FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Matjaz Kek novi trener Rijeke. Ja u njegovom sistemu ne vidim Gojaka! Ima li smisla da dođe kod nas pored Denija, Prokopa, Šošića i ostalih mlađih igrača?! Uz uslov naravno da ovi ostanu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
gegenpressing
Adidas bi trebao biti od 1.januara,kataloško izdanje.Za ljeto je spreman novi Macron dres,na pruge,strava!
Zaista mi nije jasno čemu nepotrebne izmjene dobavljača opreme.
Dresovi su trenutno najmanji problem i ne vjerujem da se sada neko bavi novim ili trenutnim dobavljačem opreme. Prvi korak je da sa danas imenuje UO sa Saninom i poslije toga promjena Statuta.
Auh sta izjavi, ocigledno ne mozemo ni sami zamisliti sta bi znacio dolazak Najveceg kojeg je ova drzava imala, koliko bi to znacilo za pune tribine, marketing.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 svi 2026, 18:12 Šef i šef bi bili najjace pojacanje, drazi bi mi bio taj povratak dua nego dzeko i sehic.
Da se ne lazemo taj kojeg spominjes moze uvesti samo podjele.
- PatrickGerhardt
Sve te podjele bi se ujednili sa peharom u rukama.Pablo11 je napisao/la: ↑24 svi 2026, 14:10Auh sta izjavi, ocigledno ne mozemo ni sami zamisliti sta bi znacio dolazak Najveceg kojeg je ova drzava imala, koliko bi to znacilo za pune tribine, marketing.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 svi 2026, 18:12 Šef i šef bi bili najjace pojacanje, drazi bi mi bio taj povratak dua nego dzeko i sehic.
Da se ne lazemo taj kojeg spominjes moze uvesti samo podjele.
Al se ljudi boje Amara, nevjerovatno. Jel ga spomenes odmah krene prica o podjelama
Ne boji se niko Amara, nego ne želi njegove postupke unutar kluba. Svašta je tu bilo.
-
Manijakdokraja9
Ma haj ba, nemojte ga meni braniti, odavno sam ja tu. Znam apsolutno sve. Od toga kako je dosao prvi put za trenera, do toga kako je otisao na kraju. Nema potrebe otvarati tu temu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 svi 2026, 16:18Ja licno mislim da je bilo i do drugih, a da su se sva kola na njemu slomila. Amar nije imao lose namjere prvenstveno, a svi grijesimo.
-
Manijakdokraja9
Ne branim ga. Amar je dezurna crna ovca i prosjecan poluinformisan navijac ga je zamrzio (ne mislim na tebe), a nije ni to ok kad se pogleda koliko radosti nam je donio. Za najgore poslijeratno stanje u klubu se krivi njega, a nije jedini krivac, to hocu reci. Niko drugi se ni ne spominje, samo Amar Amar Amar najgori.Veteran je napisao/la: ↑24 svi 2026, 18:21Ma haj ba, nemojte ga meni braniti, odavno sam ja tu. Znam apsolutno sve. Od toga kako je dosao prvi put za trenera, do toga kako je otisao na kraju. Nema potrebe otvarati tu temu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 svi 2026, 16:18Ja licno mislim da je bilo i do drugih, a da su se sva kola na njemu slomila. Amar nije imao lose namjere prvenstveno, a svi grijesimo.
- AhmedNurudin
Održana je sjednica Skupštine FK Željezničar.
Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Sanin Mirvić, a imenovani su svi članovi Upravnog odbora, što će biti povrđeno od kluba sa Grbavice uskoro, saznaje Faktor.
Online se članovima Skupštine javio i sam Mirvić koji je bio veoma optimističan.
Sanin Mirvić je zimus ušao u sarajevski klub kao strateški partner, međutim promjene Statuta nisu dobile zeleno svjetlo od Federalnog ministarstva pravde na čelu s ministrom Vedranom Škobićem.
Sada će se pokušati uz određene izmjene ipak dobiti 'da' od ministra Škobića, a novo rukovodstvo kluba će odmah krenuti sa radom.
Izvor:Faktor.
Nadam se radu već od sutra, tačnije imenovanju Marića i kretanju ka sklapanju ekipe, finansijski prihvatljive za sve opcije.
Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Sanin Mirvić, a imenovani su svi članovi Upravnog odbora, što će biti povrđeno od kluba sa Grbavice uskoro, saznaje Faktor.
Online se članovima Skupštine javio i sam Mirvić koji je bio veoma optimističan.
Sanin Mirvić je zimus ušao u sarajevski klub kao strateški partner, međutim promjene Statuta nisu dobile zeleno svjetlo od Federalnog ministarstva pravde na čelu s ministrom Vedranom Škobićem.
Sada će se pokušati uz određene izmjene ipak dobiti 'da' od ministra Škobića, a novo rukovodstvo kluba će odmah krenuti sa radom.
Izvor:Faktor.
Nadam se radu već od sutra, tačnije imenovanju Marića i kretanju ka sklapanju ekipe, finansijski prihvatljive za sve opcije.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
- AhmedNurudin
Kakav kraj utakmice. Svaka čast Ibrahimu za one tri odbrane u zadnjih 10-ak minuta. Zaslužio je sve čestitke za plasman u viši rang. Čovjek kapiten ekipe, dovoljno je reći.Levin je napisao/la: ↑24 svi 2026, 18:13 Erokspor - Corum
https://www.youtube.com/live/jmEX2yQHHB ... nhZrULmewx
Šeha na golu.
Nama sada predstoji rješavanje i golmanske pozicije.
P.S. Ovaj Fredy iz Angole u ekipi Coruma je tip veznjaka kakav nama fali. Znam da ne čekaju da se samo pokupe sa ulice i da ovakvi igrači koštaju ali bukvalno je prototip igrača kakvog bi poželio u Želji. Bez obzira na godine.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Hadzijini opet na aparatima. Sad kazu kako su skupstinari trazili statut na uvid i nisu ga nikad ni vidjeli, a glasali.
Pravi smo majstori u komunikaciji. Ko je u ovom UO?!
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 24 svi 2026, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.