NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Kad je od 60-te minute krenulo sinhronizovano navijanje citavog stadiona sa jugom... Malo je reci fantazija, jednostavno za onakve momente se zivi.
Srce, čast i ponos!
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Opet cu reci jedno nepopularno ali moje misljenje, u ovoj trenutnoj formi u kojoj smo, sa ovim igracima, ruku dajem da smo bolji od Sloge, Posusja, Radnika, Rudara i sa Sirokim bara bara....trenutno mislim.
Jucer jos jedna rutinska pobjeda, ovo nisam dozivio dugooo da se pobjedjuje s pola snage.

Šero jucer prejak jbt, leti frajer koliko je spreman....Masetic da ne pricam, Amoah, Sijamija mi je zvijer bgmi, koja radilica na terenu...Maske da ne pricamo gol i 3 asista.
Rutina postala.

I dalje smatram da treba pojacanja, al da vidimo isto i koliko smo jaki i prejaki za ovu ligu.

Prvi spiker usrao malo, nista se cuo nije.

A sto se ostalog tice, navijanje, koreo, atmosfera i štimung, ma perverzija....i kad smo poceli svi zajedno, pade i gol tad, nevjerovatno....jeza bgmi

Ponosni na nas Celik 🖤❤️
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

2% sam sretniji nego kad mi se dijete rodilo. Najteži dan na poslu ikad :lol:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Dok je prenocilo, utisci se slijezu i sa sigurnošću mozemo reci da nas ceka svijetla buducnost. Klub nam se oduzio za ovih 6 godina zajebancije po livadama, a posebno mi je drago sto je klub i u ovim momentima mislio na sponzore, tako se gradi povjerenje i zajednica!

slika
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Drugi igraci kada vidi kako je zdrava sredina, kakva je atmosfera, da te samo to nosi na terenu i gura, vjerujem da su spremni i za manje novca doci kod nas igrati, nego otici u neku slogu ili slicno..

Amoah, King i onaj sto je na probi (takodjer je bio tu), nisu znali sta ih je snaslo. Al najjaci Amoah i busu na mikrofon "igrajte picke" 😂
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

@Ronaldo orginal

Druze, cijenim tvoje misljenje, ali tesko je na osnovu ovakve utakmice donositi ikakav sud. Prije svega Igman nije ni blizu kvalitet ekipa koje nas ocekuju u slijedecoj sezoni. Dalje i takav Igman nije imao nekih motiva da pruzi bolje od onog sto je pruzio, jer je i njima fakticki ovo bila utakmica bez znacaja i koja se mora odigrati.

Meni licno su utakmice protiv Stupcanice bolji pokazatelj sta nas ocekuje. Prije svega, Stupcanica je ovu sezonu trebala igrati u PL, nama su bili jedini konkurent za prvaka ove godine, a i igrali smo utakmice kad se borilo za bodove i jos uvijek "lomilo" prvenstvo. Na Bilinom smo ih dobili 2:1 i imali smo dosta sansi, ali i oni su bili u igri cijelo vrijeme da izvuku remi.
U Olovu jedini poraz 3:1 ali i tu smo bili bara bara protivnik sa Stupcanicom.
Po meni zakljucak je da u ovoj ekipi ima materijala i kvaliteta za PL, ali da cemo se morati pojacati, prosiriti roster jer nece Sivac npr moci 18 kola vuci dva zuta a da ne dobije treci. Trosenje igraca bice vece (zbog viseg intenziteta igre, te zbog duzine prvenstva) pa samim tim moramo imati dovoljno kvalitetne zamjene... I naravno sama postavka ekipe bice defanzivnija nego sto je to bio slucaj ove sezone,te cemo svoje sanse traziti u kontranapadima. Svake sedmice nas ocekuje utakmica kao ona protiv Sarajeva u Kupu, koju smo odigrali odlicno, ali za koju smo se pripremali skoro mjesec dana. Taj luksuz vise necemo imati.
Posla ima, ali i relativno dovoljno vremena da se roster "skocka" i da u augustu krene novo ludilo!

PS. Kad ce taj milion od Grada? :D Hoce li i on u ratama davati kao i kanton, il ce bit gospodin :D ?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

:srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Izronio !!! 🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️

Ludilo nikad nece stati!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

+18

Da i tabelu ispoštujemo kao od prvog kola.
Sezona završena bez ijednog poraza na Bilinom polju.
Grotlo crno crveno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cod

Post Postao/la Cod »

Avenija ti se baviš ovim statistikama,da li je klub jučer mogao inkasirati 100 000KM?
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 01 lip 2026, 11:06 slika

+18

Grotlo crno crveno.
Sad sam provjerio, samo je Zvijezda Gradačac u sezoni 2007/2008 napravila veću razliku u odnosu na drugo mjesto. Okruglo 20 bodova razlike, tada se igralo 30 kola, ako to uzmemo u obzir, napraviti razliku od 18 bodova u 26 kola je najveća dominacija ikad koju pamti ova liga, a ko zna ima i ta Gabela još, možda i popravimo dominaciju još više :pray:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Truhlo je napisao/la: 01 lip 2026, 11:31
Avenija je napisao/la: 01 lip 2026, 11:06 slika

+18

Grotlo crno crveno.
Sad sam provjerio, samo je Zvijezda Gradačac u sezoni 2007/2008 napravila veću razliku u odnosu na drugo mjesto. Okruglo 20 bodova razlike, tada se igralo 30 kola, ako to uzmemo u obzir, napraviti razliku od 18 bodova u 26 kola je najveća dominacija ikad koju pamti ova liga, a ko zna ima i ta Gabela još, možda i popravimo dominaciju još više :pray:
Jedina najčudnija stvar na tabeli Jedinstvo na drugom mjestu ima gol razliku -7.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
phillies
12. igrač

Cod je napisao/la: 01 lip 2026, 11:28 Avenija ti se baviš ovim statistikama,da li je klub jučer mogao inkasirati 100 000KM?
Samo od karti nije. Nek je bilo 6000 prodatih karata na zapadu, i dvije hiljade na istoku to je oko 76 hiljada. Jug nek je prodao hiljadu jos dodatnih 6k. 80.000 KM odokativno.

Al vjerujem da je fan shop i food&drinks u plusu samo takvom :like: :like:
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Cod je napisao/la: 01 lip 2026, 11:28 Avenija ti se baviš ovim statistikama,da li je klub jučer mogao inkasirati 100 000KM?
Prepolovi sigurno, preko 50 000KM bi trebalo biti, ali ne puno više, što se ulaznica tiče.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

80000 km klub je zaradio na utakmici sa Sarajevom a to je nasa najposjecenija utakmica sa 12000 gledalaca....
Ostalo je sve jasno...nek bude i 50000 km zarada sa Igmanom dobro ce biti.
Odgovori