NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Koga bi ste voljeli prvo kolo kao protivnika?

Anketa traje do: 14 lip 2026, 13:33.

Sarajevo, Željo u Zenici
17
39%
Sarajevo, Željo u gostima
5
11%
Borac, Zrinjski u Zenici
1
2%
Borac, Zrinjski u gostima
1
2%
Radnik, Sloga u Zenici
11
25%
Radnik, Sloga u gostima
4
9%
Velež, Široki u Zenici
5
11%
Velež, Široki u gostima
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 44

strucnjak9

Re: NK Čelik

Post Postao/la strucnjak9 »

Jos jedan dokaz da kada igracu dodje ponuda za malo vise para, u drugi plan padaju sve emocije. Ne krivim igrace, u potpunosti ih razumijem da idu tamo gdje ce vise zaraditi, ali sit sam vise ove price o beskrajnoj ljubavi, emocijama i slicnim stvarima. Jedini primjer istinske ljubavi prema klubu vidim u Fenanu Salcinovicu. Ostalo je sve suplja prica

Ps. Ne mislim da smo puno izgubili odlaskom Sere. Nije pravio neku aman razliku u ovoj ligi, kako bi to tek bilo u PL
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

strucnjak9 je napisao/la: 11 lip 2026, 14:19 Jos jedan dokaz da kada igracu dodje ponuda za malo vise para, u drugi plan padaju sve emocije. Ne krivim igrace, u potpunosti ih razumijem da idu tamo gdje ce vise zaraditi, ali sit sam vise ove price o beskrajnoj ljubavi, emocijama i slicnim stvarima. Jedini primjer istinske ljubavi prema klubu vidim u Fenanu Salcinovicu. Ostalo je sve suplja prica

Ps. Ne mislim da smo puno izgubili odlaskom Sere. Nije pravio neku aman razliku u ovoj ligi, kako bi to tek bilo u PL
Zrinjski, Olimpic? :mrgreen:

Nema tu ljubavi, posao kao i svaki drugi. Normalno da je pozitivan oproštaj kao od svakog posla, gdje je raja i atmosfera bila super :like:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

R0B1J4SH je napisao/la: 11 lip 2026, 14:12 Dobar oproštaj Šerexa,samo ne znam na koju prevaru ga je onaj uvalio u klub sto igra kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
Nama i godi ovaj transfer, treba nam jače krilo za PL od Šerexa, a evo treći u nizu nakon Kalesića i 29ke koji pravi solidan transfer. Dobar pokazatelj da nakon dobrih partija u Čeliku, vrata se dalje otvaraju. Valjda će to nešto značiti igračima koji budu vagali između Čelika ili nekog drugog kluba.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Dosta odlazaka hajmo neki dolasci😁
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Odgovori