Pa šta?
NK Čelik
-
RubikovaKocka
Re: NK Čelik
Izvini al ovo nije tacno. Raznio mu i nogu i loptu.Avenija je napisao/la: ↑12 tra 2026, 14:55
Samo da i ovu situaciju postavim jer se diže neka hajka protiv nas, mesari kao po raznim stranicama i Facebook komentarima itd. Koliko god gorka istina bila mora se postaviti i napisati. Opet kažem žao mi je kad se fudbaler povredi 1 mjesec a kamoli kad pukne noga međutim šta vidimo. Samo istina!
Igrač Čelika Horić prvi stiže do lopte i izbacuje u aut a u njega se zabija svom snagom i nogom u Horićeve noge igrač Bratstva gdje mu od siline udarca kojeg je ON uputio puca noga.
Faul u napadu igrača Bratstva Softića.
+1 BravoDelirijum1988 je napisao/la: ↑12 tra 2026, 14:43 Da li su igraci i klub spremni za PL mozemo komentarisati prvo kad mi kao navijaci budemo, jer nakon onog jucer jako je upitno da li smo spremni. Psovanje, vrijeđanje ekipi koja je godinu dana bez poraza i ubjedljivo prva na tabeli je sramotno. Sta ce onda tek biti u PL gdje nas najvjerovatnije ocekuje borba za opstanak. Nek klub brine i razmislja o igrackom kadru, a mi se zapitajmo mozemo li mi bolje.:
Jug puno puno zdravlja sredina od zapada, 90min čistog navijanja. Kada me neko pita za utakmicu da ide, da sjedi i gleda mirno, preporučujem istok, ako ces navijati onda jug, zapad ne preporucujem uopšte.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑12 tra 2026, 14:36Bujrum na jug. Među prave, normalne, iskrene i srcem vezane navijače koji gledaju utakmice s nekom drugom energijom.Truhlo je napisao/la: ↑12 tra 2026, 14:22Zbog debila na zapadu, vjerujem da će dosta raje preći na jug i istok. Lično na istok od naredne, ide i bolje vrijeme. Nisu to više ni pojedinci pa da možeš odstraniti, pola tribine nije dobro.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑12 tra 2026, 14:05 A kod nas grupa uvede samo s članskom za jug ratujemo s debilima godinu po forumu da bi sada svima jasno bilo zašto.
Jug sve bolji, jači, brojniji.
Da je kako klupe za rezerve prebacit ispot lože na istok, 100 puta smo pisali, ne bi se imalo kome psovatiMašta je besplatna, kad su se zidici onako sredili, mozda i to bude
![]()
-
PonosniSmogovci
Jel to opravdanje za onakvo ponašanje na zapadu?
- R0b
- 12. igrač
Pa dobro znali iko tačno šta je bilo i šta se tačno izdešavalo u trenutku izbijanja incidenta?Jel navijač krenuo na nekog, bacao nešto i kako je moguće da je onako brutalno pretučen?

Treba smiriti usijane glave, analizirati utakmicu, izvući pouke, ne smijemo sada kiksati da drugi njanjuše krv. Kada Regoje ne eksperimentiše kao npr sinoć opet sa Palačkićem(završio utakmicu u 20 minuti kao i Babić)na krilu itd ne bojim se nijedne ekipe. Opet će Čelik imati veću podršku navijača od domačina i u Olovu kod kojih je katastrofalna situacija i rezultati..
Jamaković sinoc nije bio u zapisniku uopšte ne znam zašto, potreban je jako kao u-21 jer Regoje neće ni iz taktičkih razloga staviti u-21 golmana a ne sto je neko loš. Nego kada fali igrača u terenu.
Tako je i sinoc sranje napravio umjesto da stavi krilo da igra krilo Sijamiju on stavlja Palačkića radi u-21 umjesto da oslobodi jednog u-21 stavljajući Šutkovića.
Jenjić i Delić dobri, donose sigurnost i svojom igrom su zaslužili start. Svakom prema zaslugama tako i prema njima.
Ono što me najviše boli a i više od poraza od 0-5 je sto pojedini igrači ne idu više u duel kako treba nego se čuvaju. Ne daju svoj maksimum i sklanjaju nogice iz duela. Kada te nadtrči ili kako se već piše na tvom stadionu ekipa koja je igrala prije 3 dana tešku utakmicu a ti frišak nesto nije uredu.
Sinoc je bilo toliko dešavanja da se može danima pisati. Treba se smiriti a ne gubiti konce. 24 boda još u igri a 10 prednost. Nema razloga sa frku i paniku ali za ozbiljnu analizu i razgovor čisto radi prevencije(bolje spriječiti nego liječiti) i ozbiljnost na terenu itekako ima.
Od tako čvrste ekipe nas čim nego pritisne sada panika, loptu iznijeti ne možemo. Brate dragi 7 dana do utakmice daj promjeni i uigraj nešto. Istina služe nas rezultati ali igra milimetra nije napredovala od prvog kola i Travnika. Čak i fizički padamo. Može se sastaviti top 11 igrača i uigrati nije sastav uopšte problem. Amoah je u potpunosti zamjenio Kalesića top igrač, fali samo jos jedan da proigra.
Stvarno mi nije problem sa izgube eto npr sinoć, pa šta nismo mi ekipa od milijardu eura kao Real, City koji isto gube svako malo ali me pecka to sto sam veću glad i želju za pobjedom vidio protiv Croatie u Međugorju na pripremama nego sinoć, nego protiv Slobode itd.
Ono što je dobro što kroz turbulentan period na terenu prolazimo sa dobrim rezultatima i sve većom razlikom na tabeli.
Hajde Regoje zategni to pred Olovo da slavimo.
Jamaković sinoc nije bio u zapisniku uopšte ne znam zašto, potreban je jako kao u-21 jer Regoje neće ni iz taktičkih razloga staviti u-21 golmana a ne sto je neko loš. Nego kada fali igrača u terenu.
Tako je i sinoc sranje napravio umjesto da stavi krilo da igra krilo Sijamiju on stavlja Palačkića radi u-21 umjesto da oslobodi jednog u-21 stavljajući Šutkovića.
Jenjić i Delić dobri, donose sigurnost i svojom igrom su zaslužili start. Svakom prema zaslugama tako i prema njima.
Ono što me najviše boli a i više od poraza od 0-5 je sto pojedini igrači ne idu više u duel kako treba nego se čuvaju. Ne daju svoj maksimum i sklanjaju nogice iz duela. Kada te nadtrči ili kako se već piše na tvom stadionu ekipa koja je igrala prije 3 dana tešku utakmicu a ti frišak nesto nije uredu.
Sinoc je bilo toliko dešavanja da se može danima pisati. Treba se smiriti a ne gubiti konce. 24 boda još u igri a 10 prednost. Nema razloga sa frku i paniku ali za ozbiljnu analizu i razgovor čisto radi prevencije(bolje spriječiti nego liječiti) i ozbiljnost na terenu itekako ima.
Od tako čvrste ekipe nas čim nego pritisne sada panika, loptu iznijeti ne možemo. Brate dragi 7 dana do utakmice daj promjeni i uigraj nešto. Istina služe nas rezultati ali igra milimetra nije napredovala od prvog kola i Travnika. Čak i fizički padamo. Može se sastaviti top 11 igrača i uigrati nije sastav uopšte problem. Amoah je u potpunosti zamjenio Kalesića top igrač, fali samo jos jedan da proigra.
Stvarno mi nije problem sa izgube eto npr sinoć, pa šta nismo mi ekipa od milijardu eura kao Real, City koji isto gube svako malo ali me pecka to sto sam veću glad i želju za pobjedom vidio protiv Croatie u Međugorju na pripremama nego sinoć, nego protiv Slobode itd.
Ono što je dobro što kroz turbulentan period na terenu prolazimo sa dobrim rezultatima i sve većom razlikom na tabeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- R0b
- 12. igrač
Ja isto to kazem, nema panike, ali po meni ove dvije utakmice ( a i ne moraju) su veoma bitne, ako tu zabilježimo pobjede mislim i kažem opet to je moje mišljenje mislim da je 95% završeno što se nas tiče.Regoje u ovih par dana treba prvo psihički ekipu pripremiti i ne zezat sa eksperimentima.Uigraj 11-13 igrača i neka se ne zajebavaju, nego ozbiljno pristupe utakmici.Samo ozbiljnim pristupom i bez zajebancija nebi trebalo da bude problema ni u Olovu ni domaću protiv Jedinstva.Avenija je napisao/la: ↑12 tra 2026, 16:53 Treba smiriti usijane glave, analizirati utakmicu, izvući pouke, ne smijemo sada kiksati da drugi njanjuše krv. Kada Regoje ne eksperimentiše kao npr sinoć opet sa Palačkićem(završio utakmicu u 20 minuti kao i Babić)na krilu itd ne bojim se nijedne ekipe. Opet će Čelik imati veću podršku navijača od domačina i u Olovu kod kojih je katastrofalna situacija i rezultati..

-
PonosniSmogovci
To je sve objasnio @Milicajac. Momak krenuo da uđe u teren, sekjuriti reagovao bespotrebno agresivno i za svake osude.
Na ponašanje zapada se misli na ubacivanje predmeta na teren po ko zna koji put. Gađanje protivničke i NAŠE klupe, psovanje igračima babinih rahmeta, zviždanje od 30. minute itd.
Pa na kraju ove osude o prodanoj utakmici
Ništa drugo reći sem ogroman PRIMITIVIZAM I DEBILIZAM pojedinaca. Ako vam žene ne daju jebavat ili ne možete jebavat, tražite ventile negdje drugo.
- R0b
- 12. igrač
E hvala na odgovoru, jer stvarno nejasno mi je bilo da ga onako isprebijaju STRAŠNO.I ja mislim da je do ženaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑12 tra 2026, 17:03To je sve objasnio @Milicajac. Momak krenuo da uđe u teren, sekjuriti reagovao bespotrebno agresivno i za svake osude.
Na ponašanje zapada se misli na ubacivanje predmeta na teren po ko zna koji put. Gađanje protivničke i NAŠE klupe, psovanje igračima babinih rahmeta, zviždanje od 30. minute itd.
Pa na kraju ove osude o prodanoj utakmici![]()
![]()
![]()
Ništa drugo reći sem ogroman PRIMITIVIZAM I DEBILIZAM pojedinaca. Ako vam žene ne daju jebavat ili ne možete jebavat, tražite ventile negdje drugo.

- R0b
- 12. igrač
Svim našim forumašima pravoslavcima želim sretan Vaskrs.

Zadnja izmjena: R0b, dana/u 12 tra 2026, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

Nisam ja dosadan s Burekom vec ukazujem na vrijeme upravi da se sa budalom ne produzi ugovor!!! A nebi me cudilo da se i produzi ugovor sa Burekom i najavi kao veliko pojacanje za PL jer je on istu vec igrao! Ne zanima mene koliko je para uzeo ili nije al i ne trenira za dzaba!Brotherze je napisao/la: ↑12 tra 2026, 11:00Haha jesi ti dosadan sa Burekom, pa nije ni prvo ni posljednji promasaj. U PL ekipe dovedu igrace cije su plate 5-10 hiljada KM pa odigraju nekoliko tekmi i noga a 100 hiljada baceno.
Kad je dolazio mnogi su to podrzavali jer niko nije ocekivao da je bas u tako losem stanju.
A uostalom mi i ne znamo koliko je on para uzeo uopste od Celika.
Ali jeste papak ispao ako je uzeo pare a nece da sam ode. Treba ga onda kad rijesimo ulazak u PL ubacit svaku domacu tamo prema zapadu i da igra 90 minuta. A da ga zapad casti kako samo oni znaju haha.
Utakmica protiv Stupčanice se igra u nedelju u 17:00.
Oni imaju u ovih 5 proljetnih utakmica samo jednu pobjedu i to protiv Tuzle u 93 minuti.
Oni imaju u ovih 5 proljetnih utakmica samo jednu pobjedu i to protiv Tuzle u 93 minuti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Da nije kakva povreda kod Jamakovica, on kakav god je jedini moze na krilu igrat osim Sere, bar ima brzinu.Avenija je napisao/la: ↑12 tra 2026, 16:53 Jamaković sinoc nije bio u zapisniku uopšte ne znam zašto, potreban je jako kao u-21 jer Regoje neće ni iz taktičkih razloga staviti u-21 golmana a ne sto je neko loš. Nego kada fali igrača u terenu.
Palackic nikako a ni Sijamija nije krilo ali ga Regoje konstantno gura tamo.
Iako ni Sero nije u formi on ako se povrijedi bas cemo imati problem na krilu.