NK Čelik
Re: NK Čelik
Imam jedno pitanje za aktivne navijače ili bilo ko je upućen u to..
Gdje se mogu nabaviti pirotehnička sredstva ali ne ove standardne crvene baklje nego žute, zelene, strobovi i tako te razne zanimljivije malo stvari koje nisu standardne?
Gdje se mogu nabaviti pirotehnička sredstva ali ne ove standardne crvene baklje nego žute, zelene, strobovi i tako te razne zanimljivije malo stvari koje nisu standardne?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Javi se pp
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Nadam se da će Didura zaigrati ove sezone
Didura će nezvanično imati oproštaj na utakmici protiv Igmana. Od svih igrača od Kantonalne lige Didura je ostavio najveći trag ubjedljivo. Standardan, na nivou, bez greške, puno je dao klubu i klub mu se na najbolji mogući način treba zahvaliti.
A navijači, jedan aplauz u trajanju od 9 minuta na nogama.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Neku frku na terenu nek napravi za raju 
King Emanuel
Kakva atmosfera nakon gola i nakon ovog salta.
Kakva akcija kod gola.
Kako nas je Pločo komentator ispoštovao sa himnom a i u trenutcima kada je delirijum na stadionu pusti zvuk i iskljuci se, alal vera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Al zapad se raduje golu, king uradi saltu zapad poludi jos vise 
Davno sam ja rekao, jeden afrikanac samo za zapad.
Davno sam ja rekao, jeden afrikanac samo za zapad.
Ima li neko cijelu tekmu protiv sarajeva? bila je na yt, ali ne mogu vise na pronadjem.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Osjecam se diskriminisano kod ovih anketa. Treba biti uvijek opcija za nas koji necemo NIDJE 
Pusti me da bar glasam u svom bolu!
Pusti me da bar glasam u svom bolu!
Pauza u povratku na Vozući na pumpi da našu raju tamo ispoštujemo i onda pred istok
Može li se kako preuzeti ovaj video
Slažem se s nekim od ranije da treba forsirati Kinga, hem ima konstituciju za PL a i naše je dijete (usvojeno