Šerex najagilniji, zabi gol, izvadi ga
NK Čelik
Re: NK Čelik
- Zenicanin988
Mi nećemo, oni neće i ne znaju
Mozda malo i utisak takav zbog tekme od sinoć gdje ljudi bukvalno lete 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Možeš to eksperimentovati protiv ekipe plavih dresova npr Gračanica kad kući igraš,ali kući protiv ekipe igrati istih boja je kriminalno.. Jebote navijam za bijele u Zenici protiv crveno crnih.Ogroman minus za ovaj potez,ako nije uzrokovan nedostatkom rezervne varijante dresova Slobode!Guest.1945 je napisao/la: ↑01 tra 2026, 20:50 Ma bijeli dresovi su radi reklame tu.Promocija malo i da se štagod proda.
Ljudi ne kontam vas!Sljedeću kući hajmo početi sa žutim dresovima,..Bože sačuvaj!Zenicanin988 je napisao/la: ↑01 tra 2026, 21:08De drug ba smiri dozivljaj. Sta si se upalio jbt dres
Ma rutinski ih dobili, sampionski, ono i kad ne ide, upises pobjedu.
Kao što sam pisao Sloboda fizički tri nivoa ispod Čelika.
Čelik po meni možda taktički i igrao na malu potrošnju zbog gostovanja u Banovićima da se sačuva fizika..moje mišljenje.
Nisu se realno pošteno ni oznojili.
Ono što me brine je kombinacije, igra, akcije. Šta oni rade od januara na pripremama meni je to enigma. Da za 3 mjeseca nema akcije uigrane. Da to teče lijepo i brzo.
U suštini velika pobjeda i velika tri boda.
Bez obzira na sva dešavanja i što nas je progutala reprezentacija, ne samo nas nego cijeli svijet i bez obzira na kišu koja pada cijeli dan sramotna podrška za Čelik.
Nešto se mora uraditi da se ponovo trzne Zenica. Ovo mora puno bolje. Onaj momentum oko Tešnja u prvoj polusezoni sto smo imali..veoma smo blizu cilja sve treba da gori
Sloboda po meni najlošija ekipa koja je gostovala ove sezone. Pa ljudi nemaju snage da izvrše pritisak na našu odbranu. Da pritisnu stopere jednom u utakmici.
Bez dileme u današnjem fudbalu fizika broj 1, taktika broj 2 pa sve ostalo.
Čelik po meni možda taktički i igrao na malu potrošnju zbog gostovanja u Banovićima da se sačuva fizika..moje mišljenje.
Nisu se realno pošteno ni oznojili.
Ono što me brine je kombinacije, igra, akcije. Šta oni rade od januara na pripremama meni je to enigma. Da za 3 mjeseca nema akcije uigrane. Da to teče lijepo i brzo.
U suštini velika pobjeda i velika tri boda.
Bez obzira na sva dešavanja i što nas je progutala reprezentacija, ne samo nas nego cijeli svijet i bez obzira na kišu koja pada cijeli dan sramotna podrška za Čelik.
Nešto se mora uraditi da se ponovo trzne Zenica. Ovo mora puno bolje. Onaj momentum oko Tešnja u prvoj polusezoni sto smo imali..veoma smo blizu cilja sve treba da gori
Sloboda po meni najlošija ekipa koja je gostovala ove sezone. Pa ljudi nemaju snage da izvrše pritisak na našu odbranu. Da pritisnu stopere jednom u utakmici.
Bez dileme u današnjem fudbalu fizika broj 1, taktika broj 2 pa sve ostalo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma dajte ljudi malo mjere i realnosti.
Da je ovo neki aman zaman nivo, i nije...ali bukvalno smo izrutinirali ovu utakmicu. Nećeš u svaku ući savršeno i s pun k. energije, ali zato je tu Regoje da jebe majku pored terena i to se odmah preokrene. Čim smo nagazili u brzinu više, to je izgledalo puno bolje.
Ko što neko napisa iznad, šampionski.
Da je ovo neki aman zaman nivo, i nije...ali bukvalno smo izrutinirali ovu utakmicu. Nećeš u svaku ući savršeno i s pun k. energije, ali zato je tu Regoje da jebe majku pored terena i to se odmah preokrene. Čim smo nagazili u brzinu više, to je izgledalo puno bolje.
Ko što neko napisa iznad, šampionski.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Volio bih da se pruži koja minuta više junioru pazara, jako zanimljiv nastup večeras. Jenjić bezveze uzima minute Palačkiću.
Jest šampionski bilo i sa 20% gasa realno.
Jest šampionski bilo i sa 20% gasa realno.
Bježat iz ove lige urgentno, pa makar ispali iz PL odmah, pa ćemo opet bježat 
Prije se Jusic oporavio i u formu usao vec Burekovic
Jel to Burekovic kicmu slomio
Steta ga ne ne produziti jos makar jednu godinu ,valjda bi zaigro u 2027 godini

Jel to Burekovic kicmu slomio
Steta ga ne ne produziti jos makar jednu godinu ,valjda bi zaigro u 2027 godini
Zanimljiv je King igrac mora se priznati volio bih da mu se pruži veca minutaza da znamo na čemu smo.
Koga za igrača utakmice,ja sam u dilemi najvise bi volio Maseticu zbog urnisanja onog glavonje,ali realno mozda Šero je najvise zaslužio...
Koga za igrača utakmice,ja sam u dilemi najvise bi volio Maseticu zbog urnisanja onog glavonje,ali realno mozda Šero je najvise zaslužio...
Po meni Šerex i Sivac odradili utakmicu na nivou, malo iznad prosjeka.
Glas ide za Jenjića da ga krene.