Jos jedan dokaz da kada igracu dodje ponuda za malo vise para, u drugi plan padaju sve emocije. Ne krivim igrace, u potpunosti ih razumijem da idu tamo gdje ce vise zaraditi, ali sit sam vise ove price o beskrajnoj ljubavi, emocijama i slicnim stvarima. Jedini primjer istinske ljubavi prema klubu vidim u Fenanu Salcinovicu. Ostalo je sve suplja prica
Ps. Ne mislim da smo puno izgubili odlaskom Sere. Nije pravio neku aman razliku u ovoj ligi, kako bi to tek bilo u PL
NK Čelik
Re: NK Čelik
Zrinjski, Olimpic?strucnjak9 je napisao/la: ↑11 lip 2026, 14:19 Jos jedan dokaz da kada igracu dodje ponuda za malo vise para, u drugi plan padaju sve emocije. Ne krivim igrace, u potpunosti ih razumijem da idu tamo gdje ce vise zaraditi, ali sit sam vise ove price o beskrajnoj ljubavi, emocijama i slicnim stvarima. Jedini primjer istinske ljubavi prema klubu vidim u Fenanu Salcinovicu. Ostalo je sve suplja prica
Ps. Ne mislim da smo puno izgubili odlaskom Sere. Nije pravio neku aman razliku u ovoj ligi, kako bi to tek bilo u PL
Nema tu ljubavi, posao kao i svaki drugi. Normalno da je pozitivan oproštaj kao od svakog posla, gdje je raja i atmosfera bila super
Re: NK Čelik
Nama i godi ovaj transfer, treba nam jače krilo za PL od Šerexa, a evo treći u nizu nakon Kalesića i 29ke koji pravi solidan transfer. Dobar pokazatelj da nakon dobrih partija u Čeliku, vrata se dalje otvaraju. Valjda će to nešto značiti igračima koji budu vagali između Čelika ili nekog drugog kluba.