup je ko sta kazes mozes ispast u 1 kolu to niko ne zna ali bolan pise ti za Zapad za neclanove 5 besplatnih sa prosjekom od 12 KM i nesto po utakmici to je oko 60 KM a ustvari je 8 maraka znaci oko 50 KM je razlika znaci treba bit oko 160 i nesto isto i za clanove 100 i nesto ako pise 10 besplatnih utakmica Vidjet cemo refresh objave i da li ce bit korigovanje cjena ili sta vec ,ne treba vala ni lagat navijace a ne treba ni sutit treba kritikovat uvjek sve u klubu za dobrobit kluba.
Ne lazu se navijaci, vec je bila greska i bit ce refresh sutra...
Plačite samnom jesenje kišeprisonbreak je napisao/la: ↑20 srp 2026, 21:23 I prvi story sa priprema, vidim stigli su, i veceralo se, dugo put trajao. Pa imal neko da uslika trening bilo sta da se objavi jbt.
Nego nesto razmišljam da zamolimo ovog iz goska da i naše slika gore kad je vec tu posto vidim jutros otišli gore odmah slike sa treninga
Napisite fino ono sto mislite za sezonske! Misli se gledat Čelik cijelu sezonu za 100 km! Pisem za zapad.
Sve iznad 100 km je skupo.
Tako se napise ljudi a ne ako je ovo ovako ono onako.
Ako su sve domace utakmice 228 km imas popust 78 km,boli me kita ako je klub izracuno jel to besplatnih 12 tekmi,6 ili jedna,cijena je meni 150km i to je to.
Ostaje mi 78 km gdje znaci svaku tekmu imam pice prije tekme besplatno
Ako su sve domace utakmice 228 km imas popust 78 km,boli me kita ako je klub izracuno jel to besplatnih 12 tekmi,6 ili jedna,cijena je meni 150km i to je to.
Ostaje mi 78 km gdje znaci svaku tekmu imam pice prije tekme besplatno
Ma nije to druze, samo je ocito da je greska bila prilikom objave. Ne moze biti osam maraka popusta za neclanoveZamorano je napisao/la: ↑21 srp 2026, 07:48 Napisite fino ono sto mislite za sezonske! Misli se gledat Čelik cijelu sezonu za 100 km! Pisem za zapad.
Ostaje mi 78 km gdje znaci svaku tekmu imam pice prije tekme besplatno![]()
Ali posto je vec utvrdjeno da se radi o administrativnom previdu, ovo sve ovdje je supljak
Samo Čelik zenički !!!