NK Čelik

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 11 tra 2026, 23:21
Truhlo je napisao/la: 11 tra 2026, 23:15 Durmo da primi 9 golova, da svi U21 dobiju kartone i povrede, opet bi bio zebetoniran u prvih 11 uz 3 kadeta U21. Valjda se pruži prilika najboljem golmanu lige iz prošle sezone.
Ma jok, igrat ce mu Palackic i Babic. Kako je tvrdoglav, to je nerealno.
Al ide ljudinu rezultat :mrgreen: samo da ga ovako prosere i u PL, nemam ništa protiv, pa kad bi Durmo i špica igro :lol:

Al ludnica ovo proljeće, kako veća razlika na tabeli, imam osjećaj da Bojan pokušava što slabiji sastav izvest :lol: Dosta nekih nelogičnih postavki, pozicija, rotacija, izmjena, ma svega, al ide :rock:
zastava

Post Postao/la zastava »

Znaci kunem se da je ovdje na forumu zadnjih sedmica pisalo da je bojan kloc sto palackic ne igra vise. Sad odjednom je bojan kloc sto palackic igra. Za izucavanja smo
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

R0B1J4SH je napisao/la: 11 tra 2026, 23:23
Zamorano je napisao/la: 11 tra 2026, 23:19 Vrijeme je vec da se pocnu koferi pakovat za pojedine igrace! Brzo eto dodje i to! Jos 810 minuta i vozdra iz Čelika sigurno 10 talenata :D Jedino bi i prvo Burekovicu ugovor produzio da ga gledamo makar u PL :lol:
Ne mogu da vjerujem da si ovako blag,očekivao sam kilometarski post I vrijeđanje nasih od do :D
Nema vise vrijedjanja na forumu Robert je reko da je ovo toksicno mjesto :mrgreen: Tako mora da se pise kao da tece med i mlijeko uvijek :D
Uglavnom vise mi zao momka sto slomi nogu vec sto nasi pojma nemaju. Durmo ko da je Durmaruma pa ne smije rezerva biti :mrgreen:
Bufon

Post Postao/la Bufon »

zastava je napisao/la: 11 tra 2026, 23:28 Znaci kunem se da je ovdje na forumu zadnjih sedmica pisalo da je bojan kloc sto palackic ne igra vise. Sad odjednom je bojan kloc sto palackic igra. Za izucavanja smo
Istina!
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 11 tra 2026, 23:24 Koje smo mi kite od navijaca. 27. utakmica bez poraza, ali mi ulazimo zato sto niko drugi nece. Ili nam igraci prodaju utakmice, ili je recimo Palackic jednu utakmicu top, drugu se otpisuje.

Istina je da smo samo mi kite od navijaca koje se ocigledno ne znaju ponasati kad nam je klub prvi na tabeli i ne izgubi godinu dana. Jasno da su godine bajnih rezultata dovele do toga, ali je stvarno smijesno.

Ili da spomenemo to sto je prvo mjesto i godina bez poraza nedovoljna vecini Zenicana da dodju i podrze klub.

Kite od navijaca sveukupno.
Druge kite u državi :mrgreen: Ako smo mi kite, ostali su rute :lol:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

zastava je napisao/la: 11 tra 2026, 23:28 Znaci kunem se da je ovdje na forumu zadnjih sedmica pisalo da je bojan kloc sto palackic ne igra vise. Sad odjednom je bojan kloc sto palackic igra. Za izucavanja smo
Ma Bojan je svakako kloc igro mu ovaj il ne igro :lol:
To je jedini logicni zakljucak :mrgreen:
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Bufon je napisao/la: 11 tra 2026, 23:33
Istina!
Ma de ba, od prvog dana sam na ovom forumu, al u zadnje vrijeme zbog ovih teskasa pojedinaca rijetko kad udjem. Ne mozes da vjerujes kakav smo sljam od naroda, meni to nikako u glavu ne ide. Druze 27 utakmica neporazeni, a ovi debili mrace po forumu
Dize se prasina
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

Dvanaestoplasirani na tabeli ti uvali tri "komada" - i to na tvom "bunjišću!" Prošle jeseni, Banovićani usred Bilinog - dva!

Ni na gostovanjima nisi primio toliko.

A ideš i dolaze ti do kraja prvenstva onima koji se bore za opstanak ili oni koji bi da te prestignu.

Žalosno je da vam večeras dođe ekipa u goste i ukabuli iz petnih želi da vas pobjedi. :dupe: Jer su uvidjeli da smiju, pa krenuli da mogu.

Dva boda otpiši, a "igru" briši. :toalet:

Horu jedno tri-četiri utakmice ne stavljati u tim; on je mentalno gotov poslije one grozote; nadam se da igraču Bratstva to neće biti kraj karijere. Hori ako se ne pomogne psihološki, bi'će rupa u odbrani. Kidisa'će na njega znajući da je limitiran psihički.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Truhlo je napisao/la: 11 tra 2026, 23:35
Allgunsblazing je napisao/la: 11 tra 2026, 23:24 Koje smo mi kite od navijaca. 27. utakmica bez poraza, ali mi ulazimo zato sto niko drugi nece. Ili nam igraci prodaju utakmice, ili je recimo Palackic jednu utakmicu top, drugu se otpisuje.

Istina je da smo samo mi kite od navijaca koje se ocigledno ne znaju ponasati kad nam je klub prvi na tabeli i ne izgubi godinu dana. Jasno da su godine bajnih rezultata dovele do toga, ali je stvarno smijesno.

Ili da spomenemo to sto je prvo mjesto i godina bez poraza nedovoljna vecini Zenicana da dodju i podrze klub.

Kite od navijaca sveukupno.
Druge kite u državi :mrgreen: Ako smo mi kite, ostali su rute :lol:
A realno i nije neka konkurencija. Niko i nema navijace, barem u ovoj ligi, a i PL je kriticna. Il su politicki klubovi il tajkunski :mrgreen:
Tito1945
12. igrač

Post Postao/la Tito1945 »

HALOOO BA , dolazimoooooo :rock:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Eto 9 vas je pogodilo da će Mašić biti igrač utakmice. Čestitam :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Tek kad kiksamo vidim koliko ljudi zapravo prati ovaj forum. Kad je stanje redovno pise nas plafon 10, a kad se desi kiks ide 5 stranica za pola sata i to od ljudi koji napisu jedan post u dva mjeseca. Ili od kiksa do kiksa. De ukljucite se malo aktivnije i kad je stanne redovno, iznosite misljenje, diskutujte a ne samo ovako kad treva stat ured da i ja hraknem nekog.
Utakmica kao utakmica po meni daleko najlosija ove sezone. Svakom se moze desit idemo dalje i zdravo. Normalno da se svasta moze nabrojati sta ne valja, samo molim vas drzite se istog stava. Pocet cu u diskusijama vaditi i citirati sta je ko govorio. A evo za pocetak cu parafrazirat sebe kad sam nekom od forumasa rekao da Palackic moze igrat 20 min i to iskljuxivo kad napadamo i bez odbrane. Jesam i nadam se da ste se sad svi uvjerili u to. Proslih kola dozivali Masetica na beku, momak zaboravio i stopera igrat. Al sve he to normalno ljudi dragi. Jednostavmo vecina nije imala svoj dan i to je to. Odmah idu neke teorije zavjere, odmah smo karina odmah nema od nas nista. Mi da izgubimo od Stupcanice i Jedinstva, imat cemo +4 a navijaci ce trazit da se ekipi skinu dresovi. Tolika negativa, tolika neka ispraznost je zavladala oko Celika da je to nevjerovstno. Ugasilo nas je ono cemu smo se svi nadali. Ubjedljivim prvim mjestom smo sami sebe osakatili. Dajem obe ruke da bi danas vise ljudi bilo na stadionu da smo drugi na tabeli. Nema marketinga, nema pi*ke materine, mentalitet je problem i to nece promijenit marketing menadzer coca cole da ti dodje. Godinu dana si neporszen, prelijep dan, imas 9 bodova prednosti a tebi posjeta na nivou najlosije u sezoni. I to je nasa bolna realnost, prosirio si bazu za 10% al ne uduplao kao sto je vecina nas pomislila. Laganih +10, zagrijavanje zs Olovo moze da pocne.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Volio bih se zahvaliti svim "navijčima" koji su bacali tetrapake na teren, "navijače" koji hoće, polupijane, uletiti na teren iako si 27 utakmica bez poraza hvala vam najljepša, doviđenja i Ciao
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

KakhaKaladze je napisao/la: 11 tra 2026, 23:51 Tek kad kiksamo vidim koliko ljudi zapravo prati ovaj forum. Kad je stanje redovno pise nas plafon 10, a kad se desi kiks ide 5 stranica za pola sata i to od ljudi koji napisu jedan post u dva mjeseca. Ili od kiksa do kiksa. De ukljucite se malo aktivnije i kad je stanne redovno, iznosite misljenje, diskutujte a ne samo ovako kad treva stat ured da i ja hraknem nekog.
Utakmica kao utakmica po meni daleko najlosija ove sezone. Svakom se moze desit idemo dalje i zdravo. Normalno da se svasta moze nabrojati sta ne valja, samo molim vas drzite se istog stava. Pocet cu u diskusijama vaditi i citirati sta je ko govorio. A evo za pocetak cu parafrazirat sebe kad sam nekom od forumasa rekao da Palackic moze igrat 20 min i to iskljuxivo kad napadamo i bez odbrane. Jesam i nadam se da ste se sad svi uvjerili u to. Proslih kola dozivali Masetica na beku, momak zaboravio i stopera igrat. Al sve he to normalno ljudi dragi. Jednostavmo vecina nije imala svoj dan i to je to. Odmah idu neke teorije zavjere, odmah smo karina odmah nema od nas nista. Mi da izgubimo od Stupcanice i Jedinstva, imat cemo +4 a navijaci ce trazit da se ekipi skinu dresovi. Tolika negativa, tolika neka ispraznost je zavladala oko Celika da je to nevjerovstno. Ugasilo nas je ono cemu smo se svi nadali. Ubjedljivim prvim mjestom smo sami sebe osakatili. Dajem obe ruke da bi danas vise ljudi bilo na stadionu da smo drugi na tabeli. Nema marketinga, nema pi*ke materine, mentalitet je problem i to nece promijenit marketing menadzer coca cole da ti dodje. Godinu dana si neporszen, prelijep dan, imas 9 bodova prednosti a tebi posjeta na nivou najlosije u sezoni. I to je nasa bolna realnost, prosirio si bazu za 10% al ne uduplao kao sto je vecina nas pomislila. Laganih +10, zagrijavanje zs Olovo moze da pocne.
Svaka ti je na mjestu!!A Zenica je izdala Čelik,sramotna posjeta...Da je bilo đabnih karata bilo bi duplo više sigurno...Ponese nas euforija,al ova tekma je nsša stvarnost ...Derbi navijači kao i kod ostalih...Do povrede njihovog igrača(kojem želim od srca što brže ozdravljenje)dominacija totalna...A nakon toga neopisiv pad u igri.. Čudnije utakmice gledao nisam!yBitno je da nismo izgubili,da se niz nepobjedivosti nastavi...Svi u Olovo!!Prvi smo na tabeli,idemo riješiti sezonu po meni kod glavnog konkurenta!
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Realno rečeno katastrofa od igre Al za nas nista novo :vješanje: sreća naša pa smo ove godine glavni favoriti i sto izgleda niko drugi ne želi uci u pl samo je žalosno gledati navlačenje sudija ako ne možemo dobrom igrom i zasluzeno uci u pl ne znam šta imamo tražiti tamo uopste
Odgovori