NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa traje do: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
9%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
0
Nema glasova.
Amoah
9
39%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
0
Nema glasova.
Mašić
9
39%
Jamaković
2
9%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 23

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik - Bratstvo, subota, 19:45h.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 06 tra 2026, 15:20 Za sastavljaca ankete, izbaciti Durmu a ubaciti nekog veznog (Babica npr). Ko glasa da Durmo bude najbolji igrac protiv Bratstva nek mu odmah nestane interneta do kraja SP-a :D
Bio sam ja stavio 15 igrača ali ne može.
Najviše 10 opcija za glasanje nudi anketa.

A mnogi podcjenjuju Bratstvo, meni se to ne sviđa.
Već upisana tri boda a Ordagić, div Poturalić i još nekoliko opasnih igrača nisu za podcijeniti.
Valjda Durmo neće imati posla, neka ga možda nas i spasi :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Avenija je napisao/la: 06 tra 2026, 16:28

Već upisana tri boda a Ordagić, div Poturalić i još nekoliko opasnih igrača nisu za podcijeniti.
[/quote]

Slažem se, maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu, nikoga ne podcijeniti, igrači moraju biti 100% skoncentrisani na ovu utakmicu, ispratiti svog igrača , otkrivati, pokrivati, trčati,sve ...
Nera82

Post Postao/la Nera82 »

ALLSTAR je napisao/la: 06 tra 2026, 15:09
Crkvice88 je napisao/la: 06 tra 2026, 15:00 Razmisljam danas nesto, i na um mi pade Salcinovic, kako je samo tiho otiso iz kluba ( vjerovatno je on to tako zelio ) al mislim da je zasluzio oprostaj od voljenog kluba na jedan nacin kako to i prilici igracu kakav je on. Dao je on puno Celiku. Nadam se da ce biti prilike da se on i Isakovic oproste pred punim stadionom il kad budemo dizali trofej zadnju domacu utakmicu ove lige na Bilinom ili eventualno prvu utakmicu u plBiH. Zasluzili su njih dvojica to, a vjerujem da bi im znacilo
Bilo bi dobro na ljeto da se odigra prijateljska utakmica na Bilinom protiv Graz GAK i nek se tu oproste
red je da se ispostuju kako dolici, samo po mom misljenju je fenan trebo puno puno ranije u penziju jer nije mogao u tim godina da fizicki iznese teret za razliku od aladina koji je u dlc igro sve sem golmana i bio najbolji igrač. Naravno nista lose ne mislim ovim al eto feno je to trebo puno ranije obaviti al haj boze moj
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Godina i jače bez poraza. Od 500 ljudi protiv Radnika do 7500 protiv Bratstva.

U tih godinu dana izboren zakon na Kantonu, uvršten željeni milion za PL u budžet grada, deblokiran račun, riješen zadnji zapisnik Porezne, proširena administracija, juniori u PL, pokretanje Čelik food and drink na zapadu, ozbiljniji fanshop, i na kraju svi odbrojavamo još koji dan, još koju sedmicu do povratka u elitu.

Nismo mi nimalo svjesni kakve historijske dane proživljavamo. Hajde da ih slavimo na našem hramu, a ne da brojimo pogrešne pasove.

SVI NA STADION!
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 06 tra 2026, 16:28
phillies je napisao/la: 06 tra 2026, 15:20 Za sastavljaca ankete, izbaciti Durmu a ubaciti nekog veznog (Babica npr). Ko glasa da Durmo bude najbolji igrac protiv Bratstva nek mu odmah nestane interneta do kraja SP-a :D

Oni ce imati samo 2 dana odmora jer i u srijedu gostuju u Tuzli pa bice sigurno umorni. Samo pritisnut od prve minute, zabit 2-3 brza gola kao u Banovicima i onda lagano privest tekmu kraju.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Iskreno se nadam protiv Bratstva da nece biti problema, nadam se da ce Palackic dobiti sansu od prve minute da vidimo s njim moze li se racunati za narednu sezonu. Momak ima definitivno smisla za nogomet, ima najbolju tehniku, ali fizika mu nije jaca strana.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Eugen je napisao/la: 07 tra 2026, 08:48 Iskreno se nadam protiv Bratstva da nece biti problema, nadam se da ce Palackic dobiti sansu od prve minute da vidimo s njim moze li se racunati za narednu sezonu. Momak ima definitivno smisla za nogomet, ima najbolju tehniku, ali fizika mu nije jaca strana.
Kakav on i naredna sezona??
Meni je on jedan od najdražih igrača jer ima taj vic,a igraci koji imaju vic su meni najdraži.
Al ruku na srce on nema sta trazit u narednoj sezoni,jedino ako nabaci 10 kila mišića.
Ali teška posla..
Odgovori