NK Čelik

R0b
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0b »

phillies je napisao/la: 12 tra 2026, 20:19
R0b je napisao/la: 12 tra 2026, 20:06
Hmm da jeste upravu si, zvekno sam samo da izbaci jer nisam imao vremena da nešto ilustriram, neke tamplate pravim, pa reko da čestitam.Svaka čast na oku sokolovom.
Ma i meni je tako izbacivao kad sam radio nesto za sebe. Kad sam makeo ovu okolicu oko grba, sasvim pristojno je odgovarao na moje dalje zahtjeve :D
Da imam vremena u photoshopu ili u dreamware bi nešto uradio al mi se za ovo baš i neda :D Zamjenio sam nešto u cartoon verziji sam stavio :mrgreen:
slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

:srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Kompletirano je 18 kolo.
Čelik na +10.
Next: Stupčanica Olovo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Kad repka igra one kamere na stadionu haman rade.Ako rade neka prorade i kad Čelik igra.Zabranu mu pukneš na par utakmica i to je to.Nažalost policija ne reaguje niti iko na ubacivanje predmeta, njemo posmatraju.Policija je trebala da izvede obojicu a ne da se cigalnuk nastavlja, al Ramini pa malo kroz prste gledaju.

Rekao sam odmah na poluvremenu da cemo se tesko vratiti u utakmicu poslije 2:2 jer ovi su motivirani kad su te stigli, te zadnji na tabeli apsolutno nista nemaju sta da izgube i tako je bilo.Sreća Mašić jučer jako raspoložen za utakmicu, mnogo je pretrčao što i ne valja toliko da se umora da se vraca skroz u odbaranu i to baš mnogo i eto Amoah sto je profesionalno odradio vidi se iskustvo iz PL.

Da se od žujana sa pobjedom oprostit,nikako nam ne leže.Ja bi išao protiv njih kao da smo zadnji na tabeli i nikako čuvat rezultat.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kakvi Ramini? Ako je zastitar odmah je Ramin? Na utakmicama Čelika angazovana je zastitarska agencija AE Sigurnost.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori