Ofsajd metar ipoAlmir2018 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 23:12 Jbt imaš 10 bodova prednosti i jedan x danas ovdje ratno stanje sta bi bilo da smo izgubili
Opusteno ljudi sta vam je
Ok i ja sam bio ljut ali opet x ja zadovoljan
Danas mi je najlosiji bio Sero i Durmo
A još nešto zbog čega nam je 4 gol poništen
Ja pišem sa drugom jednim i radujemo se 4 golu pogledali oni vratili na 3:3 ni sad mi nije jasno sto?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ofsajd 12 metara bio!Almir2018 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 23:12 Jbt imaš 10 bodova prednosti i jedan x danas ovdje ratno stanje sta bi bilo da smo izgubili
Ja pišem sa drugom jednim i radujemo se 4 golu pogledali oni vratili na 3:3 ni sad mi nije jasno sto?
Durmo da primi 9 golova, da svi U21 dobiju kartone i povrede, opet bi bio zebetoniran u prvih 11 uz 3 kadeta U21. Valjda se pruži prilika najboljem golmanu lige iz prošle sezone.
@zenicaokamog
Znaci, Popovic, Durmo, Hodzic, Vardo, Sivac prodali utakmicu? Jel to tvoj zakljucak. Dodjite sebi ljudi.
PS. Zaboravih spomenuti zenicke mrmonjke koji su se uprtili na tribine sa plasicnom kesom puno grickalica i sokova, samo jos falilo pet kila brasna, kao da ce veceras WWIII krenuti, i ono se buni sto mu zastitar ne da da unese kesu. Valjda mislili na teferic u Tuzli krenuli, pa moze kako god.
I jos da spomenem kurcevitu posjetu....koji je sad izgovor zenicke "elite"? Znali ste da je utakmica "prodana"? Znali ste sta ce biti? Sto Celik pravi vecu razliku, to je posjeta slabija...al ono hoce Premijer Ligu, hoce tika taku, hoce klince palce, al nece na tribine...ma mrsh u 3 pm...
Kao sto se moze vidjeti, mnogo vise me je stvari iznerviralo od same igre i igraca na terenu.
Znaci, Popovic, Durmo, Hodzic, Vardo, Sivac prodali utakmicu? Jel to tvoj zakljucak. Dodjite sebi ljudi.
PS. Zaboravih spomenuti zenicke mrmonjke koji su se uprtili na tribine sa plasicnom kesom puno grickalica i sokova, samo jos falilo pet kila brasna, kao da ce veceras WWIII krenuti, i ono se buni sto mu zastitar ne da da unese kesu. Valjda mislili na teferic u Tuzli krenuli, pa moze kako god.
I jos da spomenem kurcevitu posjetu....koji je sad izgovor zenicke "elite"? Znali ste da je utakmica "prodana"? Znali ste sta ce biti? Sto Celik pravi vecu razliku, to je posjeta slabija...al ono hoce Premijer Ligu, hoce tika taku, hoce klince palce, al nece na tribine...ma mrsh u 3 pm...
Kao sto se moze vidjeti, mnogo vise me je stvari iznerviralo od same igre i igraca na terenu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nije se pustilo Gradini kojoj je to bila odlučujuća utakmica da se pusti Bratstvu koje sigurno ostaje?
Mrš stoko maloumna,i molim administraciju i ostale da ovakve maloumnike udalji sa foruma..
Mrš stoko maloumna,i molim administraciju i ostale da ovakve maloumnike udalji sa foruma..
Vrijeme je vec da se pocnu koferi pakovat za pojedine igrace! Brzo eto dodje i to! Jos 810 minuta i vozdra iz Čelika sigurno 10 talenata
Jedino bi i prvo Burekovicu ugovor produzio da ga gledamo makar u PL 
-
PonosniSmogovci
A da smo dobili 3 posta bi bila.
Teoretičari zavjere odmah aktivni. Zbog takvih glava i razmišljanja nam i jest klub proživio šta je proživio pa dok se ne riješimo takvih nama napretka nema.
Zenički debilizam.
Teoretičari zavjere odmah aktivni. Zbog takvih glava i razmišljanja nam i jest klub proživio šta je proživio pa dok se ne riješimo takvih nama napretka nema.
Zenički debilizam.
-
prisonbreak
Zenturaca se rijesili, sad dosli ovi kospicari. Jos obavezno bi na tribinama smece ostavili.phillies je napisao/la: ↑11 tra 2026, 23:16
De ba ne daji ideje za slijedeću sezonu, uprava će pomisliti ozbiljno
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ne mogu da vjerujem da si ovako blag,očekivao sam kilometarski post I vrijeđanje nasih od do
- Allgunsblazing
Koje smo mi kite od navijaca. 27. utakmica bez poraza, ali mi ulazimo zato sto niko drugi nece. Ili nam igraci prodaju utakmice, ili je recimo Palackic jednu utakmicu top, drugu se otpisuje.
Istina je da smo samo mi kite od navijaca koje se ocigledno ne znaju ponasati kad nam je klub prvi na tabeli i ne izgubi godinu dana. Jasno da su godine bajnih rezultata dovele do toga, ali je stvarno smijesno.
Ili da spomenemo to sto je prvo mjesto i godina bez poraza nedovoljna vecini Zenicana da dodju i podrze klub.
Kite od navijaca sveukupno.
Istina je da smo samo mi kite od navijaca koje se ocigledno ne znaju ponasati kad nam je klub prvi na tabeli i ne izgubi godinu dana. Jasno da su godine bajnih rezultata dovele do toga, ali je stvarno smijesno.
Ili da spomenemo to sto je prvo mjesto i godina bez poraza nedovoljna vecini Zenicana da dodju i podrze klub.
Kite od navijaca sveukupno.
Ma ja od skakanja nisam ni vidio taj OfsajdZamorano je napisao/la: ↑11 tra 2026, 23:14Ofsajd 12 metara bio!Almir2018 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 23:12 Jbt imaš 10 bodova prednosti i jedan x danas ovdje ratno stanje sta bi bilo da smo izgubili
Najgora utakmica u ovoj sezoni, šta ćeš: "Život ide dalje, život brzo prolazi.", mora sad kao lekcija za slijedeću protiv Stupčanice odraditi 200% da se riješi i to je to 
Ili da nikad nismo igrali tu utakmicu šta je kome lakše.
Pa nije bila ovakva situacija kad smo zamalo ispali, ohladite ljudi šta vam je?
Ili da nikad nismo igrali tu utakmicu šta je kome lakše.
Pa nije bila ovakva situacija kad smo zamalo ispali, ohladite ljudi šta vam je?
Zadnja izmjena: Cr7legia, dana/u 11 tra 2026, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Burek je u konstant treningu, ima da explodira ko R. Carlos u prajmu u Premijer Ligi. Za nju Regoje Bureka sprema
Samo Čelik zenički !!!