NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@Redbull
Svakako. Ma da je i na nuli, da sam sebe otplacuje vrijedi ga gurati, jer docemo i mi na visi nivo, samo lakapo.
Svakako. Ma da je i na nuli, da sam sebe otplacuje vrijedi ga gurati, jer docemo i mi na visi nivo, samo lakapo.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Allgunsblazing
Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.
Bitno je da napredujemo iz dana u dan. Fan shop izgleda fantasticno. Samo neka nastavi ovako.
Ja bih recimo narucio neke vece kolicine bar salova i drugih salova kluba i prodao ih po "nabavnoj" cijeni samo da izbacimo one stare salove sa tribine. Jug manje vise ima uredne salove.
Bitno je da napredujemo iz dana u dan. Fan shop izgleda fantasticno. Samo neka nastavi ovako.
Ja bih recimo narucio neke vece kolicine bar salova i drugih salova kluba i prodao ih po "nabavnoj" cijeni samo da izbacimo one stare salove sa tribine. Jug manje vise ima uredne salove.
Naravno, moj komentar se odnosio samo na profitabilnost, nećeš preko fan shopa i pića i hrane ugurati neke pare u klub. Što se uprihoduje, neka pokrije troškove i to je to, da nismo radnik socer betAllgunsblazing je napisao/la: ↑22 svi 2026, 12:39 Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.
-
Zenicaokamog
Jel se zna nešto oko stadiona? Stalno se nagađa početak ovih radova, ali još uvijek nema ništa konkretno oko datuma?
Malo me i strah početka ovih radova i rušenja našeg stadiona, da na kraju ne "izvisimo".
Strah me i što ćemo morati imati neko drugo rješenje za domaće utakmice, i to baš sad kad nam je ta prva najteža sezona u PL.
Malo me i strah početka ovih radova i rušenja našeg stadiona, da na kraju ne "izvisimo".
Strah me i što ćemo morati imati neko drugo rješenje za domaće utakmice, i to baš sad kad nam je ta prva najteža sezona u PL.
-
prisonbreak
Nek nam ostave zapad u najgorem slucaju.
Joj jest Realno onaj crveni šal oči bode koliko je ružan. Pravi seljačkiAllgunsblazing je napisao/la: ↑22 svi 2026, 12:39 Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.
- Allgunsblazing
Napraviti akciju "donesi stari sal" dobijes novi za 20 KM.
Precizirati naravno koji stari. 
Zna li se hoće li se otvarati sjever?? Ima li akcija napunimo istok i sjever??
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Koji stari sal? Daj sliku da vidimo.Allgunsblazing je napisao/la: ↑22 svi 2026, 14:29 Napraviti akciju "donesi stari sal" dobijes novi za 20 KM.Precizirati naravno koji stari.
![]()
Jesil ti vidio sal u Fadila Dedica naseg starog navijaca?
Ima mu 50 godina i sad ces nas ubjedjivat da ga zamjeni jer nije kul