NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Eto dobili smo kategorije za utakmice,po meni realno 3 kategirije .Mada ni Zrinjski ni Borac ne mogu ni blizu kao Zeljeznicar i Sarajevo ali eto oni su trenitno najboljii a ne moze vala ni Velez privuc publike.
Sve zavisi od rezultata kakvi mi budemo tako cemo i stadion punit.
Treba sto prije i sezonske izbacit ,eto neko je vec izracuno cijene 228 KM Zapad,154 Istok,112 Jug,64 kids.Za sezonsku treba malo od te cjene jeftinije i 50 % popusta za clanove i to je to..
Sve zavisi od rezultata kakvi mi budemo tako cemo i stadion punit.
Treba sto prije i sezonske izbacit ,eto neko je vec izracuno cijene 228 KM Zapad,154 Istok,112 Jug,64 kids.Za sezonsku treba malo od te cjene jeftinije i 50 % popusta za clanove i to je to..
-
Kontras'88
Jedno je jasno, da nas tu niko ne gleda niti pita za ista, a realno imamo gradonačelnika koji samo korist gleda i koji je danas tu Bog zna gdje ce sutra biti.
Bez obraza i časti.
Ja samo znam da ovo neće nikako biti dobro po nas i da ćemo gradonacelnika svi tu psovati i tagetirati. A on ce negdje u hladovini sumskoj brati gljive i smijat se.
A realno je i to da mi ovdje ne možemo puno toga ni napraviti. Ja sam vec pisao o ovome davno al sam ušutkan...
Kako oni to fino upakovaše, samo obrnuše sad će savez upravljat stadionom pa će se njih sve pitati. Gdje su one fudovice što su medili kako će biti sve divno krasno bajno. Samo na ulicu ako treba, ne damo Bilino!
Svaki put me iznervira ovo oko stadiona ali svaki put. Neka mi neko objasni kako zašto je logičnije sasvim solidan stadion rušiti i novi praviti, kao da u Zenici nema dovoljno zemlje za novi stadion! Zašto ne grade eno livade hektara Zenica Jug, zašto kembridž ne ruše i ne prave? Neka mi neko objasni ko djetetu od 5 godina, jer ja ovo ne razumijem, kriminal živi
-
Guest.1945
Samo jasno definisati u ugovoru.Znali su šibicari u koji smjer ovo ide čim nisu nudili svoje stadion.Ne sumnjam u momke i njihovu pamet ako treba idemo i na proteste i dati momcima podršku.Ovo je dom prvo Čelika pa onda reprezentacije a ne obrnuto.
Vjerujte meni nemojte svojim očima....By Fudo
Vjerujte meni nemojte svojim očima....By Fudo
- BatistutA19
Najgore kad oni to izvrcu eto sad na toj sjednici u Zenici ko taj majmun to tzv povoljniji uslovi..Lijepo je reko Vico Zeljkovic novi stadion je dom reprezentacije i novi dom.Čelika,samo to treba sve na crno na bijelo a vjerujem ja u upravu da ce sve to trazit .Znaci ako je dom Celika nema tu uslova nikakvih.
Sad skrenusmo sa teme ulaznica,sezonskih,pojacanja.
Sad skrenusmo sa teme ulaznica,sezonskih,pojacanja.
Idu novi dresovi za novu sezonu.phillies je napisao/la: ↑30 lip 2026, 09:34 Dresovi su odlicni, samo im je jedina mana sto su rodjendanska garnitura, pa bi samo po sebi trebalo da im je "istekao rok". Inace, ovu garnituru smo nosili cijelu proslu sezonu (pocev od drugog kola sa Tomislavom).
Vjerujem da ce bijela garnitura ostati ista, jer nju smo dobili naknadno, a taman odgovara za gostovanja i top su.
I ja sam davno rekao da se nijednom od ovih aktera oko izgradnje stadiona ne može vjerovati.To je trebalo odbiti lagano.Nek prave na Crkvičkom brdu .
@kurton
Drago mi je sto ja to nisam rekao

Drago mi je sto ja to nisam rekao
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ako Čelik ne bude imao zadovoljavajući ugovor i OSIGURANU ALTERNATIVU dok se stadion bude gradio. Nema ni gradnje dok Čelik ne bude osiguran. Ali hajde pustimo ljudima iz kluba da rade na tome. U Mostaru 30 ljudi izađe i blokira Uborak, u Srbiji 2000 generalštab i sina Trumpa, negdje 50 ljudi blokira novi rudnik ako nisu zadovoljni i sve zaustave, nas će izaci 10 000 pred Bilino ako Čelik bude nezadovoljan.
Ovo gore velikim slovima sam napisao jer sam vratio i čuo na prenosu da seoska varalica reče javno na pitanje gdje će Čelik igrati svoje utakmice bukvalno ovako, kako Velež i Sarajevo i ostali njima dodju na Bilino plate tako i oni neka sebi nađu gdje će igrati.
Bez ugovora Čelika na BP iducih 50 godina po uslovima kao do sada i osigurane alternative u koju će grad i savez uložiti 2-3 miliona da se mogu igrati na Kamberovica Polju utakmice sa kapacitetom od 6-7000 mjesta(4000 kapacitet +2000 montažne kao kod Stupčanice) i reflektorima i održavanje travnjaka po meni nema ni gradnje. Uglavnom uprava najbolje zna i svi smo uz njih.
Neka se gradi ali bez da Čelik izgubi na svom stadionu minimum prava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mozemo igrati samo na Bilinom i tacka. Nek se radi tribina po tribina i nema price, kakvo K.polje to ne ispunjava ni minimum uvjeta za PLAvenija je napisao/la: ↑30 lip 2026, 15:41Ako Čelik ne bude imao zadovoljavajući ugovor i OSIGURANU ALTERNATIVU dok se stadion bude gradio. Nema ni gradnje dok Čelik ne bude osiguran. Ali hajde pustimo ljudima iz kluba da rade na tome. U Mostaru 30 ljudi izađe i blokira Uborak, u Srbiji 2000 generalštab i sina Trumpa, negdje 50 ljudi blokira novi rudnik ako nisu zadovoljni i sve zaustave, nas će izaci 10 000 pred Bilino ako Čelik bude nezadovoljan.
Ovo gore velikim slovima sam napisao jer sam vratio i čuo na prenosu da seoska varalica reče javno na pitanje gdje će Čelik igrati svoje utakmice bukvalno ovako, kako Velež i Sarajevo i ostali njima dodju na Bilino plate tako i oni neka sebi nađu gdje će igrati.
Bez ugovora Čelika na BP iducih 50 godina po uslovima kao do sada i osigurane alternative u koju će grad i savez uložiti 2-3 miliona da se mogu igrati na Kamberovica Polju utakmice sa kapacitetom od 6-7000 mjesta(4000 kapacitet +2000 montažne kao kod Stupčanice) i reflektorima i održavanje travnjaka po meni nema ni gradnje. Uglavnom uprava najbolje zna i svi smo uz njih.
Seljacina vakufski samo svoj interes gleda, zaboli njega za Celik i Zenicu. Bas sad kad ulazimo u PL i igracima treba najveca podrska oni bi nas tjerali sa Bilinog.Avenija je napisao/la: ↑30 lip 2026, 15:41Ako Čelik ne bude imao zadovoljavajući ugovor i OSIGURANU ALTERNATIVU dok se stadion bude gradio. Nema ni gradnje dok Čelik ne bude osiguran. Ali hajde pustimo ljudima iz kluba da rade na tome. U Mostaru 30 ljudi izađe i blokira Uborak, u Srbiji 2000 generalštab i sina Trumpa, negdje 50 ljudi blokira novi rudnik ako nisu zadovoljni i sve zaustave, nas će izaci 10 000 pred Bilino ako Čelik bude nezadovoljan.
Treba sve blokirati dok Celik ne dobije garancije za koristenje Bilinog kao i do sad, plus period neki kraci ako bas ne budemo mogli igrati na Bilinom da savez finansira nase igranje negdje drugo.
Uprava ima podrsku svih nas a oni vec znaju s kakvom bagrom imaju posla.
Samo jedna objava kluba i izaći ćemo svi, vjerujem da bi bilo dosta više ljudi nego one rekordne 2016te godine na protestima. Ovo nije humano šta jedan seljačić od uskoplja radi Zenici 
Nećeš razbojniče!
Nećeš razbojniče!
-
KakhaKaladze
Najveci problem je sto mi pravno gledano smo nebitan faktor. Mozes vrsiti pritisak i to je to. Stadion u vlasnistvu grada koji je nama dat na koristenje. Pravno gledano mi od papira za Bilino imamo samo taj ugovor. Mene vise brine sto Vico vise vodi racuna o Celiku nego Fudu i vise potencira Celik u izjavama nego Fudo. Opet Klub nije u losim odnosima s Fudom pa me to iznenadjuje da se ne osvrce na interese Celika. Ruku na srce ko je ocekivao da ce sve ic glat i kako smo mi zamislili je budala. Milijarda ce tu bit nateznja i ustupaka sa svih strana. Na kraju dana nas zanima Celik a Vicu repka prije Celika jer pravi stadion za repku a ne za Celik sto je donekle i ocekivano i usudio bih se rec i normalno. A sto se pravi stadion na mjestu Bilinog ostaje ogromna nepoznanica ali isto tako da se pravi negdje drugo mi bi ga vidjeli samo turisticki ko i trening centar. Tako da jedina opcija u kojoj cemo mi dobit na koristenje nov stadion je rekonstrukcija Bilinog. E sad jel to vrijedi rizika trebamo se dobro svi zapitati. U jednu ruku mi zivimo od saveza jer sami ne bi mogli nista ozbiljnije uraditi na Bilinom. Prije ili kasnije kroz period od 10 15 godina ce Bilino postati neuslovan stadion, pitanje je mozemo li mi skupiti u tom periodu silne milione da ga sam obnovis. Jako tesko. Ne mozes bit pametan al srecom ima pametnijih od nas koji vode racuna o interesu Celika i sigurno bolje znaju od nas.