NK Čelik
Re: NK Čelik
Ima li kakav U21 iz prve lige da bi valjao da se dovede? Abidović iz Gorkog?
Jel to onaj mali, nedavno sto je u finalu zabio dobar gol? Iskreno, doveo bi ga, plati 20tak hiljada naknade slobodi i lagano momka ubacuj u vatru.
Morat cemo mi dovesti i vise od 10 igraca.
To je taj. Mislim da je naknada dosta veća, al vrijedilo bi baciti pare pa šta bude. Opet realno teško, pokupit će njega ovi iz vrha, što mogu junioru dati 10 000KM
Cini mi se da je bila prica da je Abidovic vec dogovoren za nekog premijerligasa, dal Sarajevo il Zeljo, nisam siguran....ako nije, eto bio je na utakmici protiv Igmana mogao je vidjeti atmosferu i sta ga ceka na Bilinom ako obuce nas dres. 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Piše na transfermarktu da je iz Zavidovića, to treba da mu lokalna robija odzdo objasni par stvari
-
prisonbreak
Jel Smajlovic i sljedece godine u-21? Ja mislim da nije. Ako jest treba ga ostaviti. Imas odmah 4 u zapisniku (Smajlovic, Sutkovic, Hodzic i Babic).
Fakticki ostaje Jenjic visak, meni se King nije pokazao, sad opet ne znam koliko kosta klub, da li usopte nesto kosta.
Fakticki ostaje Jenjic visak, meni se King nije pokazao, sad opet ne znam koliko kosta klub, da li usopte nesto kosta.
-
prisonbreak
I Smajlović je U21 naredne sezone. Sa njih 4 si riješio zapisnik za početak, trebaju tu još 2 U21 zbog širine kadra, povreda, kartona. Uzeti jednog našeg izlaznog juniora i dovesti kakvog kvalitetnog U21, sa PL iskustvom.prisonbreak je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:08 Jel Smajlovic i sljedece godine u-21? Ja mislim da nije. Ako jest treba ga ostaviti. Imas odmah 4 u zapisniku (Smajlovic, Sutkovic, Hodzic i Babic).
Šteta što je onaj igrač broj 29 ispao konj, mogao je imati duplo bolji razvoj, bolje bi bilo i za njega i za nas, al eto, ne vidi ni on ni babo mu šumu od drveta.
-
prisonbreak
Jedan mora biti u startnih 11. To moze Sutkovic ili Hodzic cesto da popune.Truhlo je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:20I Smajlović je U21 naredne sezone. Sa njih 4 si riješio zapisnik za početak, trebaju tu još 2 U21 zbog širine kadra, povreda, kartona. Uzeti jednog našeg izlaznog juniora i dovesti kakvog kvalitetnog U21, sa PL iskustvom.prisonbreak je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:08 Jel Smajlovic i sljedece godine u-21? Ja mislim da nije. Ako jest treba ga ostaviti. Imas odmah 4 u zapisniku (Smajlovic, Sutkovic, Hodzic i Babic).
Šteta što je onaj igrač broj 29 ispao konj, mogao je imati duplo bolji razvoj, bolje bi bilo i za njega i za nas, al eto, ne vidi ni on ni babo mu šumu od drveta.
Sada samo dobro pogoditi pojacanja, i nadati se da ce pokazati ono zbog cega su dovedeni.
Kako god, opet smo tim koji najvise daje sansu mladim igracima. Nije sve u parama, da ce se obezbediti za citav zivot, pa sto bi covjek i rekao. Ovako par hiljada manje vise, bar imas priliku da napredujes i uradis nesto vise.
- R0b
- 12. igrač
Pa jeli se ovaj mali Abidović povezuje sa Veležom ili je to neka mahalska.Ne bi bilo loše dovesti ga.Što kaže Bull ovdje bi baš mogao napredovati, ako iko daje šansu mladima onda smo to mi.

Samo da pogodimo dvije rakete na krilima i dva rutava veznjaka i neće biti zimeprisonbreak je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:22Jedan mora biti u startnih 11. To moze Sutkovic ili Hodzic cesto da popune.Truhlo je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:20I Smajlović je U21 naredne sezone. Sa njih 4 si riješio zapisnik za početak, trebaju tu još 2 U21 zbog širine kadra, povreda, kartona. Uzeti jednog našeg izlaznog juniora i dovesti kakvog kvalitetnog U21, sa PL iskustvom.prisonbreak je napisao/la: ↑09 lip 2026, 11:08 Jel Smajlovic i sljedece godine u-21? Ja mislim da nije. Ako jest treba ga ostaviti. Imas odmah 4 u zapisniku (Smajlovic, Sutkovic, Hodzic i Babic).
Sada samo dobro pogoditi pojacanja, i nadati se da ce pokazati ono zbog cega su dovedeni.
- R0b
- 12. igrač
Za krila cemo se snaci, toga ima uvijek. Ja, a vjerujem i svi mi vapimo za dobrim veznim. Ne mogu vise gledati patnju na sredini, Amoah nas je spasio ovo proljece. U nas je vezni red postao bas problem zadnjih par godina, poslije Salkica (mislim da se tako zvao) u kantonu i Arezine kockara nismo se sastavili na sredini. Lazem, jesmo samo polusezonu kad su telalalovic i Kalesic tu bili, licilo je na nesto. Sve ovo izmedju, patnja ziva.
-
PatrickBateman
Da onaj kloc Damjanovic nije posluso forum i preso na romb u veznom redu prije dvije sezone tacno bi smo ispali.
Bas je nevjerovatno bilo kako nam je toliko prijelaznih rokova trebalo da tu ubodemo sa igacima
Bas je nevjerovatno bilo kako nam je toliko prijelaznih rokova trebalo da tu ubodemo sa igacima
Srce, čast i ponos!