NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Cr7legia
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cr7legia »

Mora malo popucali svi na ovoj pauzi😅😂😂
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 10 srp 2026, 20:41 Admir Husaric 🤣🤣
Hasukić, Zrnić i Šito :pray: :pray: kakav komad budale, ne bih njegovog nekog potpisao pa makar ispali u federaciju opet.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ma sve jasno ko dan, potreban vezni, krilo i napadac, ostalo prihvatljivo. Ja sam siguran da ova ekipa moze izboriti opstanak, ak bi bila imena kao do sad.

Meni je danas Faraj podbacio, mada se vidi da zna igrati. Hrva odlicno podvalio loptu. Npr. meni je danas Smajlovic bio okej, kao i Vardo.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Mah loše...
Alija Izetbegović Čelik
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

prisonbreak je napisao/la: 10 srp 2026, 20:41 Admir Husaric 🤣🤣
Bio mu ja krenuo odgovoriti pa odustao 🤣🤣
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sta sad seljacic sere, jel nešto protiv nas?
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Ljudi trening malo jaci bio danas, opušteno polahko.

Nas niko na Bilinom neće pobjediti cijelu sezonu.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ponovo se pojavljuje par nickova nakon neke utakmice u kojoj ne ostvarimo pobjedu. To su ovaj zenicaokamog i asimdemineri.

Pozivam administraciju da ih ma vrijeme riješi. Draže mi je čitat zamoranove i kritike od avenije kad znam da su iz srca nego ove interesne.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ne mogu da vjerujem da se raja toliko loži na ove pripremne utakmice, shvatite da rezultat nije nikakvo mjerilo, pa čak ni igra nije nikakvo mjerilo, pripremne utakmice služe stručnom štabu da isprobaju neke taktike, neke igrače na nekim pozicijama, pa onda se inicijativa svjesno prepusti protivniku da se vidi kako će odbrana reagovat kada protivnik napadne itd itd.. Znači da smo 10:0 pobjedili ne bi značilo ništa baš kao ni ovaj remi.. I još jedna stvar, mislim da od tog veznjaka kojeg tražite neće biti ništa, pogotovo ne nekog mega giga veznjaka kakvog očekujete sa 15 G/A jer takav se ne uklapa u naš sistem, pa ljudi mi ćemo se 95% utakmica branit i to grčevito, znači ne treba ti Iniesta, nego ti treba Gatusso koji će ganjat i bacat se na svaku loptu, ja lično ne vjerujem da će Regoje tražit nekog "čarobnjaka sa loptom", i ako dođe neki veznjak, to će biti tipa Kalesić, koji zna igrat i naprijed i nazad.. Nek se oni fizički spreme, valja im trčat, fizika je najbolje pojačanje koje nam treba.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

PonosniSmogovci je napisao/la: 10 srp 2026, 22:21 Ponovo se pojavljuje par nickova nakon neke utakmice u kojoj ne ostvarimo pobjedu. To su ovaj zenicaokamog i asimdemineri.

Pozivam administraciju da ih ma vrijeme riješi. Draže mi je čitat zamoranove i kritike od avenije kad znam da su iz srca nego ove interesne.
+1
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

PonosniSmogovci je napisao/la: 10 srp 2026, 22:21 Ponovo se pojavljuje par nickova nakon neke utakmice u kojoj ne ostvarimo pobjedu. To su ovaj zenicaokamog i asimdemineri.

Ja bih tebe zamolio da me se kanis i da me ne uzimas u usta! Kad sam pohvalio i kad sam pisao pohvale tad si sutio, gdje si tad bio? Problem je da se napise kad neko nije nivo PL? Onda jarane ne treba uooste forum. Ti si zalutao majstore.

Ovo je zadnji put da s tobom komunicirsm na bilo kakav nacin. Zaobilazi ti mene, a i ja cu tebe. Dovidjenja STRUČNJAK
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ne kontam nasu raju uopste, kritike za nase najmladze igrace Hodzica Babica i Smajlovica a ovi stariji igraci kao formirani danas nista bolji ako ne i gore greske(Amoah) nit je ko od pojacanja sta posebno pokazao ali bitno je nase pljuvat.
Ok lose bilo prva tekma mnogo se izmjesao sastav ali brate popustite nase najmladze momke koji trebaju podrsku i da se malo istrpe, vece kritike za ove formirane igrace i koji su placeni i dovedeni da prave razliku.
Nisam nesto ni razocaran ni zadovoljan, trening tekmq i probavanje igraca
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Pa ti ništa drugo osim zamorana i avenije nisi ni pročitao..

Loša utakmica, opet su najbolji igrači Čelika bili federalni. Ako uzmeš da je Zvijezda komplet nova ekipa i da su veći dio utakmice izgledali stabilnije, a mi kao zadržali roster onda treba svako da se zapita. Čak ni fizički Čelik nije bio dominantni što bi trebao sa Omićem, Hrvanovićem...

Ako ti se ne sviđa zaobiđi moje postove, pozdrav
Alija Izetbegović Čelik
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 10 srp 2026, 22:36 Ne kontam nasu raju uopste, kritike za nase najmladze igrace Hodzica Babica i Smajlovica a ovi stariji igraci kao formirani danas nista bolji ako ne i gore greske(Amoah) nit je ko od pojacanja sta posebno pokazao ali bitno je nase pljuvat.
Ok lose bilo prva tekma mnogo se izmjesao sastav ali brate popustite nase najmladze momke koji trebaju podrsku i da se malo istrpe, vece kritike za ove formirane igrace i koji su placeni i dovedeni da prave razliku.
Nisam nesto ni razocaran ni zadovoljan, trening tekmq i probavanje igraca
Upamtio sam te.
Od prvog dana braniš Babica,znaci od prvog dana.
Drug skontaj jednom već,momak NE ZNA I tu je kraj svega.
I mi bi voljeli da je Zidane,al dzaba kad nije.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sad ce ono nase klasicno niko i nista ne valja a do jucer neki pisu 4 mjesto 😂😂Sad bi potpiso 8 mjesto,prva je utakmica i nema se tu sta komentarisat i jedno 5 igraca nema mjesta ni rezerva bit jer nikakve koristi nemas i kad udje ali jasno je da moraju bit u rosteru jer ne moezes sve promijenit
Ko sto svako kaze vdznjak dobar prema naorijed,napadac,i krilo...Prioritet ta 3 mjesta ,sad mogucnosti nase da se dovedu ne znam.
Odgovori