Ja dosadna lika jbt, skontali smo ne svidja ti se bijela, nama je nekima top....nek je Celikov, ide odmah u kolekciju, cim dodje....šminka dres, mislim da nikad nismo imali bolje kad uzmes u obzir i prvi dres, crni mi je nako al je ok.FRLegioen je napisao/la: ↑01 tra 2026, 22:18Meni je ovo veliko,tebi nije!Ko se tradicije drži njemu jeste...Ide himna Čelika crno i crveno srce je moje a mi u bijelom protiv Slobode..Sva priča završema....
Po meni Amoah najjaci danas, bilo ga je svugdje.... rutinski odradjena tekma, tesko je igrati protiv onako iskusnih igraca koji su konstantno iza lopte i brane se, ali se umore jer su nespremni, mi iskoristili, igraci ostali odmorni, sta vise treba.
Šero do gola najagilniji, al puno zuji a malo meda davao, kad vidim da slobodni udarac ne moze prebacit zivi zid muka mi odmah....Mašic mora i to izvodit jbt.
Ja prezadovoljan, 3 boda, lagano plovimo, igraci ostali odmorni....u Banovice po bodove, mislim da ce tamo biti lakse igrati jer ce oni sigurno igrati otvorenije.
Bra'o likČeeee