NK Čelik
Re: NK Čelik
Protiv Igmana ima da sve gori, dovest i mlado i staro. Robija treba mali finansijski poguranac, ovdje smo vec o tome pricali i evo prilike za sve nas. Sve tribine ce biti ukljucene i iskreno drago mi je zbog toga, kroz ovih 6 godina svaka tribina je dala na svoj nacin doprinos i red je da zajedno proslavimo.
.laudrup je napisao/la: ↑09 svi 2026, 16:32 Robijaši spremaju veliku koreografiju koja uključuje sve tribine za utakmicu protiv Igmana kao zvaničnu proslavu povratka u Premijer ligu BiH.
Potrebna je pomoć svih, kako finansijska, tako i ljudska. Ko želi učestvovati može mi se javiti u poruke na forumu ili privatno na društvene mreže, broj telefona ko ima.
Ludiloooooo
Svaki navijac,gledalac,zalutali posmatrac gledaj to kako hoces koji plati kartu ima za utakmicu isti znacaj u finansiranju iste kao i ja i ti koji smo isto platili kartu na toj utakmici. Hocel on doci narednu utakmicu ili ce doci opet za 6 mjeseci to je do njeg. Oni koji su redovni svaku utakmicu za cijelo prvenstvo oni na neki nacin i finansiraju klub a oni koji dodju dva puta godinsnje i plate dva puta zapad ne mozes nista im reci jer ljudi plate i gledaju. Poenta je svega da svako plati kartu kad god dodje na utakmicu. Rutonje i zenturace iskorijeniti i sasjeci u startu da se korov ne razmnozi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
Hoce li biti negde na zapadu sutra kutija ili neko pa da se može dati?laudrup je napisao/la: ↑09 svi 2026, 16:32 Robijaši spremaju veliku koreografiju koja uključuje sve tribine za utakmicu protiv Igmana kao zvaničnu proslavu povratka u Premijer ligu BiH.
Potrebna je pomoć svih, kako finansijska, tako i ljudska. Ko želi učestvovati može mi se javiti u poruke na forumu ili privatno na društvene mreže, broj telefona ko ima.
Ludiloooooo
S kime bi mogli prijateljsku za rođendan bilo bi dobro Gak ili nekog malo jačeg
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Pa ako planiraju utakmicu,ne bi bilo loše pokušat GAK,Fiorentinu (zbog finala),Schalke,Gent,itd.
c'mon likČe
Sve informacije u pp, nije zaista nešto o čemu treba javno pisatiGuest.1945 je napisao/la: ↑09 svi 2026, 17:05Hoce li biti negde na zapadu sutra kutija ili neko pa da se može dati?laudrup je napisao/la: ↑09 svi 2026, 16:32 Robijaši spremaju veliku koreografiju koja uključuje sve tribine za utakmicu protiv Igmana kao zvaničnu proslavu povratka u Premijer ligu BiH.
Ludiloooooo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Crno crveni grad
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Luis Nazario da Lima
Poslao sam ti poruku.laudrup je napisao/la: ↑09 svi 2026, 17:19Sve informacije u pp, nije zaista nešto o čemu treba javno pisatiGuest.1945 je napisao/la: ↑09 svi 2026, 17:05Hoce li biti negde na zapadu sutra kutija ili neko pa da se može dati?laudrup je napisao/la: ↑09 svi 2026, 16:32 Robijaši spremaju veliku koreografiju koja uključuje sve tribine za utakmicu protiv Igmana kao zvaničnu proslavu povratka u Premijer ligu BiH.
Ludiloooooo
Niste svjesni koja će ludnica sutra biti, gomila sociosa, standardno zenički ključa dan prije upiti jel idemo sutra i gdje nabaviti karte
Osjetim već miris pirotehnike u 19:12
Osjetim već miris pirotehnike u 19:12
-
Luis Nazario da Lima
Znaci Masic sutra mora zabit zbog pjesme 
Maške On Fire, your defence is terrified
Maške On Fire, your defence is terrified
O kako divan dan, nisam sasvim svoj...
Ludiloooo srce je zarobilo