NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako sve bude išlo planiranim tokom, a nadamo se da hoće tj. da Čelik i prije Igmana matematički osigura viši rang, ne znam koliko je "pametno" baš tu utakmicu raditi proslavu promocije. Prema rasporedu ta utakmica je 30/31.05. dakle dan/dva poslije utakmice reprezentacije. Jest da se ne igra na Bilinom, ali bojim se da će se desiti kao i sa utakmicom protiv Slobode nakon utakmice BiH-Italija tj. da će sav fokus sportske javnosti biti na toj utakmici (zšto zbog same utakmice što zbog približavanja početka SP-a i hajpa oko reprezentacije). Možda razmisliti (ako se do tada poklope stvari) da proslava bude kolo ranije, protiv Radnika H.
A naravno, primarni fokus Tošk.
Ovaj put nece repka imat utucaj ne igra se u zenici a najave nase ce biti na svakom cosku. Druga stvar bajram jr te sedmice dijaspora dolzi plus raspust po cinje u njemqckoj tako da tu imas sigurno 1000-2000 dijasporacaCelZen je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:46 Ako sve bude išlo planiranim tokom, a nadamo se da hoće tj. da Čelik i prije Igmana matematički osigura viši rang, ne znam koliko je "pametno" baš tu utakmicu raditi proslavu promocije. Prema rasporedu ta utakmica je 30/31.05. dakle dan/dva poslije utakmice reprezentacije. Jest da se ne igra na Bilinom, ali bojim se da će se desiti kao i sa utakmicom protiv Slobode nakon utakmice BiH-Italija tj. da će sav fokus sportske javnosti biti na toj utakmici (zšto zbog same utakmice što zbog približavanja početka SP-a i hajpa oko reprezentacije). Možda razmisliti (ako se do tada poklope stvari) da proslava bude kolo ranije, protiv Radnika H.
Hoće li sutra biti fizčke kartelaudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
Ovo je trenutak za koji smo se borili, ovo je utakmica kada moramo biti jedno
Zajedno po pobjedu, svi na Bilino ‼
Ulaznice možete kupiti na linku: https://nkcelik.ba/shop/
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Poklanjam 5x po 2 zapada, prvih 5 forumaša koji se jave u pp. Svi sigurno znate kome bi valjao gratis zapad, pa bujrum javljajte u pp, mogu prosljediti ulaznice.laudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
@zamorano hajde vadi kešovinu
Samo penzionerima dati karte ako imaš nijjet.Omladina ako ima za kafe,nargile,kladionice treba da ima i za Čelika.Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2026, 12:40Poklanjam 5x po 2 zapada, prvih 5 forumaša koji se jave u pp. Svi sigurno znate kome bi valjao gratis zapad, pa bujrum javljajte u pp, mogu prosljediti ulaznice.laudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
@zamorano hajde vadi kešovinu![]()
UNITED ZENICA 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imaš pp, al haman imaš i puno pp-ova pa ti moj ne dolazi jošFRLegioen je napisao/la: ↑05 svi 2026, 12:47Samo penzionerima dati karte ako imaš nijjet.Omladina ako ima za kafe,nargile,kladionice treba da ima i za Čelika.Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2026, 12:40Poklanjam 5x po 2 zapada, prvih 5 forumaša koji se jave u pp. Svi sigurno znate kome bi valjao gratis zapad, pa bujrum javljajte u pp, mogu prosljediti ulaznice.laudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
Strahota svima grotlo se vratilo
Naš klub treba da fleksuje tj da objavljuje svu moguću statistiku koju smo oborili i gdje smo po svim parametrima prvi u ligi.
Prvo tabelu objaviti.
Najmanje poraza, najviše pobjeda imamo.
Najmanje golova primljenih, najviše datih golova
Najbolji strijelac lige.
Najduži niz bez poraza.
Najuvjerljivija pobjeda sezone valjda nije niko pobjedio više od 5:0?
Najviše klinšitova tj utakmica sa 0 primljenih golova.
Najveća prosječna posjeta u ligi, najveća pojedinačna posjeta u ligi. GOŠK 11500..
Itd
DOMINACIJA
Prvo tabelu objaviti.
Najmanje poraza, najviše pobjeda imamo.
Najmanje golova primljenih, najviše datih golova
Najbolji strijelac lige.
Najduži niz bez poraza.
Najuvjerljivija pobjeda sezone valjda nije niko pobjedio više od 5:0?
Najviše klinšitova tj utakmica sa 0 primljenih golova.
Najveća prosječna posjeta u ligi, najveća pojedinačna posjeta u ligi. GOŠK 11500..
Itd
DOMINACIJA
Glaso sam za Vardu sto jest jest. Ako je bio dobar,a kazu da jest nema se tu sta komentarisat gol i asinstencija i dobra igra i zasluzeno igrac utakmice.Cestitam mu! Kad je dobar ja cu uvijek reci i priznat dobar je al ako je los nije mi tesko ni napisat da je ko vreca govana
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 05 svi 2026, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se javi s foruma u pp @Truhli stvarno je gubar i papak!!!Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2026, 12:40Poklanjam 5x po 2 zapada, prvih 5 forumaša koji se jave u pp. Svi sigurno znate kome bi valjao gratis zapad, pa bujrum javljajte u pp, mogu prosljediti ulaznice.laudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
Podjeli svojoj raji ili poderi karte
Ja cu protiv Igmana castit raju kartama sad nisam u Bosni.
Al sam castio i bio protiv Jedinstva!
Posluso sam @Aveniju pa ih nisam podero
-
RealMadrid
Jesmo li dobili licencu za PL?