NK Čelik

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja jos od Sarajeva zagovaram 4-4-2. Presing, tranzicije, direktnost :rock:
Srce, čast i ponos!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Pa eto ima par utakmica Regoje za isprobati nove formacije i igrace da nebude ziheras . Mislim nakon sljedece dvije . Ako i tad ne pokusa 442 ili ostale igrače ja cu mu zamjeriti bez zajebancije
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

bartoli je napisao/la: 26 tra 2026, 13:17 Ono sto je promaklo svima na jucerasnjoj utakmici je da se na nasoj klupi nalazio tablet preko kojeg su gledali i vracali snimke situacija na utakmici. Pripremamo se za PL, nesto sto nema nijedan klub u 1.ligi FBiH
Tu je to čitavu polusezonu još od Sarajeva
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Još Vitez i Tošk i :alkohol: :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Truhlo je napisao/la: 26 tra 2026, 14:13
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 26 tra 2026, 12:21 Sijamija je sam na prosloj pressici izjavio da je igrao krilo stalno i prije i da mu ovo nije nista strano....cemu potenciranje da je klasicni napadac ako sam kaze da nije.

Svaka cast Sutkovicu i Amoah, ali Maške je masina, zasluzeno igrac utakmice i vec sad igrac sezone.
Gledao sam Tomislav u par navrata ove i prošle sezone i nikad nije na krilu igrao. Ok može odigrati ko Hodžić zadnjeg veznog, al nije to to. Ubija momak na poziciji špica, oba jučerašnja gola, kad se našao u vrhu napada u sredini.
A kako kaže na pressu da mu najbolje leži pozicija krilnog napadača i da se tu najbolje osjeća?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Izgleda i u Njemackoj niko nece u Bundesligu, pa guraju Schalke 04 da ga uyebu. :-o :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori