NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Čelik je jedini neporažen klub na domaćem terenu ove sezone ,da li će tako ostati do kraja sezone?

Anketa traje do: 23 svi 2026, 20:58.

DA
15
83%
NE
0
Nema glasova.
Moramo ostati neporaženi kako bi se odužili publici za nevjerovatnu podršku kroz cijelu sezonu i zadržali sjajnu atmosferu!
3
17%

Ukupno glasova: 18

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

@Redbull

Svakako. Ma da je i na nuli, da sam sebe otplacuje vrijedi ga gurati, jer docemo i mi na visi nivo, samo lakapo.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.

Bitno je da napredujemo iz dana u dan. Fan shop izgleda fantasticno. Samo neka nastavi ovako.

Ja bih recimo narucio neke vece kolicine bar salova i drugih salova kluba i prodao ih po "nabavnoj" cijeni samo da izbacimo one stare salove sa tribine. Jug manje vise ima uredne salove.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 22 svi 2026, 12:39 Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.

Bitno je da napredujemo iz dana u dan. Fan shop izgleda fantasticno. Samo neka nastavi ovako.

Ja bih recimo narucio neke vece kolicine bar salova i drugih salova kluba i prodao ih po "nabavnoj" cijeni samo da izbacimo one stare salove sa tribine. Jug manje vise ima uredne salove.
Naravno, moj komentar se odnosio samo na profitabilnost, nećeš preko fan shopa i pića i hrane ugurati neke pare u klub. Što se uprihoduje, neka pokrije troškove i to je to, da nismo radnik socer bet :mrgreen:
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Jel se zna nešto oko stadiona? Stalno se nagađa početak ovih radova, ali još uvijek nema ništa konkretno oko datuma?

Malo me i strah početka ovih radova i rušenja našeg stadiona, da na kraju ne "izvisimo".

Strah me i što ćemo morati imati neko drugo rješenje za domaće utakmice, i to baš sad kad nam je ta prva najteža sezona u PL.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Nek nam ostave zapad u najgorem slucaju.
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Allgunsblazing je napisao/la: 22 svi 2026, 12:39 Ne radi se sve radi profita. Neke stvari radis i radi navijaca. Neke ces stvari raditi radi zajednice. Negdje ces uloziti sada, da dobijes za 5 godina.

Joj jest Realno onaj crveni šal oči bode koliko je ružan. Pravi seljački :mrgreen: a svi ga imaju ko da su ih milijardu naštancali. Svi bar šalovi Čeliksća i Robijaša su prelijepi
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Napraviti akciju "donesi stari sal" dobijes novi za 20 KM. :mrgreen: Precizirati naravno koji stari. :mrgreen:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Zna li se hoće li se otvarati sjever?? Ima li akcija napunimo istok i sjever??
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

⏳ 2 dana ‼️
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Allgunsblazing je napisao/la: 22 svi 2026, 14:29 Napraviti akciju "donesi stari sal" dobijes novi za 20 KM. :mrgreen: Precizirati naravno koji stari. :mrgreen:
Koji stari sal? Daj sliku da vidimo.
Jesil ti vidio sal u Fadila Dedica naseg starog navijaca?
Ima mu 50 godina i sad ces nas ubjedjivat da ga zamjeni jer nije kul :D Vredniji je taj sal njegov vec 10 ovih novih bar salova!
Odgovori