NK Čelik
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
@phillies iz Medjugorja su to bili streamovi.
-
KakhaKaladze
Iskreno sumnjam da će biti streamovi sa Kupresa pošto su tereni bukvalno na livadi pa ne znam koliko je tehnički izvodivo.
-
prisonbreak
Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.
Vozaju se okolo na kvadovimaprisonbreak je napisao/la: ↑19 srp 2026, 22:04 Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.

Jel neko upratio koje su brojeve zaduzili Omic, Savic, Sabanovic i Hrvanovic ?
I jesam li ove ostale pogodio
P.S. prisonbreak, Bojan im upravo objasnjava gdje je de la Fuente grijesio u prvom poluvremenu pa zato Spanija ne vodi.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
To je jucer bilo.Redbull je napisao/la: ↑19 srp 2026, 22:08Vozaju se okolo na kvadovimaprisonbreak je napisao/la: ↑19 srp 2026, 22:04 Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.![]()
Nek km dobro objasni, samo da ovi mrtvi terovirani amerikanci ne dobiju.
Ma isfulao si ti ovdje neke brojeve, bar kako je bilo ovu zadnju tekmu.
Masetic je 6 a Omic 17, zamijenio si Kinga i Amoaha, Hrvanovic je 14, Sabanovic je 24 a Spahic 25, Krehmic je 16 bio prekjucer. To sam upratio otprilike
Hvala buraz. Ma nisam toliko gledao "stare" igrace, jer sam mislio da su zadrzali svoje brojeve, prvenstveno Masetic. Krehmica nisam ni ubrojao jer vjerovatno nece ni biti dio rostera u sezoni.
Gogic ce vjerovatno uzeti osmicu a devetku buduce pojacanje
Gogic ce vjerovatno uzeti osmicu a devetku buduce pojacanje
Samo Čelik zenički !!!
-
PatrickBateman