NK Čelik

Cr7legia
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cr7legia »

Zamorano je napisao/la: 11 tra 2026, 22:32 Prvo covjek je slomio nogu!
Automatski to djeluje na sve igrace do vece pauze,pa je tako i bilo. Nije se mogao niko prepoznati kako nasi tako i njihovi,tako da prvo poluvrijeme nije mjerilo nikakvo!
Drugo poluvrijeme je tanko tako da je realno nerijeseno!
O igracima moze se svasta pisati ali je uglavnom sve receno.
Ne dovede li se 12tak igraca koji mogu iznjeti PL uz ovih 10tak koji se mogu sad izabrat da rotiraju nema se sta traziti u PL. Mi smo usli u PL,jer niko NE ŽELI UCI!!!
Ne sikirajte se previse oko ulaska ;)
Jel Durmo konacno ima 3 zuta kartona? Ima li neko da zna,za mustuluka je :D ako ne brani sledece kolo Durmo!
Za igrače vidjet ćemo samo da osiguramo na vrijeme ulazak i za transfere neke možemo sanjati. Durmi je ovo tek 2. žuti karton
Zadnja izmjena: Cr7legia, dana/u 11 tra 2026, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

E cuj prodali igraci utakmicu. Jednostavno 90% igraca u ovoj ekipi je vrhunac karijere sto igraju za Celik i kada dodje malo hrabrija ekipa, ovo je epilog.

Ono sto mene brine i sto sam pisao nedavno, pa su me neki pokusavali demantovati, nadam se da su veceras vidjeli ovu bruku od sudjenja koju imamo skoro svaku utakmicu. Javna je tajna ko delegira sudije i ko stima sve. Ovo veceras mi se gadilo gledati, sta je sve sudijska trojka radila. Gospodo ovo niko normalan ne zeli da uz pomoc sudija osvajamo titule i nizemo uspjehe. Sutra kada mi dodjemo Borcu, Zrinjskom, Velezu, Sirokom koji imaju sudije, hoce li nam biti drago kada nas ovako budu povaljivali. Ova prica je nastala na zdravim temeljima, nemojte sada uprskati, jer vratice nam se sve ovo kad-tad!

Sto se tice Bojana sve smo veceras vidjeli. Od covjeka koji je vodio Slaviju i Gorazde mi smo napravili trenera. Nama Bratstvo na Bilinom sakrije loptu, i ako smo imali 14 igraca na terenu.

Sramota me bila sto sam veceras navijac Celika
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zenicaokamog je napisao/la: 11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!

Boris se protiv ovakvih stvari, i opet se vratis na isto. Ko god mi kaze da nije nastimano i da onako nadrogirano nasa ekipa izgleda nakon 2. Gola. Nemoj me hebat.

Mozete zivjeti od kladionice? Super, samo nastavite, ali bez jednog navijaca koji je na svakoj utakmici. Izasao sam nakon 3. Gola i uooste me ne interesuje vise sta ce se desavati. Dovoljno sam vidio sta se uradilo s ovom utakmicom!

Ili su pojedini igraci u talu sa kladionicom, pa su se ponasali ovsko na terenu, ja drugog objasnjenja ne vidim i ne zanima me.
Nemoj ni dolaziti. Iako ovaj sugavi grad ne moze napraviti ni 3000 hiljada pravih navijaca, s takvim stavom nemoj ni dolaziti.
Igraci su klocevi i treba ih trpiti, ali o ljudima o klubu i oko kluba nema se sta traziti i ispitivati moral.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Rz88 je napisao/la: 11 tra 2026, 22:52
Zenicaokamog je napisao/la: 11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!

Boris se protiv ovakvih stvari, i opet se vratis na isto. Ko god mi kaze da nije nastimano i da onako nadrogirano nasa ekipa izgleda nakon 2. Gola. Nemoj me hebat.

Mozete zivjeti od kladionice? Super, samo nastavite, ali bez jednog navijaca koji je na svakoj utakmici. Izasao sam nakon 3. Gola i uooste me ne interesuje vise sta ce se desavati. Dovoljno sam vidio sta se uradilo s ovom utakmicom!

Ili su pojedini igraci u talu sa kladionicom, pa su se ponasali ovsko na terenu, ja drugog objasnjenja ne vidim i ne zanima me.
Nemoj ni dolaziti. Iako ovaj sugavi grad ne moze napraviti ni 3000 hiljada pravih navijaca, s takvim stavom nemoj ni dolaziti.
Igraci su klocevi i treba ih trpiti, ali o ljudima o klubu i oko kluba nema se sta traziti i ispitivati moral.
Legendo vise puta sam rekao da je bar 5 igraca veceras bilo u talu, i to pokazuju greske i golovi koje smo primili!

NE UPRAVA !

Ja ocekujem da Uprava pokusa saznati sta je u pitanju sa pojedinim igracima veceras. Nemoguce je onakve greske praviti nakon onakvih prvih 20 min.

I da se razumijemo da se onaj lom noge desii prije naseg 2. Gola, sto znaci da nije toliko uticao na nas. Tek nakon toga se desila katastrofa u nasoj igri koju treba ispitati.

Jos da dodam samo da mi nije jasno otkud im muda da to rade na Bilinom Polju? Vidimo kako je to rezultiralo. Nemaju oni pojma ko smo mi, i sta se sve moze desiti. Nazalost da je doslo do toga.
Nekad mi je drago sto smo srčani navijaci, a ponekad to dovede do ovakvih nemilih scsna...
Zadnja izmjena: Zenicaokamog, dana/u 11 tra 2026, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Polahko ba ljudi sta se svadjate vredjate ,svako ima pravo iznijet svoje misljenje i djelimicno je tu svako upravu za nesto..
Sto se tice utakmice nema se sta puno posle povrede jest uticalo na igrace nije to lahko gledat ,oba gola prva je kri Durmo ,djaba sve odbrane ali ovo su njegovi golovi pogotovo prvi stoji na 3 metra od gola i drugi je kriv,definitivno bi volio Sutkovica na golu do kraja i onda mrzim pojedine ovde ono zenicka djeca i mora branit ili igrat..
Cestitke na bodu nije to bitno i da smo izgubili ne zeli niko.uci i to je to.
Sto se tice kladionice glupo rec nastimano ali borba za prvaka je zavrsena ,borba za opstanak ce bit haos a sve iskusne doktori ekipe za stimanje.
Danas Stupcanica,Travnik,Celik Jedinstvo , ne kazem da je namjesteno bilo koja utakmica ali svako ima pravo sumnjat na sve ove utakmice i takvih ce bit puno utakmica jer neki su doktrorirali ovu ligu.
Nema potrebe pricat o igracima treba pojacanja to svako zna ,vidjst cemo upravu a ova ekipa moze drugom 20 bodova pobjec na kraju da zeli.
Samo sve ce se ovo osjetit na posjetu koliko god neko mislio nama ce past posjeta ,to je tako svugdje.🖤❤️
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cr7legia je napisao/la: 11 tra 2026, 22:48
Zamorano je napisao/la: 11 tra 2026, 22:32 Prvo covjek je slomio nogu!
Automatski to djeluje na sve igrace do vece pauze,pa je tako i bilo. Nije se mogao niko prepoznati kako nasi tako i njihovi,tako da prvo poluvrijeme nije mjerilo nikakvo!
Drugo poluvrijeme je tanko tako da je realno nerijeseno!
O igracima moze se svasta pisati ali je uglavnom sve receno.
Ne dovede li se 12tak igraca koji mogu iznjeti PL uz ovih 10tak koji se mogu sad izabrat da rotiraju nema se sta traziti u PL. Mi smo usli u PL,jer niko NE ŽELI UCI!!!
Ne sikirajte se previse oko ulaska ;)
Jel Durmo konacno ima 3 zuta kartona? Ima li neko da zna,za mustuluka je :D ako ne brani sledece kolo Durmo!
Za igrače vidjet ćemo samo da osiguramo na vrijeme ulazak i za transfere neke možemo sanjati. Durmi je ovo tek 2. žuti karton
Hvala na info :like:
E jebi ga nece valjda opet branit i sljedece kolo :D
Sudija jest siljio za nas al da je za sramotu i nije!
Ono 3,4 situacije je vise nama sudio e sad da je sviro oko 16terca pet faulova vala nije ni jedan,a penal je vise bio nego sto nije.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ljudi opusteno. Povecana prednost nad drugoplasiranim, a jedno kolo manje. Laganini.

slika

Brz oporavak igracu Bratstva.

O utakmici ne bih, zato sto je bila jako cudna i koja se desi jednom u tri sezone. Zao mi je samo sto Masicev hattrick nije okrunjen sa tri boda, ali sta je tu je, zivot ide dalje....

NAPRIJED ČELIK!!!!

PS. A oni mungosi koji psuju Seri mater sto je fauliran, i sto skacu od radosti na njegove greske, sto se raduju Maseticevom klizanju....nabijem ih na onu stvar!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Zenicaokamog je napisao/la: 11 tra 2026, 22:56

Legendo vise puta sam rekao da je bar 5 igraca veceras bilo u talu, i to pokazuju greske i golovi koje smo primili!

NE UPRAVA !

Ja ocekujem da Uprava pokusa saznati sta je u pitanju sa pojedinim igracima veceras. Nemoguce je onakve greske praviti nakon onakvih prvih 20 min.

I da se razumijemo da se onaj lom noge desii prije naseg 2. Gola, sto znaci da nije toliko uticao na nas. Tek nakon toga se desila katastrofa u nasoj igri koju treba ispitati.
Ali na osnovu cega ti kralju tvrdis da su igraci bili u talu? Ili imas dokaze ili lupas gluposti. Mogu i ja rec da si ti sinoc ubio covjeka, pa eto izvoli se branit da nisi, ako cemo se tvojom logikom vodit.

Jel nemoguce da igrac pogrijesi? Eto Gerrard je prodo Liverpulu titulu kad se okliznuo, bio u talu.
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

NE UPRAVA !

Jos da dodam samo da mi nije jasno otkud im muda da to rade na Bilinom Polju? Vidimo kako je to rezultiralo. Nemaju oni pojma ko smo mi, i sta se sve moze desiti. Nazalost da je doslo do toga.
Nekad mi je drago sto smo srčani navijaci, a ponekad to dovede do ovakvih nemilih scsna...
Ime i prezime
Nista pojedini igraci
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Scene sa tučama na Bilinom koje su sve češće bez obzira ko je kriv ŠTETE ISKLJUČIVO ČELIKU I NARUŠAVAJU UGLED KLUBA.

Šta je sa semaforom ? Jel' ga reprezentacija razvalila? Neka ga napravi ? 6 sati je radio normalno protiv Italije. Ima li neko informaciju?

Što se tiče igre i Čelika kako vrijeme prolazi mi sve sporiji, tromiji i gori. Mi mislimo oni igraju sa 50% snage a ustvari ovo je njihov maksimum. Ljudi prije 2 dana igrali na plastici u Tuzli i dodju ovdje presing 90 minuta. Mislio sam da kod Jusica i Regoja fizika ne može biti problem a ono iz kola u kolo jedva se nekako na škrge provlačimo. Šta oni rade mjesecima na treningu? :cry:

Ne bi nešto puno pametovao nekako smo prošli neporaženi opet pa je dobro zbog +10 ali igra ista, ustvari nema je. Sva sreća pa su konkurenti gori i što nam se poklapaju rezultati.

Večeras sam otpisao zauvijek dva igrača iz Čelika i za mene lično ne postoje to su Palačkić i Babić.

Horićeva najgora partija u karijeri što sam ja pratio, moguće da ga je psihički sjebao lom noge.

Ja spore i nespremne ekipe da čovjek ne povjeruje. Imaju li oni ikako treninge. Barem jedan sedmično :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 11 tra 2026, 23:02 Scene sa tučama na Bilinom koje su sve češće bez obzira ko je kriv ŠTETE ISKLJUČIVO ČELIKU I NARUŠAVAJU UGLED KLUBA.

Šta je sa semaforom ? Jel' ga reprezentacija razvalila? Neka ga napravi ? 6 sati je radio normalno protiv Italije. Ima li neko informaciju?

Što se tiče igre i Čelika kako vrijeme prolazi mi sve sporiji, tromiji i gori. Mi mislimo oni igraju sa 50% snage a ustvari ovo je njihov maksimum. Ljudi prije 2 dana igrali na plastici u Tuzli i dodju ovdje presing 90 minuta. Mislio sam da kod Jusica i Regoja fizika ne može biti problem a ono iz kola u kolo jedva se nekako na škrge provlačimo. Šta oni rade mjesecima na treningu? :cry:

Ne bi nešto puno pametovao nekako smo prošli neporaženi opet pa je dobro zbog +10 ali igra ista, ustvari nema je. Sva sreća pa su konkurenti gori i što nam se poklapaju rezultati.

Večeras sam otpisao zauvijek dva igrača iz Čelika i za mene lično ne postoje to su Palačkić i Babić.

Horićeva najgora partija u karijeri što sam ja pratio, moguće da ga je psihički sjebao lom noge.

Ja spore i nespremne ekipe da čovjek ne povjeruje. Imaju li oni ikako treninge. Barem jedan sedmično :lol:
Ja ipak mislim da nije do fizike, nego do kvaliteta, odnosno katasteofalno loseg vodjenja utakmica.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

PatrickBateman je napisao/la: 11 tra 2026, 23:02

NE UPRAVA !

Ali na osnovu cega ti kralju tvrdis da su igraci bili u talu? Ili imas dokaze ili lupas gluposti. Mogu i ja rec da si ti sinoc ubio covjeka, pa eto izvoli se branit da nisi, ako cemo se tvojom logikom vodit.

Jel nemoguce da igrac pogrijesi? Eto Gerrard je prodo Liverpulu titulu kad se okliznuo, bio u talu.
Brate dragi, pa vidjelo se veceras da nesto nije urrdu nakon 20 minuta. Palackic i Babic svakako ne mogu igrati u FBiH, a kamo li neki ozbiljan fudbal. To je veceras jasno. Njih otpisi odmah.

Šero, Mašić i Amoah su bili jedini na nivou i jedini su se borili za GRB. Svi ostali su bili sumnjivi, valjda je to jasno.

Kao da vec znaju ko nece u Čeliku ostati, pa su se dogovorili, hajmo pokusati sad nesto uzeti, kad vec imamo vrliku prednost. Po svemu vidjebom znas da ce jedino u Celiku ostati Masic, Amoah (ukoliko uspiju iz Rudara dovesti, jer je posudba) i Šero barem sa klupe da udje.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Bježi likČe iz ovog kancera od lige, imam osjećaj da je gledljivija bila druga liga centar nego ovo smeće. Jasno je i budali da 75% ovog rostera neće ostat za PL, koja je drugi sport. Još par kola istrpit, luđački proslavit ovih 6 godina i okrenuti novu stranicu.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Jbt imaš 10 bodova prednosti i jedan x danas ovdje ratno stanje sta bi bilo da smo izgubili 🤣🤣
Opusteno ljudi sta vam je
Ok i ja sam bio ljut ali opet x ja zadovoljan
Danas mi je najlosiji bio Sero i Durmo
A još nešto zbog čega nam je 4 gol poništen
Ja pišem sa drugom jednim i radujemo se 4 golu pogledali oni vratili na 3:3 ni sad mi nije jasno sto?
likceze

Post Postao/la likceze »

Amoah i Masic kapa dole
Sero borben isto
ali Palackic,Sijamija…… :toalet:
Odgovori