NK Čelik

Ko treba na gol protiv Stupčanice?

Anketa traje do: 15 tra 2026, 10:28.

Durmo
4
14%
Šutković
25
86%

Ukupno glasova: 29

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Toksicna je atmosfera na forumu i generalno mnogi više ne žele da dolaze na utakmice dok ne budemo sigurno da ulazimo u Premijer ligu. Nema se tu šta dodati, previše letimo u oblake, mi smo prvi plus 10, bez poraza više od godinu. Uprava radi dobar posao, stručni štab kao i igrači, naravno sve to može i mora bolje, ali generalno puno seremo, a klub nam nikad nije bio u boljem stanju.

Protiv Stupčanice ne očekujte previše ofanzivnu ekipu i puno izmjena u timu

Ovo je idealna šansa da se proba Šutković, tako da ja očekujem postavu: Šutković, Sivac, Hodžić, Horić, Popović, Vardo, Amoah, Jamaković, Šero, Jenjić i Mašić.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

@KakhaKaladze

Pa kako ti nije jasno, svi su jaci od nas, ali namjerno nas guraju u PL, da nas zayebu i da nam se smiju kad budemo igrali protiv Borca, Zrinjskog i ostalih igrali !!! Nec ni ko da se bruka, jedino mi naivni levati hocemo u tu PL :D

Ma pusti druze suplje. Mi imamo kvalitet za ove lige itekako. Ne igramo leprsav nogomet za publiku, prije svega jer nije liga i tereni takvi da dopustaju takvu igru, mozda manjak kvalitetnih kreatora u sredini, i na kraju nas strucni stab nije, tako da kazem, orjentisan da gaji napadacki nogomet, nego se krece od stamene odbrane. A rezultat pokazuje ko je u pravu.

Samo nek se sjete prve ili druge sezone u ovoj ligi, kako su "oci krvarile od anti-fudbala" i kada se dolazil na stadion samo zato jer igra Čelik. Ovo sad je evropsko izdanje u odnosu na tad.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

phillies je napisao/la: 13 tra 2026, 15:02 @KakhaKaladze

Pa kako ti nije jasno, svi su jaci od nas, ali namjerno nas guraju u PL, da nas zayebu i da nam se smiju kad budemo igrali protiv Borca, Zrinjskog i ostalih igrali !!! Nec ni ko da se bruka, jedino mi naivni levati hocemo u tu PL :D

Ma pusti druze suplje. Mi imamo kvalitet za ove lige itekako. Ne igramo leprsav nogomet za publiku, prije svega jer nije liga i tereni takvi da dopustaju takvu igru, mozda manjak kvalitetnih kreatora u sredini, i na kraju nas strucni stab nije, tako da kazem, orjentisan da gaji napadacki nogomet, nego se krece od stamene odbrane. A rezultat pokazuje ko je u pravu.

Samo nek se sjete prve ili druge sezone u ovoj ligi, kako su "oci krvarile od anti-fudbala" i kada se dolazil na stadion samo zato jer igra Čelik. Ovo sad je evropsko izdanje u odnosu na tad.
+1
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kvalitetnija smo ekipa od Stupcanice sto uostalom i rezultati ove polusezone pokazuju, a rezultati su valjda najrelevantniji.

U prvih 20 minuta protiv Bratstva smo vidjeli kako dobro ova ekipa moze i mora igrati, a isto tako smo vidjeli da je dzaba sav kvalitet kad se ozbiljan pristup okrene na nonsalanciju.

Negativna atmosfera ne postoji sama od sebe vec je pojedinci vjestacki kreiraju, poput onog sto je pio citav da pa je skotno da se utakmica prodala ili onog sto mu nista pod milim Bogom ne valja i u svemu ce naci zamjerku.

Jbt 10+ u odnosu na konkurenciju, PL nikad bliza, klub iz dana u dan napreduje, a atmosfera je bila bolja prosle godine u ovo doba kad nam je jos opstanak bio neizvjestan
Srce, čast i ponos!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

PatrickBateman je napisao/la: 13 tra 2026, 15:10 Kvalitetnija smo ekipa od Stupcanice sto uostalom i rezultati ove polusezone pokazuju, a rezultati su valjda najrelevantniji.

U prvih 20 minuta protiv Bratstva smo vidjeli kako dobro ova ekipa moze i mora igrati, a isto tako smo vidjeli da je dzaba sav kvalitet kad se ozbiljan pristup okrene na nonsalanciju.

Negativna atmosfera ne postoji sama od sebe vec je pojedinci vjestacki kreiraju, poput onog sto je pio citav da pa je skotno da se utakmica prodala ili onog sto mu nista pod milim Bogom ne valja i u svemu ce naci zamjerku.

Jbt 10+ u odnosu na konkurenciju, PL nikad bliza, klub iz dana u dan napreduje, a atmosfera je bila bolja prosle godine u ovo doba kad nam je jos opstanak bio neizvjestan
Nevjerovatna smo mi sredina majke mi, dosta raje ni zrelo jos nije gledati Premijer ligu, a kamo dalje sta komentarisati, prvo i osnovno ponasat se ne znaju, dalje da ne pricam. Definitivno uvijek prije biram istok ili jug prije zapada, sve je stvar ukusa, ali komentari sa zapada od prve minute psovanje nasim igracima, trenerima mi lici na onaj uzasni istok stadiona Kosevo
phillies
12. igrač

I ja sam na milimetar da odlucim za slijedecu sezonu da idem na istok i poneki Jug. Dosta je vise zapada...Nakupilo se likova koji do prije pola godine nisu ni znali da Čelik uopste postoji, a kamoli ko igra u Čeliku.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

phillies je napisao/la: 13 tra 2026, 15:19 I ja sam na milimetar da odlucim za slijedecu sezonu da idem na istok i poneki Jug. Dosta je vise zapada...Nakupilo se likova koji do prije pola godine nisu ni znali da Čelik uopste postoji, a kamoli ko igra u Čeliku.
Pa pazi to je normalna pojava, pogotovo ako izborimo PL vidjećeš tek onda glav0nja :D kakvih će se izrodit na natkrivenoj tribini.
slika
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 13 tra 2026, 15:19 I ja sam na milimetar da odlucim za slijedecu sezonu da idem na istok i poneki Jug. Dosta je vise zapada...Nakupilo se likova koji do prije pola godine nisu ni znali da Čelik uopste postoji, a kamoli ko igra u Čeliku.
Bujrum :D
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

laudrup je napisao/la: 13 tra 2026, 15:30
Ne smijem ja blizu vas, vi ste jaka ekipa :D Ja cu malo podalje hahhaa
Samo Čelik zenički !!!

Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

phillies je napisao/la: 13 tra 2026, 15:31
laudrup je napisao/la: 13 tra 2026, 15:30
Ne smijem ja blizu vas, vi ste jaka ekipa :D Ja cu malo podalje hahhaa
Bujrum Phillies zajedno navijački za jači jug :D ,
Možda sad u Olovo aBd 8-)
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Molim vas bez prepucavanja samo gdje ko treba ići. Prvo što ovo nije mjesto za to, a drugo pripadnost je nešto što svaki pojedinac osjeća i ide tamo gdje misli da treba da ide.

Onaj ko ide na gostovanja zna itekako ko koliko doprinosi.

Ne govorim za komentar CR7 posljednji, nego ranije je bilo glupih komentara.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Hajte vi svi na istok ostat cu ja sam da rutonjama ebem majku :mrgreen: Mogu ja sam se borit s njima jos plus uz to i Vardu kritikovat :lol:
Ocekujem u PL prodatih oko 2000 sezonskih na zapadu tako da rutonjama se suzava prostor :D
Treba strogu sredinu zapada ograditi za sezonske i pomalo ove sto dolaze povremeno gurati prema krajevima tribine ;)
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ali pazi ovo.
Igraš protiv Budućnosti, trener bivši igrač Čelika
Igraš protiv Bratstva, trener bivši igrač Čelika
Igrač protiv Stupčanice, trener bivši trener Čelika
Igraš protiv Jedinstva, trener bivši i igrač i trener Čelika.

4 kola u nizu :sjekira:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Zamorano je napisao/la: 13 tra 2026, 15:41 Hajte vi svi na istok ostat cu ja sam da rutonjama ebem majku :mrgreen: Mogu ja sam se borit s njima jos plus uz to i Vardu kritikovat :lol:
Ocekujem u PL prodatih oko 2000 sezonskih na zapadu tako da rutonjama se suzava prostor :D
Treba strogu sredinu zapada ograditi za sezonske i pomalo ove sto dolaze povremeno gurati prema krajevima tribine ;)
TOP ideja
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

:like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori